دوستان لطفا یک لینک دانلود برای منیجر برای دانلود بدین
دوستان لطفا یک لینک دانلود برای منیجر برای دانلود بدین
دوستان همه برنامه های مورد نیازتون تو سایت
[PHP]http://cafebazaar.ir/?l=fa[/PHP]
هست
نرم افزارهایی هم که دارید اسم میبرید تو این قسمت هست
[PHP]http://cafebazaar.ir/cat/productivity/?l=fa[/PHP]
{اول کافه بازار رو واسه گوشیتون دانلود کنید از سایتی که گذاشتم ...بلوتوث کنید به گوشیتوون....بعد که نصبش کردید از طریق gprs یا wifi بشنید هر برنامه ای که میبینید لازمتون هست از اونجا دانلود کنید....حجم فایل منیجر + teskiller کلا 1.5 مگ نیست
تو دانلود سنتر سایت ---------.ir هم کلی برنام هست.فقط یه ادم با حوصله میخواد که بشینه بگرده{البته سرچ هم باید داشته باشه}:10:
سلام
می تونم نئو وی را با کابل وصل کنم به کامپیوتر و از اینترنت ای دی اس ال استفاده کنم؟
اخه مودم ای دی اس الم معمولیه
ممنون
سلام،
من بين نوكيا 701 و سوني اريكسون neo موندم كدوم يكي را بخرم
فقط اگر نئو كيفيت عكسش خوب بود قطعا ميخريدمش ولي عكساش به زردي ميزنه و اين خيلي بده و نميتونم باش كنار بيام. موندم چكار كنم ضمنا سوني اريكسون live with walkman نيز همين مشكل را دارد.
فقط با مودم وایرلس!نقل قول:
45-50تومنه
مطمئنا Neoنقل قول:
به زردی نمیزنه که :-؟ تنظیمات رو تغییر بدید درست میشه
اون از نور زیاد فلش هست
توی نقاط تاریک شاید به زردی بزنه!
چه تنظيماتي ؟نقل قول:
ولي در نور زرد لامپ اتاق بدون فلش نيز به زردي ميزنه
فکر نکنم هانقل قول:
منظورم تنظیمات دوربینه:-؟
عکسای نئو زنده تره ولی با فلش زیاد جالب عکس نمیگیره و به زدی میزنه....نقل قول:
بدون فلش عکس های خیلی خوبی میگیره
درکل اونقدری دوربین این دوتا با هم فرقی ندارن هر کدوم تو یه شرایطی بهتر عکس میگیرن
دوستان neo v رنگ سفید توی بازار تهران (اعلائدین ) بدون گارانتی دیدن؟؟؟ این اواخر نرفنم بازا زا قیمت ها خبر ندارم ولی یادمه بعضی اوقات رنگ بندی هم روی قیمت گوشی فرق داره کسی خبری داره الان وضعیت طوره؟
--------------
و دوستانی که این گوشی رو دارن لطف کنن یکم از باتری گوشی بگن من آرک داشتم که به نظرم خیلی کم شارژ نگه میداشت در مقابل گالکسی اس
فقط در عکاسی در محیط های تاریک کمی عکساش به زردی میزنه.نقل قول:
من یک رام کاستوم miui نصب کردم انجوری نمیشد.
من خود 701 داشتم اونم گوشی فوق العاده بود..
این مقایسه دوربین 701 با neo از خودمه.:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خیلی اهل برنانه و بازی نیستی 701 بگیر.. جون otg داره میتونی موس و کیبرد بهش وصل کنید.
ال سی دیش درخشان ترین هست و زیر نور خورشید super amoled سامسونگ و ایفون بهش نرسیدن.
ساختار فلزی داره. باطریشم از neo قویتر هست.
از نظر رابطه کاربی هم که belle کاملا متحول شده و فوق العاده هست.
البته سیمبین هم بازی خفن HD رو داره...
اما اگه زیاد اهل بازی و نرم افزار هستی در خرید NEO شک نکن.. NEO دوربین خیلی خوبی داره
جفتشون هم سخت افزارشون قوی هست
هر دوشون فوق العاده هستند.. هر کدوم رو برداری پشیمون نمیشی.. بستگی به انتظارتت داره.