با WIFI یا LAN یا USB میشه فیلم FullHD دید ؟ سرعت انتقالشون کافریه ؟؟؟
متشکرم :10:
Printable View
با WIFI یا LAN یا USB میشه فیلم FullHD دید ؟ سرعت انتقالشون کافریه ؟؟؟
متشکرم :10:
دوستانی که WD دارن ایا با مشکل فریز شدن در پخش تصاویر 1080P مواجه میشن یا نه؟
سلام
من hd player وسترن دیجیتال دارم و دو مشکل باهاش دارم:
1- فایلهای ویدیوی با صدای DTS رو بدون صدا پخش میکنه
2- برای آپدیت firmware گزینه ای نداره
سلام
دوستانی که میخوان وسترن بخرن دست نگه دارند آخه با این قیمت یک دستگاه بهتری رو میتونن خرید کنن
اینم لینک بررسی و مقایسه با وسترن.....
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399952
شما رو چه حسابی میگین بهتره؟!:13:نقل قول:
مارکش زیاد معروف نیست، البته خودم زیاد به مارک معتقد نیستم، ساپورت فرمتها و باقی مواردم که مشابه، در ضمن ساپورت نرم افزاری وسترن خیلی بهتره و دوستانیم که داشتن ناراضی نبودن، تا موقعیکه کسی این دستگاه رو نخره و تست نکنه نمیشه روش حساب کرد، خریدش شاید یکم ریسک باشه
1- بایستی با استفاد از کابل اپتیک به ورودی سینما خانگی یا آمپلی فایرت وصل کنینقل قول:
2- فایل آپدیت رو تو فلاش مموری میرریزی که توش هیچ چی نباشه و هارد اکسترنالت رو هم دیسکانکت میکنی فقط و فقط فلاش مموری و فکر کنم به پورت یو اس بی 2 انوقت گزینه اپدیت فعال میشه
نقل قول:
دوست عزیز اگر شما با وسترن کار کرده باشید متوجه میشوید که حتی یک پلیر بسیار پیش پا افتاده هم میتونه گزینه ای مثل GO TO رو داشته باشه
برای مثال اگر شما یک فیلم رو خواسته باشید از ابتدا وازدقیقه ی مثلا 80 به بعد تماشا کنید باید با سرعت 16x جلو ببرید که این عملا 5 دقیقه وقت گیر هست باور کنید وسترن داره فقط پول برندش رو میگیره در ضمن شما باید نسبت به پولی که میدید هم امکانات دریافت کنید ! شفاف تر بگم وسترن توی مدل قبلیش حتی صدای dts رو هم نمیتونسته پخش کنه مثله اینه که ایران خودرو از فردا داشتن فرمان رو در مدلهاش آپشن قرار بده!!!!!
منم الان دقیقا دارم واستون اون فایل رو آپ میکنم
موفق باشید
اتفاقا من میخوام هفته بعد یه hd پلیر بخرم خوشحال میشم یه انتخاب درست داشته باشمنقل قول:
1- منظور از مدلایه قبلی وسترن چیه؟ سه تا مدل داشت تا اونجا که یادمه، مینی ، معمولی و لایو
2- یعنی مدله مغمولیه وسترن صدایه dts رو پخش نمیکنه و این مدل پاتریوت میکنه، تو کانفیگه وسترن زده
Audio - MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS Playlist - PLS, M3U, WPL
Subtitle - SRT, ASS, SSA, SUB, SMI
دوست عزیز اگر وسترن داری فقط میتونی با lan و usbنقل قول:
آره سرعتش کافیه :46:
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
نقل قول:
بهتر ادامه بحث توی ...........ادامه پیدا کنه!!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399952
مديا پلاير وسترن هرگز شمارو اگر توقعات بيشتري داشته باشيد راضي نمي كنه و مشكلاتش هميشه پا بر جاستنقل قول: