اشتباه شد....
Printable View
اشتباه شد....
نقل قول:
دوست عزیز پس فقط 7600 رو بگذار روی سیستمی که الان 4850 داره ، چون 7600 خیلی کمتر مصرف انرژی داره و روی اون سیستم 4850 خودتو تست کن
در مورد تفاوت 4850 و 7600 میشه گفت تفاوت خیلی خیلی زیاده ، 4850 تقریباً از 7900جی تی 3.5 برابر قویتره ، 7600 هم قدرتش نصف کمتر از 7900 است یعنی یه چیزی حدود 5 برابر بیشتر !!!
مثلاً اگر در بازی شما با 7600 20 فریم در ثانیه پرفورمانس دارین حداقل با 4850 باید یه چیزی حدود 90 فریم را داشته باشید
سلام دوستاننقل قول:
نبود کسی ؟:10::11:
نقل قول:
منظور از Direct3D همون Direct X هستش که گزینه اول هم مربوط به مسکینگ تکستچر ها با فرمت دی اچ ایکس هست
دومی هم که یک زیان برنامه نویسی برای محیط سه بعدی است که قدیمی است که امروزه کمتر کاربرد داره
منظورم OpenGL هستش که تا چند ماه بعد ورژن 3 این کلاینت هم میاد
یه چیزی منو نگران میکنه مثلا توی بازی ها وقتی 10 دقیقه بازی میکنم یه دفعه دور فن میره رو 100 و صداش در میاد ...در حالی که دور فن رو گذاشتم رو auto ولی نمیدونم چرا اینطوری میشه ...بعضی موقع ها که به طور manual مثلا میزارم رو 40 باز هم یه دفعه دور فن میره بالا...!
مشکلی که پیش نمیاد?؟
سلام:11:نقل قول:
کارت 7600gt رو نصب کردم روی اون یکی ...بازی2 juiced رو بهتر هم نمایش می دهد ولی 4850 که خیلی افتضاح و همش به صورت عکس عکس ... ولی به نظرم این بازی با این کارت4850 مشکل داره ...
بازی world in conflict رو 7600gt یک دمو مشخص رو زیر 20 فریم نشون می دهد در حالی که 4850 ان دمو را بالای 45 ... اما در بازی Dirt با 7600 10 تا 20 فریم است با 4850 20 تا 25 تقریبا ... اما در بازی lost planet با 7600 بین 20 تا 30 اما با 4850 بین 70 تا 90 است ... کلا چرا یک بازی ایی رو خوب جواب می دهد یکی را بد ...؟
خیلی گیج شده ام ... بازی test drive هم تقریبا 5 فریم بیشتر می دهد و هر دو پرفورنس خوبی در این بازی ندارند ...
این Grid را همان کدمستر ساخته است . اما گرید در ویستا در حالت Ultra زیر 30 فریم ندارد اما Dirt که کار قبلی کدمستر است و قائدتا باید بهتر اجرا شود در سطح گرافیکی پایین در ایکس پی مشکل دارد و افت فریم می دهد ... کلا علت این تفاوت ها در چیست ؟
===========
دمای این کارت به چه میزانی برسد خراب می شود ...؟
سلام دوست مننقل قول:
خوب حالا گزینه حالا فعال کنم روی بازی تاثیر داره
و بعد ایا باعث کم شودن فرم می شه؟
می شه در مورد کاربردشون بیشتر صحبت کنید
مشکل از قدرت کارت نیست.احتمالا تکستچرهای بازی با درایور و راه انداز کارت هماهنگ نیست.من پیشنهاد میکنم کاتالیست 8.8 رو نصب کن.نتیجه رو بگو.نقل قول:
کارت 7600gt رو نصب کردم روی اون یکی ...بازی2 juiced رو بهتر هم نمایش می دهد ولی 4850 که خیلی افتضاح و همش به صورت عکس عکس ... ولی به نظرم این بازی با این کارت4850 مشکل داره ...
بازیهای قدیمی تر احتمال داره با کارتهای جدید مشکل داشته باشند، چک کنید و آخرین پچ های هر بازی رو نصب کنید.نقل قول:
دو تا SDK مختلف برای برنامه نویسی بازیها هستند. یک بازی ممکنه با DirectX باشه و یکی دیگه با OpenGL .نقل قول:
لازم نیست به هیچ تنظیمی دست بزنید. بگذارید همه چیز توی حالت Default بمونه.
کمپانی Gecube کارت 4850 با 1024 مگابایت حافظه و اورکلاک شده ، وارد بازار کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کد:http://www.techpowerup.com/69789/GECUBE_Unleashes_HD4850_1.0GB_Overlocking_Series.html