در بازیهای بعدی قدرت فن پرسی ثابت خواهد شد. مطمئن باشنقل قول:
Printable View
در بازیهای بعدی قدرت فن پرسی ثابت خواهد شد. مطمئن باشنقل قول:
نقل قول:
شما چرا دقت نمیکنین برزیل 4 سال دیگه بازی ها تو کشور خودشه نشده کسی 2 سال پشت سرهم ببره
بیشتر هم باید برزیل رو جام جهانی بعدی کار کنه ا تو کشورش موفق بشه
دست هایی پشت پردس که امسال نمیزره برزیل ببره از من گفتن
برزیل داره خیلی بد بازی میکنه اصلا در حد خودش نیست شرط مبیندم امروز هم بزور شیلی رو میزنه !
فقط روبن بازی بده حله
2 تا هافبک دفاعی هم خیلی اذیت میکنن همش پاس عقب میدن ون در وارت بره اونجا یکم بهتره توپ ها رو جمع کنه رو به جلو ببره بعد روبن بره ای ون در وارت
بچه ها برزیل -هلند تو مرحله بعد دیدنیه.کاش برزیل امروز ببره اما حس ششم به من میگه امروز شیلی برزیل را به دردسر میندازه.:13:
سلام بر خوشرنگهای اروپا بر طرفداران لاله های نارنجی بر ستاره های پر فروغی مثل فان باستن
دوستان تیم دوم من هلند هست .همیشه ارزوم پیروزی هلند بوده .متاسفانه در جام 86 این ارژآنتین بود که قهرمان میشد و اگه یه کم ارژانتین ضعیف تر بود این حق هلند بود با اون بازیکنان رویایی و فوق العاده که هنوزم وقتی اسم اون بازیکنان می شنوم عشق می کنم به اون ستاره ها هر چند تو یورو 88 با اون گل زیبا قهرمان شد(نمیدونم درست میگم یا نه؟)
در کل الان دیگه بازیکنی در هلند نیست که اندازه اون ها دوست داشتنی باشه شاید یه کم روبن فقط(البته قصد توهین ندارم)
نمیدونم کجا به هم می خوریم ولی امیدوارم فینال باشه
کاش ون نیستلروی هم بود جاش توی این جام خالیه
به هر حال یه جام جهانی توی کلکسیون هلند خالیه امیدوارم اون روز برسه
راستی چرا فن در سار (چقدر این اسم هلندی ها سخته) تو دروازه نیست؟چی شده
موفق باشید
ببینیم سناریو جام های 94 و 98 یعنی رویارویی برزیل - هلند این بار رخ می دهد ؟ آیا این بار هلند می تواند انتقام دو جام 94 و 98 رو از برزیل بگیره ؟
در جام 94 در مرحله یک چهارم هلند و برزیل به هم خوردند که اگر اشتباه نکنم برزیل 3 بر 2 هلند رو شکست داد . یکی از گل های هلند هم دنیس برگ کمپ زده بود .
در جام 98 این بار در نیمه نهایی هلند به مصاف برزیل رفت . فکر می کنم 1-1 شد و در ضربات پنالتی برزیل موفق بود البته با درخشش تافارل دروازه بان پنالتی گیری که جام 94 هم پنالتی از ایتالیا در فینال گرفته بود و برزیل قهرمان شده بود . اما هلند 98 هلند بسیار خوبی بود . گاس هیدینک مربی موفق آن زمان هلندی ها همراه با وان در سار ، استام ، کو کو ، سیدورف ، برگ کمپ ،دی بوئر ها ، کلایورت ، اوورمارس و ... تیم بسیار خوبی داشت . اما در آن جام اگر به فینال می رسید احتمالا از فرانسه شکست می خورد . حال ببینیم اگر امشب مشخص شود هلند و برزیل به هم می خورند ، آیا هلند می تواند انتقام جام های قبل رو بگیرد ؟
در کل هلند همیشه خوب و دیدنی و شناور بازی می کند . همه لذت می برند از بازی هلند . اما همیشگی نیست و فصلی است . به قول پله ، هلند مثل یه بهار هست . زود میاد و زود هم میره . هلند یک قهرمانی جهان کم دارد . لذا از جهاتی هلند شبیه اسپانیا بود و می گویند این دو تیم شخصیت قهرمانی ندارند . هو اسپانیا و هم هلند امسال آمده اند خلاف این را ثابت کنند . آیا موفق می شوند ؟
همین 2 سال پیش هلند طوری بازی ها رو شروع کرده بود که همه می گفتند از بخت های اصلی قهرمانی یورو 2008 است . اما فقط یک مرحله بعد از روسیه با مربیگری گاس هیدینک و با نتیجه 3 -1 شکست خورد .در یورو 2000 با اینکه هلند میزبان بود اما در نیمه نهایی نتوانست ایتالیای 10 نفره رو شکست بده و در ضربات پنالتی مغلوب شد . جالب این که دو پنالتی هم در جریان بازی از دست دادند . در 2002 که اصلا نتوانست صعود کند . در 2006 هم هلند با مربیگری فان باستن در یک بازی دیدنی و به یاد ماندنی و عجیب که پر از کارت بود مغلوب پرتغال شد .
کاش هلند، تو مرحله حذفی همون هلند سابق بشه. اگه مثل یورو 2008 (منهای بازی با روسیه) بازی کنه باور کن قهرمانی خیلی دور از دسترس نیست. اگه تو مرحله بعد برزیل رو بتونه شکست بده، 50 درصد راه قهرمانی رو رفته.نقل قول:
این که تا حالا یه تیم 2 دوره پشت سر هم قهرمان نشده که دلیل درستی نیست. اگه اینجوریه تو دوره های اخیر برزیل یکی در میون قهرمان جهان شده، پس این دوره نوبتشه که قهرمان بشه(سال 94، 2002 و حالا هم 2010). این که دلیل نشد. حالا اگه دستهایی پشت پرده نگذاره برزیل قهرمان بشه که قضیه دیگه ای هستش.نقل قول:
در مورد بد بازی کردن برزیل هم باهات موافق نیستم، تو بازی با کره شمالی که خوب کار نکردن ولی جلوی ساحل عاج خیلی خوب بودن. تو بازی با پرتغال یه مصدوم و یه محروم داشتن و مسلمه که نبودن کاکا و الانو رو تیمشون تاثیر میگذاره.
دوستان هلندی برای تیمتون آرزوی برد پر گلی رو میکنم چون خیلی از هلند خوشم میاد .
حیف نمیتونم بازی رو ببینم ولی دعا میکنم لوله کنه . :31:
منظورتون از دو سال همون دو دوره پیاپی در جام جهانی هست یا خیر؟نقل قول:
اگه هست ایتالیا در 34 و 38 قهرمان شد برزیل هم 58و62 قهرمان شد
مبحث خیلی خوب و منطقی ای رو مطرح کردی با تمام حرفهایی که زدی موافقم :11:نقل قول:
همین بهاری بودن هلنده که منو کشته دقیقن مثل شخصیت خودمه :31::40:
البته یه نکته ای رو هم اضافه کنم هلند یه بار تو جام جهانی ۱۹۷۴ برزیل رو شکست داده بود :10: