از کدوم کانال اینا را با کیفیت میبینی؟نقل قول:
Printable View
از کدوم کانال اینا را با کیفیت میبینی؟نقل قول:
من که میگم نقش عوامل تروریستی در این عکس به وضوح دیده می شود (mcdonalds)نقل قول:
پسورد کرنر امریکا چی هست؟
نامزد گرين: مطبوعات ناجوانمردانه به روبرت حمله كردند
خبرگزاري فارس: نامزد دروازهبان تيم ملي فوتبال انگليس از مردم و رسانهها خواست به همسرش حمله نكنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از تلويزيون انگليس، ليديا مينت، پس از گذشت 4 روز از مسابقه جنجالي برابر آمريكا كه با حضور همسرش همراه بود و اين سنگربان جوان به خاطر دريافت گل و ضعف در مهار توپ مورد انتقاد شديد قرار گرفت، اظهار داشت: مردم و رسانهها انتقادات ناجوانمردانهاي عليه روبرت گرين ميكنند. از اين بابت متاسف هستم.او مستحق اين همه انتقاد نيست.
اين چهره 23 ساله افزود: طي اين چند روز به خاطر حجم زياد حملات و انتقادات عليه او بسيار متاسف شدم و گاهي نيز گريستم. تعجب ميكنم گه چگونه به خاطر يك اشتباه تمام زحمات بازيكني مثل او ناديده گرفته ميشود.
والا من از شبکه وطنی جام جهانی رو میبینم!:31: این عکسو از همون فرومی که اسمش رو واست فرستادم، پیدا کردم!:10:نقل قول:
نقل قول:تو خود فایل هم اومده بودکد:www.topgoal.ir
کسی که تویه این سطح از فوتبال بهش بازی میدن نباید چنین اشتباهات بچه گانه مرتکب بشه ! تویه یه صحنه ی دیگه هم بجای اینکه توپ رو درست و حسابی دفع کنه داشت توپ رو گل می کرد که به تیر خورد ! همون صحنه ای که از سمت راست دفاع بازیکن شوت زد اگه اشتباه نکنم ...نقل قول:
اين چهره 23 ساله افزود: طي اين چند روز به خاطر حجم زياد حملات و انتقادات عليه او بسيار متاسف شدم و گاهي نيز گريستم. تعجب ميكنم گه چگونه به خاطر يك اشتباه تمام زحمات بازيكني مثل او ناديده گرفته ميشود.
به هر حال این نظر نامزدشه !! :D
تا جایی که من خبر دارم ایشون یک دوست دختر دارن که شغلش هم مدل استنقل قول:
این کی نامزد کرد که فالس نیوز اینو گفته
راستش من هم تعجب کردم ولی خود شما هم که گفتید فالس نیوزنقل قول:
بالاخره باید یجوری به هم حلال میشدن دیگه!نقل قول:
وگرنه منو شمایی که این خبرو میخوندیم مورد تهاجم فرهنگی قرار میگرفتیم!!!