نقل قول:نقل قول:نقل قول:
بسوزی ای عقشششش :31:
چه فضای تاپیک تلطیف شد
قدرت و طوفان و اینا خوابید عشق و صفا باقی ماند ... D:
Printable View
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
بسوزی ای عقشششش :31:
چه فضای تاپیک تلطیف شد
قدرت و طوفان و اینا خوابید عشق و صفا باقی ماند ... D:
از اولش مشخض بود که کره شمالی حذف میشه اون بازی اولشون هم با برزیل داشتن برزیل خوب بازی نکرد وگرنه کره شمالی همش یک موقیعت بیشتر نداشت همون رو هم گل کرد.همسایه جنوبیشون که لیگ حرفه ای داره و برای تیمش کلی هزینه میکنه جلوی آرژنتین دید که چه جوری باخت.اون وقت از کره شمالی چه انتظاری دارین؟
ابروی قاره اسیا رو برد...
ایران بود حد اقل غیرتشون اجازه نمیداد 7 تا بخورن..........:2:
سلام
واقا متاسف شدم
کره نسبت به بازی برزیل خیلی بازتر بازی کرد
اصلا رو دفاع تمرکز نداشت
نیمه دوم هم فکر کنم برای گل زدن به پرتغال اومده بودن
حقش 7 تا گل نبود دفاعش از هم فرو پاشیده بود
بازی بعدیش هم مقابل ساحل عاج سخته اونا قدرت بدنیه بالایی دارن
قاره آسيا و آبرو ؟ اگه هم داشته باشه مطمعن باشين كه همين كره شمالي اولين تيمي بود كه براي آسيا آبرو كسب كردنقل قول:
ايران فعلي اگه جلوي پرتغال قرار ميگرفت بيش از 7 تا هم ميخورد . اون ايران 4 سال پيش كه فقط 2 تا خورده بود به مراتب قوي تر از ايران فعلي بود و مربي باتجربه اي هم داشت
تو اين 2-3 سال اخير كدوم بازيكن ايراني رو ديدن كه در تيم ملي كشورش با غيرت بازي كنه ؟
نقل قول:
نخير از اول مشخص نبود كه قراره بازيكن ها رو بدزدن و متعاقبش خدا ميدونه كه چقدر كشور كره شمالي به بقيه بازيكنا فشار روحي آورده كه اينطوري بازي كردن :41:
نقل قول:
قدرت عشق از عشق قدرت خيلي ارزشمندتره :46:
چقدر خوشحال شدم که کره شمالی 7 تا خورد تا چشم رژیم دیکتاتوری نظامی کمونیستی این کشور و به خصوص رهبر جنایتکارشون کیم جون ایل کور بشه :31:.
به امید آزادی و دموکراسی در کره شمالی و نفس کشیدن مردم کره.
به این میگن تعصب کورکورانه.... :41:نقل قول:
بابا اینا همه سر کاریه.واسه شوخی و خنده. شایدم جلب توجه. شما چرا جدی میگیری؟من میام این تاپیک فقط و فقط بخندم... شمام لبخند بزن. خیلی ها اینجا میخندن. مثلا اونایی که فکر میکنن بقیه رو گذاشتن سر کار.:46:نقل قول:
و همچنین ما...!نقل قول:
سايت كلمه نوشته كه تلويزيون كره شمالي بعد از دريافت گل چهارم بازي رو نشون نداده !
من واقعا موندم كه بعضي ها اين حرفها رو از كجا درميارن ؟