نقل قول:
برو تو تنظیمات کاربر ، ویرایش اواتار و عکس مورد علاقتو بذار :20:
نقل قول:
برو تو تنظیمات کاربر ، ویرایش اواتار و عکس مورد علاقتو بذار :20:
عزيزم آپديت ويوتي فارسي فقط دست كامتله...نقل قول:
شما در بالاي تاپيك ها به قسمت تنظيمات كاربر مراجعه كنيد، سپس در ستون سمت راست صفحه ي جديد روي ويرايش آواتار كليك كنيد و .....نقل قول:
سلام به همه
ببخشيد يكي از دوستان قرار بود طريقه نصب تم در گوشي رو به فارسي و با جزئياتش ترجمه كنه و قرار بده
اين كار انجام شد يا نه؟اگه شده لطفا لينكش رو برام بزارين من پيدا نكردم
نقل قول:
اتفاقا روزی که رفته بودم سکرت بخرم, یک بنده ی خدایی مشکل شمارا داشت, کل علاالدینو زیرو رو کرده بود ولی به قول خودش پیدا نکرده بود....
به نظرم مستقیم با خود شرکت تماس بگیرید بهتره؛ باتریشو که داشتند شاید قلم ویوتی را هم داشته باشند......:5:
سلام ممنونم :11: اگه گفتم گفت نداریم به نظرتون بعدا میاد:13:viva barca:wub:
چه جمله سختي!
اينجا كه نظر سنجي نميكنن
توكل كن به خدل شايد بيارن
خوب اگر نداشتند, بپرسید قلم ویوتی را می آورند یا اصلا وارد نمیکنند؟ اینجوری جواب سوالتونو هم پیدا میکنید!!:46:نقل قول:
اصلا قلمشو برای چه کاری استفاده میکنید؟ قلم گوشی من که توی جعبشه و فقط هروقت داداش کوچولوم میخواد با گوشیم بازی کنه از توی جعبه اش در میاره و استفاده میکنه, من خودم بدون قلم باهاش کار میکنم و خیلی هم راحت ازش استفاده میکنم......
قلم ویوتی فقط یکجا کاربرد داره, اون هم موقع فروش گوشیتون!!! البته اگر اهل فروختن گوشی های دست دومتون باشید نه مثل من که تمام گوشی هامو نگه داشتم برای یادگاری:31:
و اما یک خبر دسته اول:
همه دوستداران الجی میدونند که الجی اینترفیس زیبایی را برای گوشی Cookie خودش درست کرده و طرفداران زیادی هم با استفاده از این اینترفیس به سوی خود جذب کرده....
بنابر اخبار رسیده, به زودی تم گوشی Cookie برای گوشی های ویوتی توسط Spanner که یکی از محبوب ترین تم سازهای الجی ست, تولید میگردد.....
منکه به شخصه منتظر ورودش هستم:31:
ولی بهترین تمی که برای ویوتی دیدم و هنوز دارم ازش استفاده میکنم, تم ویندوز 7 هست؛ فوق العاده است این تم......:18::40:
اصلا قلمشو برای چه کاری استفاده میکنید؟ قلم گوشی من که توی جعبشه و فقط هروقت داداش کوچولوم میخواد با گوشیم بازی کنه از توی جعبه اش در میاره و استفاده میکنه, من خودم بدون قلم باهاش کار میکنم و خیلی هم راحت ازش استفاده میکنم......
قلم ویوتی فقط یکجا کاربرد داره, اون هم موقع فروش گوشیتون!!! البته اگر اهل فروختن گوشی های دست دومتون باشید نه مثل من که تمام گوشی هامو نگه داشتم برای یادگاری:31:[/quote]
سلام ممنونم :11: اخه بدون قلم کلاس گوشی میاد پایین منم بدون قلم کار میکنم چون راحته منم گوشیامو نمیفروشم قبل از این یه k750 , n82 داشتم هردوتاشون هم دارم بعضی موقع ها میریم مهمونی بابام n82 ورمیداره:31: