شانس منو میبینید.اومدم ثبت نام کنم اطلاعات دیپلمم نیست .چند سال پیشم نبود.چندتا مفت خور تو این اموزش پرورش پول یامفت می گیرن هیچ کاری نمکنن.به قبر پدرشون...
Printable View
شانس منو میبینید.اومدم ثبت نام کنم اطلاعات دیپلمم نیست .چند سال پیشم نبود.چندتا مفت خور تو این اموزش پرورش پول یامفت می گیرن هیچ کاری نمکنن.به قبر پدرشون...
شما هم هنری ؟نقل قول:
%100...باید اونقدر خوب بشناسی که وقتی تو کنکور عکسی از یک نقاشی خارج از کتاب دادن، با توجه به شناختت بتونی تشخیصشون بدی.نقل قول:
راستی به نظرم بچه های نیمه متمرکز بهتره برای کنکور 90 هم ثبت نام کنن...من خودم برای محکم کاری این کارو می کنم.
ترنم جان مطمئینی مشکلی پیش نمیاد؟آخه هنوز جواب نیمه متمرکزمون نیمده یه موقع اینو ثبت نام کنیم اون یکی رو حذف نشیم؟نقل قول:
راستی به نظرم بچه های نیمه متمرکز بهتره برای کنکور 90 هم ثبت نام کنن...من خودم برای محکم کاری این کارو می کنم.
خب دفترچه رو با دقت مطالعه کن ببین کجا مربوط به نیمه متمرکز هست .نقل قول:
تقریبا همه ی نیمه متمرکزا این کارو می کنن...خود من چهارمین ساله که دارم تو کنکور ثبت نام می کنم:31:نقل قول:
من 87 شرکت کردم رفتم دانشگاه...88 هم ثبت نام کردم اما چون نخونده بودم کنکور ندادم...89 هم که همین هنرو دادم و امسال هم ثبت نام می کنم.
به هر حال هر چقدر که رتبه ی خوبی آورده باشیم بازم باید %1 احتمال قبول نشدن بدیم و ثبت نام کنیم.
ماشالاه ! 4 سال ! :دی پس یپا علی کنکوری هستی ! اولین بار چی شرکت کردین ؟نقل قول:
من سه ترم مترجمی زبان انگلیسی خوندم...اولش تفکر خیلی از کنکوریای سال اول رو داشتم که می گن هر چی قبول شدیم باید بریم...منم رو همین حساب رفتم...سال دوم هم برای هنر ثبت نام کردم و نرفتم...و اینم که سال سوم بود...ایشالا امسال هم فقط یه ثبت نام الکیه و پولشم حلال سنجش می کنم:31:
هنز غیر انتفاعی نداره؟
غیرانتفاعی هم داره و نسبتا کم هم نیستن...اما به جز سوره بقیه ی غیرانتفاعیا سطح علمی خوبی ندارن...شنیدم علم و فرهنگ هم بد نیست.