من فکر می کنم از گرافیک ایراد میگیره.تنظیمات و نرم افزارهاش درست و نصبه؟نقل قول:
Printable View
من فکر می کنم از گرافیک ایراد میگیره.تنظیمات و نرم افزارهاش درست و نصبه؟نقل قول:
بله نصبه . حتی 2 روز پیش درایور nvidia ورژن 260.52 رو هم نصب کردم اما بازم همون ارور لعنتیو میده :41:حتی در حینی که داره چک میکنه من همه چیو میبندم و دست به pc هم نمیزنم هیچ فرقی نمیکنه و باز ارور میده:41:نقل قول:
من 3 تا دلیلش و می دونم چک کن ببین از اینا نیستنقل قول:
1 - از مدیا پلیر
2 - از directX
3 - از active نبودن ویندوز
مدیا پلیرم سالمه .(مثله قبلا):41:نقل قول:
دایرکس هم اخرین نسخه یعنی june 2010 نصبه (مثله قبلا):41:
ویندوزم هم اکتیوه (مثله قبلا):41:
فقط من به تنظیمات مشکوکم و همچنین برنامه های اضافه ای مثله net framework یا JAVA اینجور چیزا که قبلا واسه یه سری کارا و نصب بازی ها مجبوری نصب کرده بودم اما الان دلیلی برای نصبشون ندیدم . فقط net framework3.5 رو یه بازی نیاز داشت که نصبه الان
من دقیقا به همین مدیا پلیرت مشکوکم . میدونی از چیه ؟ از کدک هایی که روی سیستمت نصبه . میگم یه K-Lite Codec Pack رو نصب کن البته به صورت Full Install که تمام کدک ها رو بریزه . بعد دوباره امتحان کن . منم همین مشکل رو داشتم که یا اینی که گفتم درست شد . البته اون بعد از Uninstall K-Lite بود .نقل قول:
نقل قول:
اره . قبلا یه نسخه ی قدیمی نصب بود اما الان نسخه ی جدید K-Lite نصبه . که این اسمشو الان دقیقا از نرم افزار
کپی کردم و نسخه ی فول هستش . دقیقا اینه = K-Lite_Codec_Pack_6.40_Full
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
چه کنم ؟ نسخه ی جدید تر نصب کنم ؟چجور بفهمم این الان نسخه ی mega هست ؟
ببینید این نسخه های مختلف کا لایت مشکلات خاصی هم دارن ... من که استفاده نمیکنم ولی ...نقل قول:
مثلا یه مشکل این که پاور دی وی دی صدا نداره !!!! دلیلش هم نمیدونم چیه دقیقا ولی به نظر میاد درست دیکد نمیکنه و اصلا به مدیا پلیر اجازه ی دیکد فرمتهایی که خودش ساپورت میکنه و مشکل نداره رو هم نمیده و میده به یه دیکدر اکسترنال دیکد کنه و در نتیجه ممکنه مشکل جدید به وجود بیاد.:41: شما کلا پاکش کن ... رجیستری رو با tune Up Utility کلین کن ببین چی میشه ...:11::11::11:
متاسفانه یا خوشبختانه من با پخش هیچ فرمتی مشکل ندارم و نرم افزارر هایی که رو سیستمم نصبه . jet audio - power dvd - media player و همین K-Lite_Codec_Pack هستش که هر فرمتیو بنا به صلیقم با یکی از این پلیر ها اجرا میکنم و تا حالا هم نشده فرمتی باشه که نتونسته باشم اجراش کنم ... به هر حال من برم ببینم نسخه ی جدیدتر این K-Lite_Codec_Pack رو پیدا میکنم یا نه و نصب کنم ببینم مشکل رفع میشه یا نه ....:11:نقل قول:
علیرضا درست میگه . احتمالا از دیکدر های خارجی استفاده میکنه . میتونی تنظیمات پلیرت رو به حالت Default برگردونی .
ممنون از همه ی شما دوستان که راهنمایی کردید . با دانلود و نصب K-Lite_Codec_Pack_6.50_Mega مشکل حل شد . اینم از امتیاز ناچیزه من :31:
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]