ویومن جان اگه لطف کنی کارت صدارو فعلا تخصصی تر روش بحث کنی مدلای کم پرت تر اصلا میکروفن هم مستقیم نخوره عیب نداره چون با توجه به تعداد میکروفن هایی که نیاز دارم باید یه میکسر خوبم بگیرم ...یا اگه راه بهتریم هست ممنونت میشم راهنمایی کنی ;p
Printable View
ویومن جان اگه لطف کنی کارت صدارو فعلا تخصصی تر روش بحث کنی مدلای کم پرت تر اصلا میکروفن هم مستقیم نخوره عیب نداره چون با توجه به تعداد میکروفن هایی که نیاز دارم باید یه میکسر خوبم بگیرم ...یا اگه راه بهتریم هست ممنونت میشم راهنمایی کنی ;p
ویومن جان 4:30 ه صبح شد نیومدی هنوز :11::41::10::40::11:
سلام دوستان:31:
میاد اقا نگران نباش:27:
حتما مشکلی واسش پیش امده :3:
{داریم کمکم خودمونی میشیم}
خودت کنترل کن :31:
دوست من سلامنقل قول:
درسته
من در مورد اتصال میکروفون اشتباه کردم:46:
حواسم به این نبود که قصد اتصال میکروفن به میکسر رو دارید.
برای میکروفون باید XLR to XLR تهیه کنید و برای میکسر و کارت TRS to TRS
اگر از 2 تا جک مونو استفاده کنید باید هر دو رو به ورودی های کارت صوت متصل کنید.
اکا اگر از جک استریو استفاده کنید باید جک های طرف میکسر رو ترکیب کنید (با تبدیل های مخصوص) که خیلی جالب از کار در نمیاد.
بهتره از همون کابل های دوگانه ی مونو استفاده کنید.
:10::11:
نقل قول:
دوست عزیز سلام
در مورد کارت صوت
کارت های صوت کامپکت مثل همین مدل از پرسونوس یا مدل هایی از اکو ، تپکو یا تسکم بیشتر برای کارهای سرصحنه و پرتابل مناسب هستند.
کوچک بودن و جمع جور بودنشون باعث این میشه که گزینه ی مناسبی برای استفاده با لپتاپ باشند.
یکی دیگه از استفاده های این کارتها به عنوان کارت مکمل هستش (همونظوری که دوستمون گفتند)
بطور کلی نمیشه اونها رو رد کرد ، چون کیفیت مطلوبی دارند و پرفورمنس مناسبی هم دارند.
اما اگر قیمتشون از یه حدی بالاتر بره ، کفه ی ترازو به سمت دیگر کارت های معمول سنگینی میکنه.
اگر قرار باشه 400 هزار تومان بابت یک دستگاه کامپکت هزینه بشه ، صرف با اینه که کارتی مثل 410 بخرید.
یا برای قیمت های بالاتر مدل 610 از M-Audio یا Konnekt 6 یا 8 از TC-Electronic رو توصیه میکنم.
این موضوع ورودی ساز و وکال رو هم نباید با هم قاطی کنید.
کلیه ورودی های میکروفون قابلیت رکورد همه فرکانس های در حد توان کارت رو دارند.
فقط بعضی از کارت ها ورودی هایی مثل Hi-Z دارند که مخصوص گیتاره ، یا بعضی کارت های ورودی مخصوص ساز های کوبه ای یا وکال دارند .
این ورودی ها مجزا و مشخص هستند
این که بگیم مثلا کارت X برای وکال خوبه یا کارت Y برای ساز از لحاظ علمی صحیح نیست.
این موضوع بیشتر مربوط به میکروفون ها میشه:20:
در مورد تفاوت 2 میکروفون Rode باید براتون بگم که تفاوت NT1 با NT2 از زمین تا زیرزمینه:46:
NT2A یک میکروفون مولتی پترن (دوال دیافراگم) هستش که قابلیت رکورد روی همه ی حالت ها رو داره ، در حالی که NT1 یک میکروفون تک دیافراگم هستش و فقط روی حالت کاردیوید کار میکنه.
NT1 کار شما رو راه میندازه و قمیت پایین تری داره ، اما NT2 کاملتره و مقدار زیادی هم گرونتر:8:
اما هدفون
راستش استفاده از In Ear ها برای من یک تجربه ی شخصی و کاملا مجربه
من از هر 2 گوشی هدفون استفاده نمیکنم تا بتونم صدای سازم رو بشنوم ، در عوض در گوشی متر رو نگه میدارم و با گوش آزادم به ساز گوش میدم تا خدایی نکرده فالش بازی نکنم:31:
مدل های 240 و 242 که جدیدتر و HD هستش هر دو Open هستند.
