وبلاگ دانشجویان کامپیوتر موسسه آموزش عالی طبری بابل:کد:www.BiaBaMa.IR
وبلاگ دانشجویان کامپیوتر موسسه آموزش عالی طبری بابل:کد:www.BiaBaMa.IR
sharkmil عزيز مرسي. بلاخره بعد از تقريبا سه هفته مثل اينكه يكي واقعا پيدا شده و مي خواد ما رو كمك كنه! ولي ديگه زمان ثبت نام گذشته من هم ثبت نام نكردم. تنها چيزي كه تو نت از دانشگاه شما تونستم پيدا بكنم يه وبلاگ بود كه توش اون دانشجوي هر چي مي تونست به دانشگاه و اساتيد و رييس دانشگاه و... ايراد گرفته بود. خيلي بد كه حتي يك عكس هم از اين دانشگاه تو نت نيست و يا حتي يه سايت رسمي بدرد بخور. به هر حال من عاشق اين رشته بودم ولي مثل اينكه قسمت نشد تو دانشگاه شما بخونم.
سلام
اگر کسی ترم اول عمران رو در غیرانتفاعی بخونه و ترم دوم فقط عمومی بگیره و سال بعد به دانشگاه دولتی یا آزاد بره آیا مدارکش رو تطبیق میدن؟
با تشکر
همه چیز بستگی به بخش اموزش دانشگاهی که سال بعد قبول می شوید دارد . انها باید بگویند ایا معادل سازی می شود یا نه ؟؟نقل قول:
در مورد قسمت دوم سوالتون باید بگویم شما نمی توانید فقط دروس عمومی را بگیرید :
1. باید کمتر از 12 واحد در یک ترم نباشد . حتما باید 12 واحد یا بیشتر در یک ترم انتخاب واحد کنید .
2. به تعداد 3 واحد یا 4 واحد فقط حق انتخاب دروس عمومی را دارید . بستگی به واحد اموزش دانشگاه دارد .
فقط یادتون باشد غیرانتفاعی خیلی خیلی بهتر از دانشگاه ازاد هستش.
سطح علمی دانشگاه ازاد خیلی پایین هستش.
احتمالا بعد از رفتن به دانشگاه ازاد پشیمان خواهید شد .
در نتیجه خوب فکر کنید .
سلام
من معدل ترم اولم شده 11.98 ولی هنوز نمره درس اندیشه اسلامی نیومده .
می خواستم بپرسم اگر مشروط شم چطور میشه ؟ من اطلاعی در این باره ندارم .
این ترم هم انتخاب واحد کردم و 20 واحد برداشتم .
نقل قول:
سلام:20:
به به!میبنم که هم اسم خودم هستی:10:
اگر نمره ی درس اندیشه اسلامی بیاد و معدلت رو بکشونه بالای 12 که هیچی به خیر گذشته!!
ولی اگر نمره ی درس اندیشه اسلامی جوری باشه که معدلت زیر 12 بمونه شما متاسفانه مشروط شدی و بیشتر از 14 واحد نمی تونی در این ترم انتخاب کنی
در صورتی که مشروط شده باشی اگر حداکثر تا پایان زمان حذف و اضافه 6 واحد حذف کنی تا واحدات به 14 برسه هزینه ی واحدهایی که حذف کردی بر میگرده
ولی اگر تا پایان زمان حذف و اضافه حذف نکنی آموزش دانشگاه بدون استرداد شهریه 6 واحد حذف خواهد کرد.مثلا یه دفعه وسط ترم می بینی 2 تا درس 3 واحدی رو برات حذف کردند
سلامنقل قول:
مهلت حذف و اضافه تموم شده ولی هنوز جواب درس اندیشه نیومده .
امتحان اندیشه رو خیلی بد دادم ... خیلی بد !
پس احتمالا مشروط میشم البته اگر شانس بیارم استاد نمره بده یا برم یه جوری گیرش بیارم و ازش نمره بگیرم .
یعنی اگر مشروط شم باید کلاس برم تا وسط ترم معلوم شه که چه درسایی رو حذف می کنن؟!
اینجوری که کلاس رفتنم فایده نداره !
نمیشه خودم برم صحبت کنم درسای 6 واحد رو انتخاب کنم تا حذف کنن؟
آخی!چه بد!ایشالا که مشروط نمیشی دوست من:46:نقل قول:
چرا فک می کنم بری صحبت کنی بشه.
اگه خدای نکرده مشروط شدی برو با کارشناس گروهتون صحبت کن و 6 واحدی رو که میخوای حذف کنی بهش بگو.احتمالا اون برات حذف می کنه.ولی خب متاسفانه پولش پریده!
یه سوال دیگه :
چه درسایی رو میشه حذف کرد ؟
منظورم اینه که چه درسایی رو می تونم حذف کنم و چه درسایی رو حتما باید این ترم بخونم ؟ درسای عمومی ؟ اصلی ؟ پایه ؟
بعد این درسایی که حذف میشه رو حتما باید پاس کنم ؟ ترم های بعد باید بردارم ؟
در مورد ترم تابستونی هم بی زحمت توضیح میدی ؟ تابستون میشه این درسای حذف شده رو ورداشت ؟
ممنون میشم .
من که نمی دونم رشته ی شما چیه و این ترم چه درسایی برداشتی؟نقل قول:
اگه می خوای اینارو بگو تا بتونم قشنگ راهنماییت کنم.
آره اگه تابستون دانشگاهتون ارایه کنه میتونی برداری.
در ترم تابستان حداکثر 6 واحد می تونی برداری.
خواهش می کنم:11: