اقا کلا بیخیال همراه اول بشین سر کاری از هر 100 نفر یکی جی پی ار اس فعال میشه اونم با سرعت افتضاح....
Printable View
اقا کلا بیخیال همراه اول بشین سر کاری از هر 100 نفر یکی جی پی ار اس فعال میشه اونم با سرعت افتضاح....
من چرا پست میزنم پاک میکنید !!!
فقط سوال کردم !!!!!!!
گفتم این بسته نامحدود واقعا نامحدوده ؟
چطوری میشه ازش روی کامپیوتر استفاده کرد ؟ روی لپ تاپ ؟
این داستان سوختن ال سی دی و سیم کارت چیه ؟ راسته ؟
من می خواستم بسته 1 ماهه رو دوباره فعال کنم اما مسیج میده شما دارای بسته ی نامحدود نمی باشید!!
چرا؟
چرا وقتی از طریق سایت همراه اول میخوام بسته 1 رو فعال کنم مینویسه متاسفانه در هنگام انجام درخواست شما خطای غیرمنتظره ای روی داد. لطفا دوباره تلاش کنید. ؟؟؟؟؟
چند بارم امتحان کردم همش همین ارور رو میده !
از طريق ارسال اس ام اس به 8080 اقدام کن توي متنشم عدد 1 رو بنويس
اگه گوشیت نوکیا باشه با نرم افزار PC Su... با کابل میتونی اینترنت رو روی کامپیوتر وصلکنی.نقل قول:
دوستان لطفا کمک . هر ماه داره برام 9000 تومان بدون اینکه بخوام هزینه توی قبض حساب میکنه . چکار کنم دارم ورشکست میشم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllll llllllllllppppppppppppppppp
دوستان از طریق اس ام اس چطوری میشه جی پی آر اس را غیر فعال کرد ؟
به شماره 8088 عدد 5 فرستادم گفت که gprs شما غیر فعال شد . یعنی دیگه 9000 تومان اینترنت توی قبض نمی آید ؟
یا اشتراک همچنان پابرجاست ؟ و فقط gprs غیرفعال شده ؟
آقا این همراه اول درگیره ها !!! من گزینه 4 رو واسش فرستادم ... یه SMS فرستاده میگه بسته شماره 1 برای شما فعال شد !!!
من دو دوره ی یک ماهه،یک دوره ی هفتگی و سه تا روزانه فعال کردم از طریق سایت و مشکلی هم نبود!