سلام
من یک دستگاهخوب برای ضبط صدا می خوام
از مدل های cowon زیاد تعریف شنیدم، ولی ظاهرا بالای 100 تومان قیمت دارن :13:
شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنیذ؟
متشکرم :20:
Printable View
سلام
من یک دستگاهخوب برای ضبط صدا می خوام
از مدل های cowon زیاد تعریف شنیدم، ولی ظاهرا بالای 100 تومان قیمت دارن :13:
شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنیذ؟
متشکرم :20:
اگه زیر 100 تومن می خوای مدل u5 2 گیگ وجود داره البته 4 گیگش 115 تومنه اگه یه کم چونه بزنی میتونی 100 بخری
متشکرمنقل قول:
به نظر شما بهتر نیست Recorder بخرم؟
چون با خریدن U5 عملا دارم به چیزایی پول می دم که لازم ندارم !
Recorder با همین قیمت بهتر ظبط می کنه یا COWON U5 ؟
اگر نیازی به موسیقی ندارید بهتره یه رکوردر بخرید
متشکرمنقل قول:
نظر من هم همین هست :31:
ولی چه مدلی؟ چه مارکی ؟
آیا رکوردر ها چیزی که رکورد کردن پخش نمی کنن؟ یعنی نمی شه فهمید چی ضبط شده ؟ :13:
مدل رو نمیدونم ولی کارای سونی در این زمینه معروفه
به احتمال خیلی زیاد باید پخش کنه
سلام
یه پلیر میخواستم که صدای توی هدفونش بسیار بسیار واضح و شفاف و نسبتا بلند باشه و بیسش هم خوب باشه . میخوام کیفیت صداش زنده باشه . بهترین کیفیت صدا... چی پیشنهاد میکنید؟ اگه مشخصات کامل و قیمتش هم بگید ممنون میشم.
کلا بهترین کیفیت صدا رو کدوم برند داره؟
مدل های cowon با کیفیت ترین پلیری هست که من دیدم :31:نقل قول:
تمامی مدل های cowon که دیدم کیفیت مشابهی دارند.
اینم تست خروجی صدای COWON iAudio 7 تست مدل های U3 و F2 رو هم دیدم.کاملا مشابه این تست هست !:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم Apple Ipod NANO نسخه سوم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته صدای Ipod نسبت به پلیر های دیگه خیلی خوب هست، ولی کیفیت صدای COWON متفاوته !
البت دقت کنید که کیفیت صدایی که در نهایت دریافت می کنید به گوشی که استفاده می کنید هم بستگی داره :8:
اینم Review کامل از iAudio 7 :
کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&u=http://www.mobile-review.com/mp3/review/cowon-iaudio-7.shtml&ei=gM6kSZuAJ-KtjAezq-TEBQ&sa=X&oi=translate&resnum=3&ct=result&prev=/search%3Fq%3D%25D0%25BF%25D0%25BB%25D0%25B5%25D0%25B5%25D1%2580%25D0%25B0%2BCowon%2BiAudio%2B7%26hl%3Den%26safe%3Dactive%26client%3Dopera%26rls%3Den%26hs%3DBNr
ممنون
منظور از متفاوته یعنی چی؟ :دی
گوشی های فابریک خودشون مگه بده؟
نظرتون راجع به برندهای دیگه مثل سامسونگ و کریتیو و .... اینا چیه؟
بستگی به بودجه ات داره ... دامنه زیر 150 تومن کارای creative هستن که کیفیت بسیار بالایی دارن ... بین 180 تا نزدیک 300 هم کارای cowon توصیه میشن ... معمولا مارک cowon رو بعنوان ارنده بهترین کیفیت صدا می شناسیم و درست هم هست ...نقل قول:
مارک های دیگه در رقابت با این دوتا از نظر کیفیت صدا کم میارن و معمولا میرن سراغ قابلیت هایی غیر از کیفیت صوتی ...
توی پست 411 همین تاپیک پاسخ داده شده .. چک کن ...نقل قول:
سونی (همون پست)
چرا - پخش می کنن و اصلا اسپیکر هم دارن معمولا ...