اگر دو شاخه پریز تلفن شما ضد برق باشد باید آن را عوض کنید و دو شاخه معمولی بذارین. چون adsl با ضد برق کار نمیکنه.نقل قول:
Printable View
اگر دو شاخه پریز تلفن شما ضد برق باشد باید آن را عوض کنید و دو شاخه معمولی بذارین. چون adsl با ضد برق کار نمیکنه.نقل قول:
من فکر میکنم . چون مخابرات سهامشو فروخته و دیگه عمومی نیستش باید بیشتر دقت کرد . اینم در نظر گرفت که تا وقتی سپاه سهامشو نگرفته بود قلب تماس مردم با خارج یعنی اینترنت هنوز از طرف مخابرات ارائه نشده بود و به نظر شما این کار برا چیه ؟؟؟؟
مخابرات برای کافی نت اینترنت نمیده؟؟؟؟
چون من پرسیدم گفت فرقی نمیکنه به همه خط ها 128 می دن.
آقا دلت خوشه ها 1mb و 2mb کجا بود؟ (البته شایدم من نمیدونم ولی فقط حرفشو زدن به همه 128 دادن)
البته اینم بگم 1مگابیت با 1 مگا بایت زمین تا آسمون فرق دارن :46:
آقا شما تو همدان مگه سرعت دانلود و سرعت سرویستون چقدره که میتونین 2 گیگ کار کنین؟ من گزارش تورنتم کیگه تو یه هفته کلا 7 گیگ اینا کار کردم لینک مستقیمم یه فیلم 700 مگی حدود یه روز کامل طول میکشه(البته شاید بازم اشکال از من باشه):18:
تورنت هم بی مشکل نیست ولی با تنظیماتش ور بری و فایل تورنت درست حسابی بگیری خوب میشه یعنی بهتر میشه معمولا سقفش بین 13 تا 13.5 که کمتر تو این رنج ثابت میشه:8:
و سوال من قبلا من از مودم مخابرات استفاده میکردم و روش اتصالم به اینترنت اینطور بود که یه کانکشن داشت و هر وقت میزدم عین دایل آپ وصل میشد و هر وقت میزدم قطع ولی از وقتی این مودم جدید رو خریدم (d-link 2640) توی cd مخابرات رو نداشت منم گذاشتم روی پارس آن لاین و وصل شدم حالا مدلش فرق کرده چجوری میشه عین قبل کردش؟
اگر ممکنه تنظیمات کامل مودمتونو (اگر مال خود مخابراته یا عین مال منه و تنظیم کردین) عکشو بذارید:10:
واقعا ممنون:11:
دوستان من یکی دو روزه اصلا روزا نمیتونم از rapidshare روزا دانلود کنم ومیگه باید صبر کنی تا دانلودت تموم شه در حالی که من در حال دانلود چیزی نیستم
آیا راه حلی داره؟
راه حلش اینه که اینقدر disconnect شی بعدش connect شی تا دیگه error نده:11:
ببخشید در صورتی که نامه از اداره بیاریم حداکثر چه سرعتی رو میتونیم از مخابرات بگیریم ؟
512 به مشترک خانگی میدن ؟
دوستان من الان شاید بیشتر از 2 هفته شده باشه که ip ثابت شده و اصلا با خاموش و روشن کردن مودم هیچ تغییری نمی کنه. چیکار باید بکنم ؟
چون سرویسها،اشتراکی هستن و ip ها مشترکن،پس وقتی یکی دیگه داره دانلود میکنه بقیه افرادی که با اون شخص hpمشترک دارن تا پایان دانلود اون فرد باید صبرکنن.این مشکل در کلیه سرویسهای اشتراکی مثل adsl-wimax-wireless-gprs modem وجود داره.نقل قول:
من ریست سخت افزاری هم چندین بار کردم ولی جواب نداد مشکل از چیه؟نقل قول: