نقل قول:
سلام من ديشب گوشي رو ديدم يه تستش هم كردم . واااااااااااااااااااااااا ااااااااااييييييييييييييي ييييي عجب چيزيه
خوب براي 10-20 دقيقه اي كه دستم بود واقعا" عالي بود اصلا" نميخواستم گوشي رو ول كنم ! از بس خوش دسته و احساس خوبي داره كه فكر كنم به خاطر جنسش باشه شايدم به خاطر اينكه قابش فلزيه نميدونم . تا حالا همچين چيزي نديده بودم .بهترين گوشييه كه تا حالا ساخته شده . با كلاس و ابهت خاص و رنگ طلايي قهوه اي كه توري اسپيكرش داره و بلندي صداش هم خوب بود و ال سي ديش هم بيهمتاست .من كه بدون گارانتي ميخرم تا دو روز ديگه 100 تومان كم دارم :دی وقتي بسته هست اين حالت بالا و پاييني كه پايين ال سي دي هست جدا" تكه و گوشي رو متفاوت كرده . در كل موتو گوشي هاش متفاوته .مرسي از همه بچه هاي گل اين تايپيك .شما هم مثل موتورولا تك هستين .
خوبه
نقل قول:
این مدت هم به اینجا سر می زدم ولی دل و دماغ post دادن نبود,ممنون از همدردی دوستان عزیز.در مورد فروش قطعات هم چون می خوام دوباره Milestone بگیرم شارژر و باتری رو خودم لازم دارم (که البته قیمتی هم ندارن).میمونه قطعات لاشه ی گوشی مثل LCD,CPU,لنز دوربین,... که به درد تعمیر کار و کسی که گوشیش از اون قسمتها دچار مشکل شده می خوره.اگه همین حالا خریدار پیدا شد که فبه المراد!اگر نه خودم نگهش میدارم که اگه خدای نکرده کسی از بچه های topic گوشیش مشکلی پیدا کرد و قطعه به دردش می خورد سر گردون نشه.
سلام پويان جان / خيلي برات ناراحت شديم / بد شانسي اوردي / اما اشكال نداره ضرر مالي رو ميشه جبران كرد . بهش ديگه فكر نكن . منم خودم يكبار z8 خريدم 420 هزار 2ماه بعد شد 220 .