اگر بعدا ميخواهي سيستم ببندي 6050 بگير.نقل قول:
اگر بعدا ميخواهي سيستم ببندي 6050 بگير.نقل قول:
من همین امروز 6050 از خزانه بستم 197000
اول میخواستم 5050 ببندم ولی وقتی دمو 6050 رو دیدم 40 تومن بیشتر دادم 6050 بستم
5050 حدود 150 یا 160 تنها فرقی که با 6050 داره فقط تو دمو و قشنگی هست وگرنه از لحاظ خروجی و.... فرقی نداره
فکر میکنم از نظر تنظیمات برای بعدا که بخوای آمپ و ساب و ... ببندی بهتر باشهنقل قول:
و فکر کنم فرشاد بهم گفت که صدای با کیفیت تر و شفاف تری داشته باشه
البته این اختلاف شفافیت و کیفیت صدا باید خیلی کم باشه
راستی ساخت کجا هستش؟؟
من حدود یه ماه پیش 6050 خریدم با گارانتی پایونیران ساخت تایلنده ولی یه کنترل فرمان براش گرفتم ساخت مالزیه .در ضمن یه سوالی داشتم تو قسمت آیدیو یه تنظیم داره به اسم hfp کسی میدونه مال چیه؟
کسی میدونه چجوری رو 6050 بلوتوث وصل میشه؟؟
سلامنقل قول:
باید سوکت بلوتوث رو بگیری و به پشتش وصل کنی البته قیمتش 150 تومان هست(نمایندگی پایونیر شیراز)
شاید خنده دار باشه حرفم چون اطلاع کاملی ندارم درباره این خودروها. کدوم از نظر امکانات صوتی و تصویری کامل هستن؟؟
فلش خور - تلویزیون - ال سی دی و اینکه فلش بزنی فولدر ها رو نشون میده بعضی ضبط ها قاطی میاره آخه حال نمیده فقط جی وی سی و پایونیر هست که ال سی دی زده همه امکانات داره ولی این ماشین ها رو که نمیشه عوض کرد و ال سی دی که میخوای بزاری یا این امکان هستش؟ چون شنیدم داخل ایران زیاد نمیتون بنز و بی ام و اینارو سیستم صوتیشون رو دست بزنن.
ماشین بنز کلاس s این امکانات رو داره؟؟ البته هیوندای جنسیس میدونم داره چون آزرا داره.
در ضمن یه ساب ووفر اکسترنال میشه گذاشت برای هر خودرویی؟؟ بعد صداش عالی هستش نسبت به اونایی که در عقب ماشین جاساز میشه؟ اکسترنال خوبی که داره هر وقت بخوای باز میکنی از داخل ماشین بر میداری. ماشین های بنز و بی ام و اینا اصلا نیازی به ساب ندارن ؟؟؟ من در مورد سیستم های صوتی این خودروها اطلاعاتی ندارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان عزیز
سال نو رو به همگی تبریک میگم
من ماشینم پرشیا هست
چند روز پیش براش pioneer 6050 و ts6975 انداختم
حالا میخوام که یه ساب صندوقی بندازم 12 اینچ و یه جفت تیوتر که سیستم هم بیس بده و هم کیفیت خوبی داشته باشه
دوستان حرفه ای چی پیشنهاد میدن
هزینه خدود300 تومان بشه
آیا خازن هم باید بگیرم؟
سلام
واسه باند ساند استریم sst 6.9 که یه باند که RMS اون 150 وات و مقاومت 3 اهم هست چه امپلی فایری از برند ساند استریم مناسبه؟
من یه امپلی ساند استریم PCA 2.360 دارم که 110*2 رو 4 اهم ویا 2*180 رو 2 اهم RMS می ده
این امپلی من واسه این باند مناسبه ؟ اگه مناسب نیست یه امپ مناسب براش معرفی کنین
ممنون
سلام سال نو شما هم مبارک به نظر من اگه از صندوق استفاده میکنی و صدای خوبی میخوای باکس یا ساب صندوقی ننداز تاقچه رو عوض کردی 6975 انداختی اگه نه تاقچه رو عوض کن ساب و 69 ها رو روی تاقچه بنداز چون بیس بهتری داره تاقچه ی خوب بخری. خازن نیاز نیست خازن برای سیستم های حرفه ای نیازه.نقل قول:
یه نکته ی مهم اگه آمپیلی فایر نداری میخوای ساب بندازی کیفیت صدات میاد پایین حتما آمپلی بنداز
سوالی بود در خدمتم