حالا تو این فاصله چه اتفاقی افتاد؟ و توی پایان بازی نقشی داشته؟
Printable View
حالا تو این فاصله چه اتفاقی افتاد؟ و توی پایان بازی نقشی داشته؟
اتفاق که میفته ولی تو پایان نقشی نداره ...نقل قول:
بعد از اینکه تمام قفلهای در خانه باز میشه . الکس از در خانه خارج میشه و ELLE رو میبینه که صحیح و سالم هست و اونجا Wheeler باهاش تماس میگیره و الکس از ویلر میخواد که یک قایق جور کنه تا برای پیدا کردن مادر و خواهر ال به سمت سایلنت هیل برن ، الکس و ال و ویلر سوار قایق میشن و به سمت سایلنت هیل میرن . توی اون صحنه ویلر پشت سکان هست و داره قایق رو میرونه و الکس یک لحظه Elle رو روی عرشه تنها میذاره و میره با ویلر صحبت کنه یکدفعه شلوغ پلوق میشه و میبینه که دو نفر اومدن و دارن Elle رو میبرن بعد الکس چشماش رو باز میکنه و میبینه که تو ساحل افتاده و از الکس و ویلر خبری نیست ... بعد که الکس جلوتر میره ، ویلر باهاش تماس میگیره و به الکس میگه که اونها (ویلر و ال) تو زندان هستن و الکس برای نجات ویلر و ال باید به سمت زندان بره ...
الکس به سمت در زندان میره ولی میبینه که در زندان برق داره و باید به نیروگاه بره و ژنراتورها رو خاموش کنه ...
سلام.
ترتیب درست سیمها تو زندان چیه؟؟؟؟؟من که هر چی کردم نشد...
اون سمبلها توی کلیسا ترتیبشون چه جوریه؟؟؟عکسی چیزی اگه هست برام بزارین...
تو همین چند صفحه ی آخر گذاشتم ...نقل قول:
خواهشا صفحات قبل رو هم یک نگاهبی بیاندازید ...
من الان فکر کنم اخرای بازی هستم.الی رو نجات دادم.الان یه جایی هستم که یه پازل گرد رو زمین هست که 2تا حلقه داره.و هر 2تاش میچرخه.میشه بگین رو چی باید تنظیمش کنم؟؟؟
بلاخره تموم شد.اقا قهرمانی ممنون.
غول اخرش چقدر سخت بود...
مادره رو کشتم...ویلر رو نجات دادم ..باباهه رو هم نمیدونم...اخرش هم باباهه اومد سر الکس رو کرد زیر اب و کشتش...ماله شما چی بود؟؟؟
یه لباس تازه واسه الکس باز شد.شبیه همون که اخرای بازی پوشید و ماسک داشت.ماله شما چی بود؟؟؟؟
من که گفتم . برای من پایان UFO بود (برای من خیلی بیخود و لوس تموم شد )چند صفحه قبل تعریف کردم .در ضمن تمام پایانها در سایت یوتیوب هست و میتونید برید تماشا کنید (اگر دوست ندارید دوباره بازی کنید)
لطف کن آخرین Save ت رو بذار .
این آخرین سیو من هست با پایان UFO:
کد:http://rapidshare.com/files/193307732/shv_save_last_saved.rar.html