دانگرید هم بخواید بکنید اول باید HBC نصب کنید .نقل قول:
Printable View
دانگرید هم بخواید بکنید اول باید HBC نصب کنید .نقل قول:
بچه ها من رفتم تو آمازون دات کام قیمت ویی رو دیدم ، فقط 200 دلار بود!!!!!!!!! خیلی **** سوخت! چرا اینا میدن 320 تومن؟ قیمت کپی خور کردن هم دیدم میدن 20 تومن. 25000 تومن هم هزینه ی پست میشه ، رو هم میشه 270 دلار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این کار بهتر نیست؟؟؟؟؟ سایتی مشناسین که از آمازون خرید کنه واسه آدم بیاره ایران؟
چرا کسی جواب نمیده؟
من تو یه سایت قیمت گرفتم ، از امازون بعد از 25 روز میارن در خونه با 265 هزار تومن! اگه بیارم ببرم تهران ک÷ی خورش کنم همه چیز ردیفه؟؟؟؟؟
فکر کنم با ورژنش به مشکل بخوری.نقل قول:
چون اگه 4.3 باشه نمیتونی کپی خورش کنی
راستی آقا شما اگر فقط برات اجرای بازی کپی مهمه و نصب Homebrew مهم نیست میتونید یک Flatmii Fusion یا Wiikey Fusion بخرید و بازی ها رو مستقیم از روی SD بچپونید توی دیسک چنل و خیلی راحت اجرا کنید .نقل قول:
پس نگیرم بهتره ، آره؟
من توصیه می کنم شما کلا نخری این کنسول رو ، دوست عزیز یه کنسول خریدن که اینقدر فکر کردن اینور اون ور کردن نداره شما بخوای خونه بخری چیکار می کنی ، اونم که می گی از آمازون بخری شما تو ایران داری زندگی می کنی از تهران برات پست کنن ممکنه دستت نرسه بعد از اونجا مطمئنی می رسه دستت تازه شما هزینه گمرکی رو حساب نکردی رو کنسول !!! خیلی چیزا تو خارج ارزون تر از ایرانه ! ولی ایران کلا یه سیاره ای خارج از منظومه شمسی حساب می شه یه جورایی !!!
اینقدر سخت نگرید ...
من واسه خودم نمی خوام عزیزم! واسه مغازه یکی از دوستان می خوام ، کارش همینه ، می خوام ببینم واسش سوده یا نه!
بدید مسافر براتون بیاره ، از همه چی صرفش بیشتر گمرکی هم توی سرش نمیخوره ، فقط باید یه فکری به حال جعبش بکنید :31:نقل قول: