خب آخر از همه منم بازی رو تموم کردم :دی
اون قدر همه جا در مورد پایان سورپرایز کننده بازی گفته بودن که این آخرا همش منتظر سورپرایز بودم!
در مورد ویژگی های مثبت بازی هم نمی دونم از کجا شروع کنم!
از داستان بی نظیر و خیره کننده بازی بگم یا گیم پلی معتاد کننده و منحصر به فرد اون و یا موسیقی تاثیر گذار بازی!
فعلا اصلا حس نقد نیست ولی در مورد امتیاز باید بگم که امتیاز بسی خوبی از من می گیره :دی
چیزی که خیلی خوشم اومد این بود که کلا ساختار بایوشاکی رو حفظ کرده بود و بر خلاف خیلی از بازی ها به سری وفادار بودش...
فقط اینو بگم که قبل از شروع بازی به این نکته اشاره کردم که توی این نسل تنها شوتری که با اون می تونه برابری کنه همون نسخه اول بایوشاکه ، حالا بعد از تموم کردن بازی هم دقیقا همین نظرو دارم و به اعتقاد من برای انتخاب بهترین شوتر این نسل باید بین این دو نسخه از بایوشاک یکی رو انتخاب کرد!...
لینک تورنت اون فکر کنم حدود یه ماهه که اومده :دینقل قول:
سایت دانلودها آهنگهای بازی رو گذاشته واسه دانلود بعد تو متنش چنین نوشته
Bioshock Infiniteعنوان یک بازی موفق در سال ۲۰۱۳ می باشد که حتی به عقیده ی برخی از منتقدین پتانسیل انتخاب شدن به عنوان بهترین بازی سال را نیز دارد ، هرچند این عقیده ، با در پیش بودن بازی های بزرگی همچون GTA IV, Splinter Cell: Blacklist, Watch Dogs و … بسیار کمرنگ تر می شود . مجموعه آهنگ های این بازی زیبا برای برای شما آماده کرده ایم که در ادامه می توانید لیست این موزیک ها را مشاهده نمایید .
یعنی میخوام سرمو بکوبم دیوار دیگه:n24:
سایت soundtracks.ir هم خیلی وقت پیش اونو گذاشته بود و با کیفیت 128 اونو میشه از اینجا دانلود کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موسیقی بازی مثل شماره اول خیلی تاثیرگذار بود.
فقط شماره اول چون از آهنگ های قدیمی و لایسنس شده زیادی هم استفاده کرده بود ، از این لحاظ یه امتیاز داشت...