ازداخل این لینک پایین دانلودش کنید خودم تست کردم با winrar ازحالت فشرده خارجش کنید.نقل قول:
لینک دانلودکد:http://www.share.cx/files/075334319097/Malwarebytes__Anti-Malware.rar.html
Printable View
ازداخل این لینک پایین دانلودش کنید خودم تست کردم با winrar ازحالت فشرده خارجش کنید.نقل قول:
لینک دانلودکد:http://www.share.cx/files/075334319097/Malwarebytes__Anti-Malware.rar.html
استارتر روی لب تاپ نصب کردم اما هرچنصب کرک نصب میکنم فایده نداره این که میگید کرک قبلی رو پا کنید اخر توی پاکردن برنامه ها add remove program اصلان نامی از برنامه ها کرک قبلی نیست کار دیگری هم میخواهد
بوسیله همان لودر ابتدا unistal کنید بعد از ریستار ویندوز میتوانید کرک را نصب کنید.نقل قول:
سلام
من یه ویندوز اولتیمیت اوریجینال دارم که با یه نرم افزاری اکتیوش کردم
اما الان رو لپ تاپم وقت بوت شدن همون اول 40 ثانیه مکس می کنه بعد بالا میاد
چندتا ویندوز کرک شده ی هم نصب کردم از همون اول همین مشکلو داشتن
لپ تاپم مک بوک پرو اپله
راه حل خاصی هست که این مشکل رفع بشه؟
ممنون
اون کرک سوم تو پست اول رو باز کردم و Uninstall رو زدم
مشکل گیر کردن حل شد
ولی دیگه اون شکلی که نوشته بود genuine رفته و زیرش هم اثری از اکتیو بودن یا نبودن ویندوز نیست
در واقع کلا اون قسمت پایین رفته
الان دیگه ویندوزم اکتیویت شده و مشکلی نیست؟
بعد از ری استارت شدن دوباره اون برنامه رو باز کردم دیگه هیچ کدوم از گزینه هاش فعال نبود. نه اینستال و نه آن اینستالش
یه کم عجیب شد
اصلا اون genuine چی هست و بود و نبودش چه فرقی داره؟
ممنون
الان دل رو به دریا زدم ویندوز لودری که دوستمون از کمیاب آنلاین گذاشته بود رو دانلود کردم.ران کردم نرم فزار رو آنیستال رو زدم. سیستم ریست شد. دوباره لودر رو ران ردم اینستال رو زدم دوباره ریست شد.
درست بوده کارم؟
الان دیگه مشکلی نیست؟
نقل قول:
روی MY COMPUTER راست کلیک کنید و گزینه Properties رو بزنید.این شکلی شده؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله اومد
ولی همین الان دوباره پیغام اومد که 2روز دیگه اکسپایر میشه !!!!!
کمکــــــــــــــــــــــ ـــــ
نقل قول:
یعنی چی!!!!!!!!!!!!
شاید موقع کرک کردن user account control setting رو روی never notify قرار ندادید که کامل کرک نشده!!!!!!!!
الان که میگه داره اکسپایر میشه علامت geniune همچنان هست یا پاک شده؟
هست. علامت بود و هست ولی ارور میده 2روز دیگه....
این گزینه ای که میگی رو اصلا ندیدم!