این پیشگوییها رو هم بخونید
نقل قول:
کد:http://faryad14.persianblog.ir/post/22
Printable View
این پیشگوییها رو هم بخونید
نقل قول:
کد:http://faryad14.persianblog.ir/post/22
از اول تا آخر این متن دروغی بیش نیست
یک سری سایت ها و بلاگ های معلوم الحال هستن که مطالبشون با یک سری انگیزه ها و جهت دهی خاص منتشر میشه
این مطالب بیشتر شبیه به طنز می مونه تا واقعیت.
در ضمن به هیچ عنوان منبع معتبری نیست
ولی شاید هم دروغ نباشه
عموی بابای من هم مرگ خودش و هم مرگ دخترش که زودتر از خودش فوت کرده رو پیشگویی کرده بود ؟
منظورم اینه که اینکه میگن طرف پیشگویی کرده شاید دروغ نباشه ممکنه پیشگویی اش یه جورایی تحریف شده باشه
شایدم درست ترجمه نشده باشه ( مثل من که انگلیسی رو یه جوری ترجمه می کنم که معنیش زمین تا آسمونه :31: )
آخه میگن این نوسترداموس همه این پیشگویی ها رو به صورت رباعی چندصد سال پیش گفته که کسی نتونسته ترجمش کنه
میگن صد سال قبل از گالیله حرکت ماه به دور خورشید رو پیشگویی کرده میگم علم همون موقع خوب می تونست پیشرفت کنه ولی . . .
من نمیگم نوستراداموس پیش گویی نکرده
ولی این چیزهایی که در مورد ایران و شخصیت های ایرانی گفته شده دروغه
اینجا اصلا خود رباعیات نوستراداموس قرار داده نشده
فقط نویسنده مطلب برای دلخوشی خودش و یک سری افراد شروع به نوشتن یک سری مطالب دروغین کرده
در ضمن تا اونجایی که من میدونم نوستراداموس پیشگویی هاش در مورد ایران برعکس این چیزهایی بوده که اینجا گفته شده
کلا اگه دنبال خوندن پیش گویی های نوستراداموس هستین بهتره که دنبال منابع معتبرتری مثل این سایت ها باشین
کدوم سایت؟
اگه نمیشه اینجا بگید لطفا پ.خ کنید
سایت که نه...چون اکثر سایت ها ایرانی مطالبشون کپی شده است و نمیشه خیلی به اون مطالب اعتماد کرد
اگه بتونین رباعیات اون رو به زبان انگلیسی پیدا کنین و مطالعه کنین بهتره.
ترجمه های ایرانی زیاد اعتباری بهشون نیست...مخصوصا الان که برای درست جلوه دادن یک سری مسائل و اعتقادات مذهبی بدون ذکر منبع و خود رباعایت میان و یک سری مطالب رو قرار میدن که نوستراداموس درباره فلان مذهب و فلان دولت همچین پیش بینی هایی کرده.
کلا من فعلا ترجیح میدم پیش بینی ها اونو به فارسی نخونم...چون که به درست بودن اونها اعتباری نیست
همه جور ترجمه ای هم قرار داده شده که باعث سردرگمی میشه
کلا خود من اعتقادی به پیش گویی ندارم
یک تاپیک پیشگویی مختص به پیشگویی های بزرگ جهان همینجا ایجاد شده.نقل قول:
من رباعی های نوستراداموس رو بدون تفسیر و کم و کاست و بدون کپی از جاهای دیگه، فقط با استناد به کتابی که دارم اونجا گزاشتم. کتاب من هم ترجمه به فارسی بوده. تفسیر هیچ کدوم رو نزاشتم تا هر کس بنا به اعتقاد و تفکر خودش برداشت کنه ازش. شاید مفید باشه.
پیشگویی، علم یا خرافات؟ (بررسی بزرگترین پیشگویی های تاریخ انسان و زمین)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=451183
سلام
میون کلومتون ...!
من موندم!
در مورد پیشگویی های مختلف که صحبت میشه هزار جور رمز گشایی و تحلیل مصداقی داریم!
همچین که به احادیث اسلامی میرسیم در مورد آخر الزمان توقع داریم بدون هیچ کم و کاستی مطابق متن باشه!
مثلا همین که فلان پادشاه در فلان بخش زمین و ملک عبدالله و دجال با یه دونه چشم وسط پیشونی و جناب خر دجال!
به قول "شیخ عمران حسین" که خودش یکی از روشن ترین و منطقی ترین مسلمون هایی هست که خیلی هم عالمه :
خیلی ها منتظر اند یه پیرمرد یک چشم عصا به دست با خرش بیاد و دنیا رو بگیره!!
مطمئن باشید اگر قرار بود علائم گفته شده در احادیث رو امثال من و شما تحلیل کنند تا حالا باید حداقل هزار هزار ظهور موفق!!! میداشتیم!!
پس ...
لطف کنید در مورد احادیث با وسواس بیشتری عمل کنید.
ضمن این که تعیین کنندگان تاریخ از دروغ گویانند!
اصلا چه فرقی میکنه که "ظهور" نزدیک باشه یا دور؟! نه واقعا؟!
به فرض که نزدیک بود! خب که چی؟ اینجا بحث پایان دنیاست ... "ظهور" که خودش یه آغازه این طور که میگن!!
میگن نوشته های نوسترداموس چندین بار به دلایل مختلف تحریف شده گویا زمان اگر اشتباه نکنم هیتلر هم این اتفاق افتاده .
یه پیشنهاد دارم
احادیث امامان ما هم خبر از آینده می دهد (پیشگویی) و بعضی اتفاقات را گفتن می افتد که نشانه های ظهور است حالا این تیکه قرمز رنگ را می گذاریم کنار . آیا همه اینها پیشگویی نیست ؟ و همه این احادیث نیاز به تفسیر دارد
فیلم جومنگ 1و2 را تقریبا همه ما دیدیم در هردو فیلم خانم پیشگو آینده را دیده بود ولی آنچه را که برداشت کرده بود اشتباه بود
من دیروز هم گفتم می توان گفت که شخص پیشگویی کرده ( آینده را دیده) اما آنچه را که واقعیت دارد با آنچه را که او برداشت می کند ممکن است متفاوت باشد و مطمئنن تحریفهایی هم انجام شده .
اگر همه این ها را کنار هم بگذاریم می شود گفت که نوسترداموس پیشگویی هایی کرده که به حقیقت پیوسته و پیشگویی هایی کرده که به حقیقت خواهد پیوست همچنین پیشگویی هایی کرده که به حقیقت نپیوسته و پیشگویی هایی دارد که به حقیقت نخواهد پیوست و مطمئنن 2012 همون پیشگویی ( و شاید تحریفی از پیشگوییهای او) است ( پایان دنیا) که به حقیقت نخواهد پیوست
شک نکنید( چه کنیم دیگه ما هم پیشگو شدیم)