اگر اشتباه نکنم , تریال ریستی که جناب AlexanderMahone قرار دادن ...میتونه نسخه انتی ویروس را هم ریست کنه .نقل قول:
Printable View
اگر اشتباه نکنم , تریال ریستی که جناب AlexanderMahone قرار دادن ...میتونه نسخه انتی ویروس را هم ریست کنه .نقل قول:
با سلام به دوستان گلم
من یکی از طرفدارای پروپاقرص آنتی ویروس و مجموعه امنیتی G Dtat هستم.نسخه های قبلیش راحت تر باسریالهای داخل سایتهای خارجی کار می کرد.اما این روند چند وقتیه که دیگخ امامن پذیر نیست و نمیشه با سریالهای داخل سایتا این نرم افزار رو راش انداخت.
از دوستان کسی نمایندگی فروش G Dataرو داخل ایران سراغ داره؟
من مسترکارت و ویزاکارت ندارم و نمیتونم از سایت رسمیش اکانت بخرم.لطفا اگه کسی راهی برای فعالسازی این آنتی ویروس می دونه بگه!دست گولتون درد نکنه.
حامد:11:
سلام
نمایندگی محصولات جی دیتا شرکت دورانتاش هستش.
نقل قول:
اقا دمت گرم.
خیلی حال دادی.ممنون از لطفت.
حامد:11:
دوستان . سریال جدید یا یوزر و پاسورد جدید ؟ خبری نیست ؟
دوستان این کرک موفقیت آمیز بود؟
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امید جان یا دوستان کسی این تریال ریستر رو تست کرده یا نه ؟نقل قول:
تا حالا هر بار که با تریال ریستر ور رفتم مجبور شدم دوباره برنامه رو حذف و نصب کنم
سریال های بتا بودن که یه مدت فعال میکردن، چرا الان نیستن ؟ :19:
من وقتی برنامه رو نصب کردم با سریال فعال کردم و تریال نیست . واسه همین در کل تریال ریستر فکر نیکنم به کار من بیادنقل قول:
کیوان جان من که نورتون دارم این ریست کننده جدید رو سایت سیکیوریتی تیچ برام ایمیل کرده بود +همون ریستر بولگارد که لینکشو بهت دادم مال بوگارد که کار میکرد اما اینو امتحان نکردم:20:نقل قول:
سلام دوستان عزیزنقل قول:
بچه ها این ریستر ورژن 1.8 هستش و ما تا 2.1 هم که استفاده کردیم از کار افتاد که دیگه دوستان سریالها رو لطف کردن ، اگه ریستر
باشه باید از 2.1 به بالا باشه .
از توجه دوستان بسیار ممنونیم ( از طرف کاربران آنتی ویروس مهجور جی دیتا ) :10::27:
سلام این سریال رو امتحان کنید ببینید جواب می ده یا نه :
User name: zyzoom3361
Password: 92GC54:11: