اگه تاپيك رو مرور كنيد متوجه ميشيد كه من خيلي وقته تمومش كردم:5:نقل قول:
Printable View
اگه تاپيك رو مرور كنيد متوجه ميشيد كه من خيلي وقته تمومش كردم:5:نقل قول:
من بیکار نیستم که 43 صفحه رو بخونم...نقل قول:
اگه تاپيك رو مرور كنيد متوجه ميشيد كه من خيلي وقته تمومش كردم
راستی آواتر قشنگی داری...
آقا اونجاي بازي كه بايد يه جيپ رو هل بدي بياري وسط و اون وسط هم يه دسته هست كه ميچرخوني و جيپه هم باهاش مي چرخه بايد چيكار كنم؟؟؟؟ دشمنا هم اون بالا روي يه بالكن مانندي هستن
هر كاري ميكنم نميپره از روي جيپ اون بالا
سلام. خیلی جاها باید ماشین هل بدیم ،شما اگه می تونید یک عکس بزارین!نقل قول:
جوری که یادم میاد باید وقتی چرخید باز جیپ رو هل بدی تا بره زیر یک طناب.نقل قول:
آقا اونجاي بازي كه بايد يه جيپ رو هل بدي بياري وسط و اون وسط هم يه دسته هست كه ميچرخوني و جيپه هم باهاش مي چرخه بايد چيكار كنم؟؟؟؟ دشمنا هم اون بالا روي يه بالكن مانندي هستن
هر كاري ميكنم نميپره از روي جيپ اون بالا
بعد از طناب برو بالا.
بله تاييد ميشه جيپ رو بايد كشيد رو اون نقطه اي كه مي چرخه و بعد 90 درجه چرخوندش و دوباره جيپ رو ببريم زير يه سكو ( شايدم طنابه يادم نمياد دقيق ) اونوقت از جيپ ميريم بالا و مي پريم رو سكو يا از طناب ميريم بالانقل قول:
آره درسته طنابم ديدم ولي يه مشكلي هست اونم اينه كه اون چيزي كه جيپو مي چرخونه جلوش بستس و نميشه جيپ و به طرف طناب هل دادنقل قول:
و چرخوندنشم 2 حالت بيشتر نداره
نقل قول:
سلام دوست عزیز یکی دو تا تایپیک دیگه میزدی برای این مشکل کمه آخه شوخی کردم:10:
تا اونجایی که یادمه اگه چیزی هم جلوی اون اهرم رو گرفته شما با چنگالهاش میتونی جا به جاش
کنی در ضمن پشت پنجره اگه دقت کرده باشی یک سرباز هست شما درست روبروی پنجره این ور وقتی که کامیون رو مچرخونی روش به همون ور در جهت مخالف جایی که سرباز قرار داره اونوقت میپری رو کامیون بعدشم روی اون قسمت بالا بعدشم میری جلو فکر کنم یا یک طناب یا یک میله بود که بهش آویزون میشه که شما
رو هدایت میکنه اون ور امیدوارم منظورمو گرفته باشی من بار اولی این جا رسیدم گیج شدم اونم فقط به خاطر زاویه دید دوربین بازی بود :10:
شايد شما اول دسته رو چرخوندين بعدن جيپ رو گذاشتين رو سيني چرخان؟ يه دور درش بيار ماشين رو بعد بچرخونش سر جاش و اونوقت ماشين رو ببر روش و مجددا دسته رو بچرخون تا ماشين به جهت مورد نظرت بچرخه! اونوقت بايد بكشيش تا زير سكو و ادامه ماجرا....نقل قول:
تایید میشه.نقل قول:
شايد شما اول دسته رو چرخوندين بعدن جيپ رو گذاشتين رو سيني چرخان؟ يه دور درش بيار ماشين رو بعد بچرخونش سر جاش و اونوقت ماشين رو ببر روش و مجددا دسته رو بچرخون تا ماشين به جهت مورد نظرت بچرخه! اونوقت بايد بكشيش تا زير سكو و ادامه ماجرا....
چند بار تو حالت های مختلف امتحان کن رد میشه...