منم چند تا سوال دارم كه صلاح نيست تاپيك نسخه ي قبل رو بيارم بالا واسه همين اينجا ميپرسم :
1. Call of Juarez ماله سال چند هست ؟
2. از لحاظ كيفيت حالا كه ما اين جديد رو بازي كرديم كم نمياره ؟
Printable View
منم چند تا سوال دارم كه صلاح نيست تاپيك نسخه ي قبل رو بيارم بالا واسه همين اينجا ميپرسم :
مال سال 2006 یا 7 فکر کنم.نقل قول:
اگه منظورت گرافیکه نسبت به بازی های اونموقع (2006)بازی بدی نیست.نقل قول:
ميدونستيد نام اول بازي براي نسخه اول The Law Man بوده كه عوضش كردن در ضمن ماله 2007 هست . فكر كنم نسخه ي PCش هم از نظر محتوي از نسخه ي Xbox 360 كم داشته ، هست همچين چيزي ؟
1 - خیر جایی همچین چیزی نخوندم و نشنیدم و اطمینان هم ندارم که درست باشه.نقل قول:
2 - سال 2006 بر روی PC اومد و یک سال بعد در سال 2007 برای 360 پورت شد.
3 - ممکنه در قسمت Multiplayer از نظر نقشه و امکانات و گرافیک نسبت به PC بهتر بوده.
منم الان بازی رو تموم کردم.شاهکار بود!
فقط یک نکته ای رو نفهمیدم:
محتوای مخفی: کسی که بازی رو تموم نکرده نخونه.
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
محتوای مخفی: جوابِ جواب
در ضمن چند تا چیز رو یادم اومد بگم:
این hybrid gun خیلی چیز خفنیه!حیف که من دیر کشفش کردم!به همه پیشنهاد میکنم از اون و volcano استفاده کنند.اینhybrid gun یک revolver است که یک لوله ی تفنگ هم وسط توپی تیر هاشه!که میشه دو تا تفنگ!من از همون اول تو کف بودم این چرا اسمش هایبریده.حالا فهمیدم.
راستش بازی یه کم کوتاه بود.من هنوز به فکر ارتقای تفنگام بودم که نشد.
به نظر من ری در تمام زمینه ها از تام بهتره.هم جونش بیشتره هم میتونه دو تا تفنگ رو همزمان دستش بگیره.فقط قابلیت مخصوص تام (که با دکمه z فعال می شد) بهتر بود چون خودش دشمنا رو پیدا می کرد و ما فقط باید شلیک می کردیم.ولی مال ری باید دشمنا رو هم خودت پیدا کنی.
شخصیت ری هم باحال بود.یه چیزی تو مایه های psycho تو بازی crysis warhead.عصبی و بد دهن و متلک انداز.
نکته ی جالب دیگه برام این بود که اینا با وجود برادر بودن به هم فحش ناموسی میدادند!
محتوای مخفی: اگه کسی بازی رو تموم نکرده نخونه
این پست اشتباهی ارسال شده است.لطفا مدیران ان را پاک کنند.
ميخواستم برم از ويكيپديا داستان coj رو بخونم ولي ديدم همه از بازي تعريف ميكنن ميخوام بازي رو تهيه كنم . خدا كنه از لحاظ گيم پلي و گرافيك ضد حال نشه .
همين BIB خودش از لحاظ داستاني يكي از تاثيرگذارترين بازيهاي عمر كوتاه گيمري من بوده چه برسد به اينكه coj رو هم بازي كنم .
بازی رو امروز تموم کردم.
هه یه ضد حال اساسی هم خوردم گرافیک بازی پایین بود من هم سراغ تنظیمات نرفتم فکر کردم
مال سیستم هستش اما اخر بازی رفتم دیدم سه تا گزینه هست که وسطی گرافیک بازی رو بالانس میکنه
زدمش گرافیک بازی دگرگون شد و خیلی رفت بالا خلاصه ضد حال بود دیگه.
یه سوال اون گزینه Extra تو حالت داستانی چی بود؟؟