Vegas جان ممنون ولی اینا رو که خودت نگرفتی ... :11:نقل قول:
در کل منظورم این بود :
نقل قول:
آقای وگاس اینقدر زحمت نکش این فقط عکسای قدیمی بود که توی تاپیک بود نگفت اینطور بزار گفت از محیط بازی
Printable View
Vegas جان ممنون ولی اینا رو که خودت نگرفتی ... :11:نقل قول:
در کل منظورم این بود :
نقل قول:
آقای وگاس اینقدر زحمت نکش این فقط عکسای قدیمی بود که توی تاپیک بود نگفت اینطور بزار گفت از محیط بازی
آره با ماشین اینور و اونور میری!نقل قول:
یعنی میتونی با ماشین اینور و اونور بری ؟
گرافیک بازی چطور هستش ؟
اگه میشه چندتا عکس از بازی بگیر بذار اینجا ...!
مرسی
گرافیکش خیلی تفاوتی با نسخه قبلی نداره ولی به شدت سنگین هست و به سیستم فشار میاره!
من و دیال آپ و آپلود؟
به جز Sunset valley که جایی دیگه ای نمیتونم برم! منم همون جام!نقل قول:
دلیل خلوتی هم حتما اینه که شهر درستو حسابی نیست برو تو اون شهر خفنه که توی چند تا پست قبلی گذاشته بودن:Sunset Valley برید تا جمعیت زیاد باش
ممنون واسه جواب ها !نقل قول:
یه درخواست دیگه :
میشه مشخصات سیستمتون رو بدید !
CPU : 3.0 Intelنقل قول:
میشه مشخصات سیستمتون رو بدید !
GPU : Geforce 256 (512) 7600GS
Ram : 1.0 GB
(فکر کنم مشکل از رم باشه ... حالا توی بازی خیلی مشکل نداره ولی سیو کردنش خیلی طول میشه ... کلا Loading های طولانی داره!)
راستي ميگم فقط يه شهر داره؟ اينجوري كه خوب نيست.:13:
مثل اینکه همینطور هستش ... ولی فک کنم شهرش اینقدر بزرگ باشه که به سختی بتونی همش رو بگردی ! :46:نقل قول:
ولی به نظر من اینطوری زیادم بد نیست ها ! :31:
من كه كارت گرافيكم نميخوره به بازي اگه ميشه بگين كه چه كارت گرافيكي بگيرم كه بتونم بازي رو راحت اجرا كنم
راستي فكر كنم رم 1گيگ هست خوبه يا نه
اگر money موجود هست برو NVIDIA Ge force 9500 gt بگير.(1 گيگا بايت)نقل قول:
وگرنه 512 رو توصيه ميكنم. كمتر بگيري بعدا مشكل برات پيش مياد.:10:
اگر خيلي بزرگ باشه خوبه ولي لابد ميخواد اولش يه لودينگ نيم ساعته بكنه!:13::31:نقل قول:
من كه رمم 2.2 هست بگيد چقدر طول ميكشه؟ خيلي يا كم؟:10:
ببین بهتره برای این موضوع در انجمن سخت افزار با اعضاش که واقعا نخبه هستن در این مورد مشورت کنی چون ما با کمکامون نمیتونیم خیلی کمکت کنشم.شما برو:نقل قول:
من كه كارت گرافيكم نميخوره به بازي اگه ميشه بگين كه چه كارت گرافيكي بگيرم كه بتونم بازي رو راحت اجرا كنم
راستي فكر كنم رم 1گيگ هست خوبه يا نه
و برو به قسمت:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=247
بودجه تو بگو و بگو بیشتر واسه گیم میخوای تا کمکت کنن.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=249
و شنبه شد و پست هنوز برای من نیاورده شیطونه میگه برم از بیرون بخرم ها.