من تا حالا آنلاین امتحان نکردم...
همیشه تو ماشین بوده...
اگه ماشین در حال حرکت باشه عمرا پیدا بکنه...باید در حال ایستاده وصل بشی که میانگین 2 دقیقه طول میکشه...
بستگی به محیط اطراف داره...آلودگی / ساختمان ها / درخت ها / ابر / منطقه
من تا حالا آنلاین امتحان نکردم...
همیشه تو ماشین بوده...
اگه ماشین در حال حرکت باشه عمرا پیدا بکنه...باید در حال ایستاده وصل بشی که میانگین 2 دقیقه طول میکشه...
بستگی به محیط اطراف داره...آلودگی / ساختمان ها / درخت ها / ابر / منطقه
مرسی دوستان
پس انگار کلا باید بیخیال جی پی اس افلاین شد نه؟ :13:(کلی تبلیغ برنامه های مختلفو دیده بودم و خوشحال بودم میشه!:31:)
مرسینقل قول:
ولی تنظیمی براش پیدا نکردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه حذف نوتیفیشن بود که کلا همه چیو کنسل میکرد. یعنی حتی صدا و ویبره و .. هم باهاش قطع میشد.
راهی جز این نداره یعنی؟
میخوام فقط متنش نشون داده نشه. ولی اعلام کنه و نشون بده اس ام اس اومده.
آره منم همین فکرو میکنم چون منم تست کردم هم با Nokia X6 هم 5800 هم C5-00 ولی پیدا نکرد درصورتی که قبلا تو کمتر از دو دقیقه پیدا میکردن من با C5 که قبلا خودم داشتم تو خونه نزدیک به یه دقیقه پیدا میکرد الان به اونی که فرختم بهش گفتم تست کن اونم میگه پیدا نمیکنهنقل قول:
صدردصد این آمریکای جهان خوار باز درشو سفت کرده:31:
شما هم با maps کار میکنی؟نقل قول:
والا منم هرکاری کردم نشد. (فقط maps اونم بصورت انلاین جواب داد ولی افلاین و با جی پی اس به تنهایی نه!)
داداش گفتم که بیخیال برنامه ی استوک مسیجینگ اندروید شو تو گوشی های دیگه ام همین طورهنقل قول:
برنامه ای که گفتمو پیدا کردی یا بهت لینکشو بدم خیلی برنامه ی خوفیه همه از این استفاده میکنن کلی امکانات جالب داره:10:
فکر کنم برنامه Handcent SMS به کارت بیاد.نقل قول:
میتونی به عنوان برنامه دیفالت مسیج گوشیت قرارش بدی
اونوقت همچین ویژگی هایی داره که مثلا فقط آیکون مسیج رو اون بالا بیاره، بدون اطلاعات اضافی
حتی می تونید تایپ کنید که چی نشون بده جای متن پیام برای افراد خاص
در کل امکانات خوبی داره
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
همیشه آفلاین کار می کنید یعنی؟ خوب جواب میده اونوقت؟!نقل قول:
نه ممنون پیدا کردم :11:نقل قول:
خیلی توپه :18::31: دست شما مرسی :10:
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
ممنوننقل قول:
فعلا همین go sms که معرفی کردن کارمو راه انداخت :10:
نه. من با ndrive یا sygic...بیشتر با ndrive .نقل قول:
نقل قول:
آره...آره خوب وصل شده و کارم رو راه انداخته...مشکلی نداشتم تا به حال...تو تهران هم ما رو نجات داد.
Ndrive واسه من فقط رو میدون فلسطین میمونه و تمام مدت منتظر دریافت امواج ماهواره است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان با Ndrive تست کردم، خوب بود، یعنی خیلی خوب پیدا میکنه و سریع
ممنون بابت معرفی، من با این برنامه آشنا نبودم
فقط به نظرم خیلی محیطش دلچسب نیست، یعنی به زیبایی و راحتی کار با Maps نیست اصلا، البته به نظر من، مثلا برای یه سرچ باید هزارتا منو رو وارد شی تا بعد تایپ کنیم، در صورتی که Maps همون بالا همیشه سرچ دمه دسته
اما در کل برای موقع هایی که آدم گیر میکنه با این سرعت بالای! GPRS، این برنامه خیلی خوبه