پس این بازی رو بیرون می فروشن مگه کرک نداره !!!!نقل قول:
پس چه جوری بازی می کنند ؟
Printable View
پس این بازی رو بیرون می فروشن مگه کرک نداره !!!!نقل قول:
پس چه جوری بازی می کنند ؟
بازی رو بیرون نمیفروشند هنوز
منتظر کرکش هستند
کسایی هم که رو سیستمشون دارن دانلود کردن :D
هنوز به مدت زمان assassin ( یه ماه ! ) نرسیده !
من مطمئنم که این بازی رو هم کرک می کنند :31::31::31:
واقعا بازی به این بزرگی اگه کرک نشه خیلی حیفه !!!
مطمئنا سر assassin قلق drm دستشون اومده و حالا این یوبی هر کاری کنه دیگه فایده نداره !
منتظریم .....!!
ای بابا اسم ما هم که دزدیده شد اق محمد.
تو بازی Prince of Persia وقتی 4تا دایره اول روشن میکنی بهت میگه برگرد به templ ولی درش بستس نمیدونم باید چیکار کنم
راهنمایی کنید لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من این بازی رو از اینترنت دانلود کردم نوشته بود:Prince of Persia The Forgotten Sands 2010 CLONEDVD
الان دانلود کردم نصب هم شده ولی بازی باز نمیشه اررور میده میگه باید به اینترنت وصل بشی از این جور چیزا من چیکار کنم؟؟
یعنی کرک میخواد clonedvd چیه؟؟
اونایی که دارن بازی میکنن کرک ندارن بدن به ما؟؟
عزیزم کرک ac 2 تقریبا 74-73 روز طول کشید تا اومد...:20::18:نقل قول:
حالا server offline هم واسش نیومده؟
واینکه بخوان ببینند ac2 یا splintercell چجوریی کرک شده و بیان یهویی شکل کد نویسی قفل بازی رو عوض کنند خیلی بی معنیه...
چون اینا حداقل 4-3 ماه کار میبره و مطمئن باش که این بازی از 3 ماه پیش آماده ورود به بازار شده و چندین هزار نسخه آماده فروش و به فروشگاهها ship شده...:18::18:
دوستان هنوز بازی کرک نشده.اینطور که شنیده شده گروه های کرک کن همگی کرک بازی رو گذاشتن بعد جام جهانی.ولی فعلا سرور افلاین برای بازی موجوده که ولو نداره.
دوستان نمیدونم این راست یا دروغه ولی یک فیلم توی یوتوبی منتشر شده که میگه با کرک آفلاین SKIDROW بازی AC 2 میشه این بازی رو بازی کرد فقط باید اون فایل dll رو توی مسیر بازی کپی کرد من بازی رو با سرور مجازی بازی کردم و تموم کردم ( وای چقدر بازی بازی گفتم :31: ) اگه کسی اون فایل رو داره امتحان کنه به بقیه هم خبر بده
:8::8::8:
این هم لینک فیلمه فقط ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن میخواد
کد:http://www.youtube.com/watch?v=hm9fnFysxf4
تو بازی Prince of Persia وقتی 4تا دایره اول روشن میکنی بهت میگه برگرد به templ ولی درش بستس نمیدونم باید چیکار کنم
راهنمایی کنید لطفا