ای بابا!!! همش خواب بود که!!
یکی توی این تاپیک گفته بود همش خوابه ها!
Printable View
ای بابا!!! همش خواب بود که!!
یکی توی این تاپیک گفته بود همش خوابه ها!
من که اولش و دیدم یه مسخره نثارش کردم دیدین د. روز الافش شدیم الکی همش خواب بود
:22:خوب هممون رفتیم سر کار چقدر قصه بافتیم ما:34:
بله همون شب من گفتم که خواب میبینه ! ولی هیچکی توجه نکرد !
همه تو جو این بودن که دوتا ایی میرن یا سه تایی برمیگردن ! :دی
اینم پستم :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4166293&postcount=388
عجب نامردیه این نویسندهه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...کللی مردمو الاف کرده...عجبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی رو محسن نمیدونه...فکر کرده اگه غلامرضا نره اون عملیات دیگه زنده میمونه...که این اشتباهه...چونکه زمان مرگ هیچ وقت تغیر نمیکنه و فقط شکل مردنه که تغیر میکنه...یعنی در هر صورت تو اون زمان غلام میمیره حالا چه شکلی خدا میدونه...فقط با این کارش باعث شد خواهرش نتونه از امکانات خانواده شهید استفاده کنه:31:
این یارو تراب هم خوب بازی میکرد ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...انگار جدی جدی خورد زمین و جدی جدی آویزونش کردن...من به جای اون دستم درد گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا انصافا ما استاد کــــــــــــــــــــــــ ــش آوردن فیلم هستیم ها...
الان مثلا توی این قسمت چه اتفاقی خاصی افتاد؟...
کلا سرکاریم...
تو روح این نویسنده:31: آخه آدم تو خوابم مگه میخوابه؟! :27:
ولی اگه واقعا همایون میرفت 88 داستانش باحال تر میشد!
این مختار سائقی هم خیلی بهش میاد نقش این معتادارو بازی کنه! :27:
يه چيز جالب اين بود كه...وقتي با وانت داشتن ميرفتن...يه پسر شلوار لي سنگ شور پوشيده بود...از اون موقع اين چيزا بوده؟...يا ايران خيلي پيشرفته بوده در زمينه فشن؟...:دي
دقیقا منم همین فکر رو کردم.پست منو زودتر نوشتی.نقل قول:
يه چيز جالب اين بود كه...وقتي با وانت داشتن ميرفتن...يه پسر شلوار لي سنگ شور پوشيده بود...از اون موقع اين چيزا بوده؟...يا ايران خيلي پيشرفته بوده در زمينه فشن؟...:
این قسمت که چیز خاصی نداشت.حداقل از بازیگر باحالا تعریف کنیم.میگم این پسر خلاف کاره (توپوله)فرزینو میگم چه با مزه است:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا رفتیم سر کار که..
ما یرانیا هم یاد گرفتیم تا میخوایم سر کار بذاریم یه چی نشون میدیم بعد میگیم تو خواب بود...
عمرا غلامرضا زنده بمونه ولی یه جور دیگه میمیره..