اما مدل های 270 و 272 کلوز طراحی شدن .
مدل های 44 و 55 هدفون های استاندارد و خوبی هستند اما آنچنان کلوز نیستند و صدا از بدنه ی اونها خارج میشه (البته در ولوم های بالا)
و به همین شکل از بیرون هم کلوز نیستند ، یعنی شما براحتی صدای اطراف رو میتونید بشنوید.
من فکر میکنم در یک استدیوی خانگی بهتره که صدا از چند جا شنیده بشه.
شما میتونید یک هدفون خوب مثل 272 AKG تهیه کنید ، یا اینکه یک In Ear خوب + مدل هایی مثل 44 یا 55 تهیه کنید (در آینده هم یک مانیوتر دسکتاپ بگیرید).
در استدیوی خانگی همیشه این موضوع رو به یاد داشته باشید که قراره هزینه ها رو پایین بیاریم ، نه اینکه در حد یک استدیوی چند میلیونی خرج کنیم:46:
در مورد هدفون هم این پیشنهاد رو میکنم که اول صدای چند مدل رو با یک آهنگ خاص با کیفیت بشنوید بعد یک مدل رو انتخاب کنید.
من هرچقدر که بگم فلان هدفون چجوره و چه شکله ، فقط تئوری گفتم
توصیه ی من 180 درجه با وقتی شما خودتون صدا رو بشنوید تفاوت داره.:8:
صدا رو باید حس کرد:10:
موفق باشید
یا علی:11:
دوست من سلامنقل قول:
من واقعا باید از شما معذرت خواهی کنم بابت بدقولی هام
راستش این چند وقته خیلی کار سرم ریخته ، قرار هم هستش از 2 ساعت دیگه برم تا جایی (به مدت چند روز) برای همین خیلی کارام فشرده شد.
دیدم دیگه وجدان دردم داره سر فلک میزاره که قول دادمو نیومدن
الوعده وفا:46::10:
فقط این اجازه رو بهم بده که خیلی بحث رو در بعضی موارد تکراری باز نکنم:20:
خاطره ی بد شما از سری C نباید شما رو نسبت به بهرینگر بدبین کنه.
امکان داره ناهماهنگی بین صدای شما با میکروفون یا محیط با میکروفون نتیجه رو زیر سوال برده باشه.
اگر بتونی برای میکروفون هزینه کنی و یک میکروفون قوی تر مثل AKG ، Rode یا Shure بگیری تا یه عمر راحت هستی.
البته خیلی از استدویو ها از B2 و امثال اون سالهاست که استفاده میکنند ، حتی مکمل میکروفون های گرون قیمتی مثل نیومن میگذارند و خیلی هم خوب جواب میده.
سری B اخیرا به صورت تک هم عرضه شده که قیمت پایین تری داره و خرید رو راحت تر میکنه.
اما کارت صوت
از کارت هایی که نام بردی تپکو رو حذف کن.
اگر ورودی های مورد نیازت بیش از 2 تا باشه Fast Track و Fire Solo و TC6 هم باید برند کنار.
اگر هم قرار باشه به همین منوال کارت هارو از لیست خرید حذف کنیم چیزی باقی نمیمونه:19:
پس راهکار دیگه ای مثل استفاده از میکسر رو میون بیاریم.
من فکر میکنم برای کار شما استفاده از PCI های حرفه ای و رک مانتی مثل ESP 1010 یا Delta 1010 خیلی مناسب تر باشه.
چون با توجه به ورودی نسبتا بالا مشکلی پیش نمیاد و هم اینکه پهنای باند بیشتری در اختیار شما قرار میگیره.
البته این کارتها وقتی مناسبه که با میکسر استفاده بشه (با توجه به ورودی شما)
Mbox هم اگر اشتباه نکنم برای کمپانی دیجی دیزاین هستش.
این برند هم مثل M-Audio چند سال پیش توسط Avid خریده شد و قرار بود فقط روی نرم افزار کار کنه و سخت افزارش رو M-Audio قرار بده اما جدیدا دوباره داره کارت بیرون میده.
کارتاش بد نیست ، به پر رونقی M-Audio نیست اما بد هم نیست ، کارت کم حاشیه ایه:46:
از USB بودن گیتار باکس هم نباید نگران باشید ، این کارت وظیفه ی اصلیش اینسترومنت هستش و این وظیفه از USB بر میاد.
بعید هم میدونم که وکال خیلی ضعیفی داشته باشه ، میکروفون خوب میتونه این نقیصه رو جبران کنه.
این کارت برای کسی خوبه که همه چیز رو یکجا و جمع و جور بخواد.
