خب حالا، شما هم خیلی بهش گیر ندیدن. خیلیا شاید از روند انتخاب رشته مطلع نباشن ( که البته خیلی بهشون ضرر می زنه ).
در یک کلام اینطوریه :
اول خوبا رو انتخاب کن. هر چی خوبتر تو اولویت های اول باشن. همین
Printable View
خب حالا، شما هم خیلی بهش گیر ندیدن. خیلیا شاید از روند انتخاب رشته مطلع نباشن ( که البته خیلی بهشون ضرر می زنه ).
در یک کلام اینطوریه :
اول خوبا رو انتخاب کن. هر چی خوبتر تو اولویت های اول باشن. همین
بچه ها !
چند روز پيش يك دفترچه گذاشتن براي دانلود گفتن اين انتخاب رشته است!
ميخوام ببينم اون دفترچه تقلبي بود يا راست بالاخره؟
از بچه ها ميخوام برام يك كار كنين؟!
4600 نفر اول را برام پيدا كنيد و بهشون بگيد كه كامپيوتر شريف را انتخاب نكنن! اونوقت من ميتونم با خيال راحت تو اين رشته به تحصيلات عاليه خودم ادامه بدم!:20:
بچه ها این قبولی های رشته های خاص رو از کجا میشه دید؟
این چند برابر ظرفیت رشته های مثلا سوره رو می گم
کنکوریها فردا میتوانند پاسخنامه خود را مشاهده کنند
پاسخنامه داوطلبان کنکور سراسری 1389 فردا پنجشنبه بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می گیرد.
تصویر پاسخنامه 50 هزار نفر اول گروههای آزمایشی علوم ریاضی، علوم تجربی و علوم انسانی و تصویر پاسخنامه 10 هزار نفر اول گروههای آزمایشی هنر و زبان فردا 14 مردادماه بر روی سایت سازمان سنجش به نشانیقرار داده می شود.کد:www.sanjesh.org
کنکور سراسری سال 1389 با رقابت تعداد یک میلیون و 286 هزار و 813 شرکت کننده از صبح پنجشنبه 10 تیر ماه با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی فنی و ریاضی آغاز به کار کرد که در این آزمون 320 هزار و 362 نفر شرکت کردند. کنکور گروه هنر نیز بعدازظهر این روز با شرکت 25 هزار و 19 داوطلب برگزار شد.
آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی نیز با شرکت 464 هزار و 629 شرکت کننده صبح روز جمعه 11 تیرماه برگزار شد. 18 هزار و 229 داوطلب نیز بعدازظهر این روز در کنکور زبانهای خارجی به رقابت پرداختند.
آخرین آزمون امسال نیز با رقابت 460 هزار و 830 نفر در گروه آزمایشی علوم انسانی صبح شنبه 12 تیر ماه برگزار شد.
منبع:
[HTML]www.kanoon.ir[/HTML]
تک رقمی هاش به زور تو کامپیوتر شریف به زندگی ادامه میدن! اگه من بودم حتی اگه 0.0000000001 % احتمال همچین اتفاقی رو میدادم بازم کامپیوتر رو نمیزدم برقو میزدم!نقل قول:
بابا ایشون یه شوخی کرد. در ضمن اینکه کامپیوتر نزنی و برق رو بزنی، کاملا به علاقه بستگی داره. هر دو تاش پر طرفداره. ولی متاسفانه خیلیا به خاطر کلاس و اینا می زنن و اگه تو وبلاگ معین فلاحتگر بری، در مورد برق نوشته که حتی این صنعتی شریفیا هم خیلیا گول اسمش رو خوردن. باید اونی که علاقه داری بزنی، چه از نظر بقیه سطحش بالا باشه چه پایین.
شماها از کجا این کارت اعتباری انتخاب رشته مجازی رو گرفتین؟ من هر جا رفتم نبود (پست ، بانک، عابر بانک، روزنامه فروشی حتی سازمان سنجش) :( اگه آدرسی تو تهران دارین بدین ممنون میشم
آره خوب اينم حرفيه!نقل قول:
ولي سافتور , هاردور و تراشه كامپيوتر اندشه!
اين را از يكي از همين بچه هاي شريف ياد گرفتم!:31:
آدرس وبلاگ معين فلاحتگر را ميشه لطف كنيد به من بديد!
تو شريف كه هر چي گشتم پروفايل نداشت!
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
همچين هم شوخي نكردم ولي متسافانه سازمان سنجش فكر ميكنه من شوخي ميكنم!نقل قول:
بیشتر درس میخوندی دوست عزیز
بقیه که مسئول کم کاری شما نیستن .