دروغه، یکیو میشناسم که مدت هاست شیشه مصرف میکنه ولی اصلا اینجوری نشده!نقل قول:
Printable View
دروغه، یکیو میشناسم که مدت هاست شیشه مصرف میکنه ولی اصلا اینجوری نشده!نقل قول:
سلامنقل قول:
بنده هم یکیشون رو میشناختم ,
از 30 سالگی کراکی و شیشه ای شد و دو سال بعدش از دنیا رفت .
جسدش رو تو کوچه پیدا کردند .
گرفتار نشدن خیلی آسونتر از رها شدن هست .
فقط سه کلمه :
هرگز امتحان نکن .
اگر همه ی مردم فقط به همین سه کلمه عمل کنند دیگه کسی معتاد نمیشه .
نقل قول:به این میگن Maggot therapy ، یک روش قدیمی برای اینکه این حشرات از پوست و بافت های مرده و عفونت ها تغذیه می کنند و بافت های زنده رو دست نمی زنند.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارتباطی به شیشه و مواد مخدر نداره.
من این قرص رو صرفا دو بار خوردم!!نقل قول:
قرص کلونازپام هم مخدر حساب میشه؟
یه بار یه دونهاش رو خوردم.... تقریبا تا 1 ساعت گیج میزنی و بعدش خوابت میبره.... بعدش هم فرداش سرت گیج میره و نمیتونی درست راه بری....
یه بار هم به قص، دو بستهی 8 تاییش رو خوردم که بردنم دکتر، دو هفتهی کامل خواب بودم، 2 ساعت بستری، تا 1 هفته اصلا خواب و بیدار بودم!! یعنی مثلا یه دفعه میدیدم که دستشوییم! یا مثلا یه بار پشت ماشینمون خواب بودم به سمت پارک!!! و اینجوری....
چهار-5 روز هم تعادل روانی نداشتم!! یعنی دنیا رو کامل و 24 ساعته میدیدم و دیگه وسط ماجرا بیدار نمیشدم، ولی تعادل روانی نداشتم و چرت و پرت میگفتم!(قبلش حرف نمیزدم!!)....
بعدشم که تا یه هفته تعادل فیزیکی نداشتم و لق لق میکردم!!!
تجربهی مزخرفی بودش! :) و اشتباهی استراتژیک.....
درضمن، افراد معتاد به این قرص رو هم دیدم که متاسفانه تعادل فیزیکی رو از دست میدن و نمیتونن کارشون رو درست انجام بدن! :)... مثلا از بشقاب میخواست غذا برداره، قاشقش رو میزد تو زمین با 5 سانت اختلاف! اصلا حالم به هم خورد! :)...
قرص کلونازپام قرصی که برا تشنج استفاده میشه به طور معمول..ولی لخت کننده عضلات و آرامبخش هم هستش..کلا هیچ مسکن یا دارویی حتی اگر مخدر هم باشند بد نیستند این مصرف اشتباه و نابجای آنهاست که بد است..
قرص کلونازپام اگر درست و زیر نظر پزشک مصرف بشه نه تنها بد و اعتیاد آور نیست بلکه بسیار در تشنج مفید است.
شیشه نوعی ماده مخدر است که جزو مواد افیونی خیلی خطرناک جای دارد. هم اکنون در کشور با قیمت بسیار بالا به فروش میرسه و بهترین روش ترک آن مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد و استفاده از داروهاي آگونيست مانند متادون است..من خودم تو مطب ترک کار میکنم و دیدم افرادی که وضعیت مالی بسیار عالی دارن و وقتی مراجعه میکنند برای ترک میگن که روزانه یک میلیون تومان شیشه مصرف میکنن..شیشه در اولین بارهای مصرف باعث تمرکز و سرخوشی و شجاعت و مهربان شد میشود ولی با گذر زمان باعث لاغری و فراموشی و از دست دادن تمرکز و عصبانیت ناگهانی میشود.
دوست عزیز شیشه جزء ارزانترین مواد مخدر در بازار هستنقل قول:
کلا مواد مخدر صنعتی نسبت به مخدر های طبیعی خیلی ارزانتر هستند
tapatalk
دوست گرامی اینجور که فکر میکنید نیست من پایین توضیح میدم درمورد شیشه.:نقل قول:
شیشه مدلهای مختلف مرغوب و نا مرغوب داره.اونی که شما میگید مدل خونگیش هست که بیشتر افراد معتاد تولید میکنن و خیلی ارزان هست و افرادی که اعتیاد پیشرفته دارن و توان پرداخت هزینه های اعتیاد خود را ندارن تهیه میکنن و به اصطلاح بهش شیشه ایرانی یا متکاتینون میگن و بوسیله اسیدها خانگی مثل وایتکس تولید میشن..
ولی نو مرغوبی از کریستال شیشه هست که متامفتامین نام داره و فقط افراد خاص که وضعیت مالی خیلی خوبی دارن قدرت تهیه دارن.این نوع مرغوب به علت استفاده از پزدوافدرین در ساختش فوق العاده رایحه خوبی داره..این نو شیشه بسیار قیمت بالایی دارد.
در کل باید گفت این دو نوع مرغوب و نا مرغوب درسته از نظر ظاهر شبیه هم هستن و از جهات دیگه تفاوتهای زیادی دارن..
سلام!:n02:
آقا یکی از دوستان بهم گفت حالم خوب نیست،یه بسته کلونازپام بده (در همه موارد ساقیم)،منه خـر هم بهش دادم:n04:
میگم آدم 10تارو باهم بخوره چی میشه ؟؟!، نمیره خونش بیوفته گردن من:n03:
به طور معمول تو این تعداد باعث ایست قلبی نمیشه ولی اگه بدن عادت نداشته باشه ممکنه باعث شک یا مسمومیت دارویی بشه.نقل قول: