باید اون اول بازی که می خوای مدل مربی گری تو انتخاب می کنی یه جا که زده show level and talent اونو روشن کنی!نقل قول:
اپدیتارو هم اول باید سیوای قبلیو پاک کنی بعد اونارو بریزیو اون کرکرو هم کپی کنی!
Printable View
باید اون اول بازی که می خوای مدل مربی گری تو انتخاب می کنی یه جا که زده show level and talent اونو روشن کنی!نقل قول:
اپدیتارو هم اول باید سیوای قبلیو پاک کنی بعد اونارو بریزیو اون کرکرو هم کپی کنی!
وقتی میخوای جدید بازی کنی همون صفحه اول باید تیک talent رو بزنی.
این همون level رو برای همه بازیکنا مشخص میکنه.
:27:
در مورد پک سوم اطلاعات چرا کسی نمیزاره!!
اطلاعات نميخواد كه آپديت هست ديگه حالا ترانسفر اينا رو احتمالا اعمال مي كنهنقل قول:
من کرک رو کپی کردم.حالا دیگه اصلا وارد بازی نمیشه! البته اپدیتها رو نصب نکردم! بهم مربوطن؟ اگه کسی از دوستان میتونه گزینه های team tactics و individual orders رو کامل توضیح بده ممنون میشم!
متاسفانه مشکل من همچنان پابرجاست:
با این که بعد از تموم شدن بازی تو حالت 3d منتظر میمونم تا Match Highlights تموم شه و خودش از 3d خارج شه بازم بعدش نتیجه رو من درآوردی واسه خودش اعلام میکنه...!قبلا تا بازی تموم میشد خودم در میومدم از 3d ولی بازم همین جوری نتیجه ها عوض میشد.
واقعا راهی نیست که این مورد حل شه؟
شما حتما باید آپدیت 2 رو نصب کنی به جز این وارد بازی نمیشه
آپدیت 3 با کرک آپدیت 2 گند می زنه تو بازی؟! Text mode همه بازیها رو 0-0 می کنه. اصلا انگار بازی ای انجام نشده. فکر کنم باید کرک آپدیت 3 بیاد ، شاید هم خود اپدیت 3 خرابه و لی بعید می دونم.
من که این مشکل رو ندارمنقل قول:
وقتی بازی تموم میشه و داره Match Highlights رو نشون میده من دکمه اسکپ صفحه کلید ( Esc ) رو می زنم و همه چیز درست میشه.
agha man hameie chizaie lazem vase going public ro gerftam vali harchi mizanam nemire to boors yani chi?
یکی از مشکلات 09 اینه که اگه دکمه صربدر پایین کنار pause رو بزنی نتیجه به صورت رندوم نشون داده می شه. سعی کن وقتی بازی تموم میشه یا حتا در حین بازی از این دکمه استفاده نکنی و در حال نشان دادن match hilighyt از دکمه esc روی صفحه کلیدت استفاده کنی.نقل قول:
اگه سوالی داشتی دوباره بپرس.