ممنون میشم اگه جواب بقیشو هم بدید
قیمت اون کریتیو رو اگه دارید
یا کلا یه جیزی تو این رنج قیمت
Printable View
ممنون میشم اگه جواب بقیشو هم بدید
قیمت اون کریتیو رو اگه دارید
یا کلا یه جیزی تو این رنج قیمت
برای یه موارد معمولی موسیقی یه هدفون مناسب .چی معرفی میکنید که توی حرکت و دویدن هم از گوش در نیاد و شفافیت مهم ترین چیزه برام.حجم صداش رو نمیخوام .چون زیاد موزیک رو بلند گوش نمیکنم.
اگر از اینایی باشه که پشت سر میوفته یا زیاد گنده مونده هم نیستن باشه که دیگه بهتر.
رنج قیمت هم تا 70
سلام دوستان عزیز من پلیرم j3 دارم میخوام ، براش یه in ear phone با باس و قدرت تفکیک بالا بخرم، همه جور موسیقی گوش میدم(آخه برام مفهوم مهمه تا...) فقط تو صدای بالا قاطی نکنه تا 100 تومن+-15 بودجه دارم از راهنمائیتون ممنون میشم کمکم کنید
روی گوشی یا تو گوشی؟نقل قول:
فکر کنم تو گوشی می خوادنقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان عزیز من پلیرم j3 دارم میخوام ، براش یه in ear phone با باس و قدرت تفکیک بالا بخرم، همه جور موسیقی گوش میدم(آخه برام مفهوم مهمه تا...) فقط تو صدای بالا قاطی نکنه تا 100 تومن+-15 بودجه دارم از راهنمائیتون ممنون میشم کمکم کنید
نقل قول:cresyn c750e انتخاب خوبي هست SoundStage خوب شفافيت صدانقل قول:
من چيزي حدود 5 ماه از اين استفاده كردم خوب اما مي تونم بگم Sub Bass پر قدرت نيست البته وجو داره مقدار كمي Reverb كه اين زيبا مي كنه صدا Sub Bass و Midd Bass
Lead رو مي شنويد به صورت تميز و Smooth قيمت مناسب
يه نكته بسيار بسيار مهم كه متاسفانه اكثرا بهش توجه نمي كنند اينكه شما وقتي بهترين هدفون دنيا رو داشته باشين اهنگ بي كيفيت گوش كنيد ( تقريبا 90% اهنگ هاي ايراني) هيچ نتيجه اي رو نخواهيد گرفت
اخ ببخشید ... چند روزه مشغله ذهنی دارم ... داغونمنقل قول:
اقا من به شمام توصیه میکنم از برند سونی انتخاب کنی ... چون تفکیک سونی رو قبول دارم
تو گوشی باشه و اگه ممکنه جند مدل رو برام بگید در مورد آهنگهای داخلی ایرانی همشون بی کیفیتن درمورد اون وریها اغلب بی مفهوم
lمنم همین سوال رو دارمنقل قول:
دوستان لطفا نظرشون رو بگن
ممنون میشم
Sony MDR XD-200