سلام چند تا سوال داشتم
1:این گواهینامه ها که میگن برای 15 ساله حقیقت داره (خودمم 15سالمه)
2: به نظر شما 70سی سی برای من مناسبه؟ و کلا مناسبه؟ قیمتش چقدره؟؟؟
3:نظر شما چیه؟
راستی به این 70سی سی ها هم گیر میدن یعنی اگه ببینن میبرن پارکینگ ؟ :دی
Printable View
سلام چند تا سوال داشتم
راستی به این 70سی سی ها هم گیر میدن یعنی اگه ببینن میبرن پارکینگ ؟ :دی
کسی نیست جواب بده
جای سئوال شما در تایپیک زیر هست :نقل قول:
سلام چند تا سوال داشتم
راستی به این 70سی سی ها هم گیر میدن یعنی اگه ببینن میبرن پارکینگ ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اون گواهینامه 15 ساله برای موتورگازی هست ، اینم قانونش :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=445593
به نظر من 70 سی سی اصلا ارزش نداره ، هرچی پول پاش بدی ، بدتر از اینه پولتو بریزی تو جوب ، هم 70 و هم 125 وقتی یه گواهینامه میخواد ، با یکم پول بیشتر میتونی 125 بگیری که بیشتر می ارزه ، مثلا یه شوکا125 610تومن هست ، 70 س.س 550تومن هست :41:نقل قول:
الف ـ شرايط شركت در آزمايشها و صدور گواهينامه موتورسيكلت گازي يا موتور گازي گواهينامه الف ـ1)
1ـ حداقل سن 15 سال تمام.
2ـ ارائه گواهي سلامت جسمي و رواني از مراجع صلاحيت دار پزشكي.
3ـ قبول شدن در آزمونهاي آييننامه و مهارت عملي رانندگي با موتور گازي.
کلا وقتی بخوان گیر بدن ، حتی به قیافت هم گیر میدن چه برسه با سن کم ، بدون گواهینامه بخوای موتور برونـی !!!!!
البته دوست خودم سه ساله موتورسوار هست ، مسافرکشی میکرد ، پیتزابر بود ، تو پیک کار میکرد ، حتی هنوز هم گواهینامه نگرفته :41: فعلا یکبار هم بهش گیر ندادن .
موتور گازی الان دیگه نیست ، مگه اینکه بری آمیکو یا رکس از دست بخری که 100000 تا ایراد دارند و به خاطر آلودگی زیاد ، به اونا هم گیر میدن ، الان دیگه به همین 125 های قبل 1380 اجازه تردد نمیدن چه برسه به گازی که مال 30-40 سال پیش هستند ، اگه خیلی دوست دارید موتورسواری کنید ، نظر من اینه که اسکوتر بگیرید ، هم برقی هست و هم بنزینی ، البته بنزینی فقط یه مدل دوترک دیدم که همشون سرمه ای مثل موتورهای طرح ویو هستند ، اما برقی همه مدل و شکلی دارند .نقل قول:
پس یعنی به نظر شما من گازی بگیرم؟آخه سنم کمه و مادر و پدر میگن 125 نگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گازی تو چه قیمتیه؟
مغازه فقط اسکوتر فروشی یکی تو خیابون امیرکبیر تهران هست ، یکی تو گمرک پایینتر از مهدیه ، یکی هم نظام آباد ، شاید جاهای دیگه هم باشه اما نمیشناسم .
البته منظورم از گازی همون براوو بود :دی
راستی حالا که گفتی این اسکوترا تو چه رنج قیمتیه؟
و صد در صد گواهینامه نمیخواد دیگه درسته؟؟؟
بعد یه چیز دیگه بنظرت اسکوتر خرجش زیاد نیست؟
اینم آیدی منه اگه تونستی بیا تواین حرف بزنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز جالب همین الان یه گازی دیدم که 4زمانس و هندلیه یعنی واقعیه؟
چون من ندیده بودم گازی اینجوری باشهکد:http://www.badrtoos.com/news/show_detail.asp?id=1217
سلامی دوباره ببخشید من سوالام زیاد شدا شرمنده :دی
میگم این موتوره چطوره؟(برقیه)خوبه؟
اینم لینکش:
البته صفرش نوشته 495تومنکد:http://nmparsian.com/content.asp?type=23
بنظرتون این بهتره یا براوو یا اون گازیه که لینکشو تو پست قبل دادم؟
راستی اینو چجوری باید شارژ کرد؟ باتریش در میاد چون تو خیابون که نمیشه شارژ کرد :دی
اقا من میخوام یه موتور بگیرم تو کلاس ریس باشه ولی بشه باهاش تو شهر بری چی خوبه ایرانی نباشه خواهشا
ممنون
مگلی 250 ccنقل قول:
هیوسانگ 250 cc
زیر 3 تومان نیست اخه کمی زوره اینقدر پول بدی برای موتور