اگر نیازی به افکت ها و قابلیت های خاص این کارت ندارید از خریدش صرف نظر کنید و تجهیزات فراگیر تر رو بخرید.
نقل قول:با توجه به سطح کار ، حس میکنم بودجه ای که برای کارت صوت در نظر گرفتید یک کمی پایین باشه.نقل قول:
کارت صوت زیر 300 میشه امثال Fast Track که از لحاظ I/O پاسخ گوی کار شما نیست و همون قصه قاطی کردن در تراک های بالا پیش میاد:13:
یه حساب سر انگشتی بکن ، قطعاتی که عدم خرید اونها نقیصه ای در کار وارد نمیکنه رو حذف کن و به جاش روی کارت هزینه کن تا بیس کار محکم باشه.(خشت اول رو محکن بگذار:46:)
مدل Nova برداشت کاردیوید داره ، یعنی اینکه تک دیافراگمهنقل قول:
روکش طلای بکار رفته در این میکروفون انحصاری نیست ، در سری B بهرینگر هم طلا بکار گرفته شده:46:
AKG های ارزون در استدیو ها میکروفن مکمل هستند (حتی میکروفن های 500 ، 600 هزار تومانی!)
اما مدل هایی که برای استدیو های خانگی توصیه شده نتنها میتونند مکمل باشند بلکه میتونند میکروفون اصلی باشند و با یک قیمت معقول کیفیت قابل قبولی رو بدن.
مکمل بودن میکروفن های ارزون قیمت AKG به علت رنج فرکانسی خاص اونهاست.
کوارتت کارت خوبیه ، یا بهتر بگم بود!نقل قول:
چند وقت پیش زنگ زدم شرکتش گفتند که تموم کردیم ، و از این بابت خوشحال بودند.
فکر خرابیش بالا بوده ، البته این به این علته که متاسفانه وارد کننده های گرید های C و پایین تر رو وارد میکنند و این باعث میشه که خرابی محصول بره بالا.
اگر بتونید یک کارت سالم کوارتت رو پیدا کنید و با یک میکسر خوب کنار هم بگذارید ، مجموعه ی خوبی پدید میاد:46:
باز هم تاکید میکنم که میزان ورودی شما و سطح کارتون با بودجه ای که برای کارت صوت در نظر گرفتید هماهنگی نداره.
یا باید هزینه رو حداقل 2 برار کنید یا اینکه یک میکسر خوب رو انتخاب کنید +یک کارت PCI
نقل قول:من ایشالا خیلی زود میام (اول هفته ی آینده)نقل قول:
اگر تا اون زمان دستگاه تهیه نکردید من 6 دنگ در خدمت شما هستم .
فقط لطف کنید ورودی ها رو لیست کنید ، کل نیاز هاتون رو هم ذکر کنید ، لوازم غیر ضروری رو هم حدالمقدور حذف کنید تا به یک انتخاب خوب برسید.
فکر میکنم از الان باید روی یک میکسر + کارت PCI فکر کنید:46:
موفق و پیروز باشید
یا علی:11:
ویو من جان جواب همه رو دادی ....
جواب ما رو هم بدی ثواب داره به خدا !
خیلی خیلی ممنون از توضیحات و راهنماییهای خوب شما.نقل قول:
موفق باشین.
creeep جان، Vioman عزیز که گرفتار تا 4-5 روز دیگه نیست مزاحم شما شدم.
شما قیمت ProFire 610 رو داری الان تو بازار؟
و همچنین قیمت هدفون AKG-270 و AKG-272؟
میکروفون Rode NT2-A و Rode NT1-A چی؟!؟!
یا کسه دیگه ایی از دوستان قیمت اینها رو داره الان؟؟؟؟
ممنون
نقل قول:
ویومن جان ایندفعه هم مثل همیشه راهنماییات خیلی کمکم کرد.
پس شما می گین Presonus خوبه ولی آنچنان مناسب کار من نیست بیشتر تکیت رو M-Audio هست.
یعنی فکر می کنی من M-Audio Profire 610 بگیرم برای کارم مناسبه؟؟؟ کاملا نیازهام رو از لحاظ کیفیت بر آورده می کنه؟؟؟؟
در مورد NT1 و NT2 به نظرت NT1 کاملا نیازهام رو بر آورده می کنه؟؟؟ یا فکر می کنی بهتره یه مقدار بیشتر بدم و NT2 رو بگیرم (با توجه به چیزی که می خوام) بهتره واسم؟؟؟؟
در مورد هدفون که گفتین. AKG K-270 رو تا سایتش ندیدم ولی AKG K-272 بود. فکر کنم AKG K-272 جدید هست. این دو از نظر کیفیت و قدرت مثل هم هستن یا تفاوت دارن!؟!؟!