1.این هزینه ای که میگید رو از جاهای دیگه بخوبی تامین میکنهنقل قول:
2.در ضمن اگه نوع سرویس و سرعت و هزینه شارژ ماهیانه تون رو بفرمایید ممنون میشم
(به هزینه که برسید خودش بیانگر همه چیز خواهد بود!!!!!!)
Printable View
1.این هزینه ای که میگید رو از جاهای دیگه بخوبی تامین میکنهنقل قول:
2.در ضمن اگه نوع سرویس و سرعت و هزینه شارژ ماهیانه تون رو بفرمایید ممنون میشم
(به هزینه که برسید خودش بیانگر همه چیز خواهد بود!!!!!!)
من الان 3 ساله که از سپنتا استفاده می کنم. البته روی یه خط دیگه 4 تا سرویس دهنده دیگه رو چک کردم. هیچکدوم کیفیت سپنتا رو ندارن. البته هزینه سپنتا حدودا 10% بالاتر از بقیه هست که اونم اگر عضو بشین بعد از 4-5 ماه میشین کاربر سطح پلاتین و با 15% تخفیف حسابی براتون به صرفه تر میشه.
به نظرت سه سال استفاده براي قضاوت كافي نيست؟نقل قول:
شما يا مشكل شخصي با سپنتا داري، يا اصلاً از سپنتا استفاده نكردي. اگه صفحات تاپيك رو بخوني، ميبيني كه اكثراً يا مشكلي با سپنتا نداشتن، يا اگه داشتن مشكل از طرف خودشون يا مخابرات بوده.
از قديم گفتن هر چي پول بدي آش ميخوري، بعضي وقتا قيمت بيشتر رو ميشه با سرويس بهتر توجيه كرد. اين سپنتا، يكي از اون موارده. تازه همونطور كه دوستمون گفتن، به تدريج تخفيف هم بهمون تعلق ميگيره. به نظرتون سه ماه به اضافه يك هفته هديه براي سرويس 256 ، به قيمت 110 تومان خيلي زياده؟
سرویس که مشخصه دوست من:5:نقل قول:
سرعت هم 128
من 3 ماهه شارژ کردم که 1 هفته هم اشانتیون داره یعنی 97 روز به روایتی .یعنی 79900 تومن رو تقسیم بر 97 روز بکنی میشه به عبارتی : روزی 823 تومن , ماهی 24700 تومن :46:
حالا اگه یکم به خودت زحمت بدی و پرس و جوی مختصری از تمام خدمات (شامل همه چیز از ب بسم ا... تا آخر ) شرکت های ارائه دهنده ی adsl انجام بدی می بینی که اتفاقا خیلی به صرفه هم هستش.:20:
من این بحث رو تموم شده می دونم.
موسی به دین خود عیسی هم به دین خود.:8:
یا حق !:10:
من قبلا از سپنتا استفاده میکردمنقل قول:
الان از آسیاتک
سه ماهه نامحدود شما (یا قبلا خودم) از سپنتا کجا و سه ماهه نامحدود الانم از آسیاتک کجا!!!!!!!!!!!!
درسته که هزینه ش تو آسیا 82 تومانه ولی به سرعت و کیفیتش میرزه
میشه شما که اینقدر سنگ سپنتا رو به سینه میزنی بگی سرعت دانت الان چقدره؟؟؟؟؟؟
عمرن به 25 برسه
ولی سرعت دان من رو 32 فیکسه
پس لطف کنید اول خودتون تحقیقات لازم رو روی isp های مختلف انجام بدید بعد بیاید اینجا به دفاع نابجا از یه isp بیخود!!!
سرعت دان سپنتایی که قبلا داشتم میتونم به جرات بگم که فقط نوسان بود و بس
حالا یکی هم مثل شما پیدا میشه که دلش به هدیه هاش خوشه(البته این سیاستشه)
حالا با وجود حرفهای مستدلی که زدم این بحث پرونده ش بسته شد نه با خیالبافیهای شما
شما مثل اینکه پست های منو اصلا نمی خونی یا اون طور که باب میلت هستش می خونی !بعد از این همه گفتن میای میگی که سرعت دانلود من چنده ؟جواب شما رو من تو پست دوم دادم که ... : همیشه استثنا وجود داره هیچ چیز 100 % نیست تو این 2نیا از شانس بد روزگار هم این استثنا (این جور که معلومه) یقه ی شما رو گرفته !
با جمله ی آخرت زدی به هدف ایرانی خالص
ایشاا... اون 2نیا با آسیاتک محشور بشی !!!
دوست عزیز قرار نیست برای یه ISP به هم دیگه توهین کنیم.
من که گفتم 4 تا از بهترین ISP ها رو چک کردم.
من به شخصه برام مهم نیست که سرعت دانلود 256Kbps به طور ناباورانه ای از 29K بره بالاتر که اصلا شدنی نیست. هر بایت شامل 8 بیت دیتا و یه بیت کنترل میشه که رو هم میشه 9 بیت. 256 هم تقسیم بر 9 میشه 28.6 .
در ضمن تو یه ISP سرعت مهمترین عامل نیست. این مهمه که سرویست قطع و وصل نشه. نویز کم باشه. و وقتی یه کشتی رفت تو خلیج فارس و کابل دیتا رو قطع کرد ISP شما بیاد و از راه های جایگزین این کم بودن سرعت رو جبران کنه.
شما که اینقدر از سپنتا متنفری . خودتو اذیت نکن که بیای اینجا و تعریف های کورکورانه ما رو بخونی.
من کوچیکتم می خوای فحش بدی به خودم بده. خانواده رو بیخیال شو.
من نوکرتم حاجینقل قول:
آخه باید حرف حق رو قبول کرد
من خودم 11 ماه سپنتا داشتم واقعا تو منطقه تهرانپارس همه رو کلافه کرده بود
در جواب اون دوستمون که گفته شانس بدش اومده یقه شما رو گرفته باید بگم که این کیفیته که حرف اول و آخر و میزنه نه شانس!!!!!!!!!
وگرنه اگه به شانس بود که یکی در میون تا آخر باید خوب و بد میشد بعد میگفتیم ای باباااااااا ماله تو که سرعتت خوبه از شانسته برو حال کن؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
بحث تعریف نابجا هم از یه isp خاص نیست باید کیفیت رو مد نظر داشت
من از سپنتا بخاطر بی کفایتی اومدم بیرون
حالا اون دوستون که خیلی علاقه وافر به این شرکت و خانمهای پشتیبانی نا بلدش داره امیدوارم که به اوج محشوری برسه با سرعت 14 یی که خیلی هم دوستش داره!!!!!!!!!(البته نه این دنیا)
شما اگه یه کم دقت میکردی میدیدی که سوالم استفهام انکاری بودنقل قول:
استفهام انکاری چی هست حالا؟؟؟؟؟؟
یعنی اینکه سوال من نیاز به جواب شما نداشت!
برا خودم متاسفم.نقل قول:
شما اگه با اونا مشکل داری چرا سر من خالی می کنی ؟!
یکم حرمت نگه داری بد نیست بخدا !
سپنتا نه مال بابای من نه من کشت مردش هستم.
من از اون اولش هی با شما مدارا می کردم ولی شما نیومده زدی جاده خاکی
حیف بخدا اوقات خودمون رو با یه سری مسائل بی ربط و بی ارزش تلخ کنیم
به هر حال اگه از ما تندی دیدی من معذرت می خوام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]