دوست عزیز با توجه به اینکه دور هارد این مدل 5400 هست ,شما دچار مشکل نمیشید؟؟آیا محسوس هست؟؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز با توجه به اینکه دور هارد این مدل 5400 هست ,شما دچار مشکل نمیشید؟؟آیا محسوس هست؟؟نقل قول:
مشکلی نداشتم ولی متوجه نشدم منظورتون از محسوس بودن چیهنقل قول:
دور 5400 خودش خوبه واسه من که کارای سنگین باش می کنم که کم نمیاره
اخه هارد پی سی من 7200 هست,خیلی سریع نیست.البته خوبه ها.با این مقایسه کردم.چون اون 5400 هس گفتم شاید اونم کند باشه,مگه اینکه کلا سیستمشون فرق کنه باهم.نقل قول:
Backlight Keyboard فقط بصورت اتوماتیک با نور محیط تنظیم میشه و نمیشه بصورت دستی خاموش و روشنش کرد ؟
سری F13 هم اومده:18: VPCF13AFX/B این رو تو سایت سونی پیدا کردم واقعا عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی فکر نکنم تو ایران هنوز بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم هست کسی میدونه چنده؟ تو سایت سونی قیمت زده
$ 1579
نقل قول:
سلام
بله ويندوز اورجينال روي اون نصبه ولي CD ويندوز در داخل جعبه وجود نداره
سلامنقل قول:
البته سري ساخت امريكاييها با چيني ها فرق مي كنه يعني امريكاييها **F (دو رقمي) مانند f11 و f12 و سري هاي چيني ***F (سه رقمي) هستند مانند f115 كه مناسبترين مشخصه براي تمايز و تفكيك اين دو سري ساخت از يكديگر همين تعداد حروف بعد از حرف F مي باشد
اما در مورد تفاوت كيفي اين دو نوع يعني امريكايي و چيني بايد عرض كنم معمولا سري امريكايي داراي كانفيگ بالاتر و بهتري نسبت به سري هاي چيني هستند مانند f12gfx كه تقريبا در بين اين نمونه هاي بايد بگم بالاترين كانفيگ و كيفيت و البته قيمت را دارد
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
سلامنقل قول:
فكر مي كنم كمي بايد بوجه خودتونو بالاتر ببريد و F12gfx كه حدود 1900000 هست تهيه كنيد
سلامنقل قول:
بصورت مسافري وارد ميشه شما هم مي تونيد اين مدل را تقريبا با همين قيمت در ايران و يا در دوبي تهيه كنيد و در ايران اونو و يا هر مدل ديگه را توسط شركتهاي وارد كنند گارانتي كنيد
یعنی الان تو ایرا هست؟ منظور شما رو دقیقا نفهمیدم به صورت مسافری وارد میشه یعنی چی؟ و کجا میشه خرید؟نقل قول:
الان این لپ تاپ چنده تو ایران؟
کد:http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1&productId=8198552921666248683#specifications
[QUOTE=a.khamesi;5437014]سلام
البته سري ساخت امريكاييها با چيني ها فرق مي كنه يعني امريكاييها **F (دو رقمي) مانند f11 و f12 و سري هاي چيني ***F (سه رقمي) هستند مانند f115 كه مناسبترين مشخصه براي تمايز و تفكيك اين دو سري ساخت از يكديگر همين تعداد حروف بعد از حرف F مي باشد
اما در مورد تفاوت كيفي اين دو نوع يعني امريكايي و چيني بايد عرض كنم معمولا سري امريكايي داراي كانفيگ بالاتر و بهتري نسبت به سري هاي چيني هستند مانند f12gfx كه تقريبا در بين اين نمونه هاي بايد بگم بالاترين كانفيگ و كيفيت و البته قيمت را دارد
البته مدل چینی بالا هم هست
مثلا f126 که کانفیگ خیلی بالایی داره f125 هم همینجوره.
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
این که کانفیگش مثل f12 هاست.قیافشم که همونهنقل قول:
دیگه واسه چی f13?????