اگه بری تجربی میخوای کدوم رشته بری ؟نقل قول:
اگه بری ریاضی میخوای کدوم رشته بری ؟
بیشتر توی کدوم استعداد داری؟ ریاضی یا تجربی؟
اگه بری تجربی میخوای کدوم رشته بری ؟نقل قول:
اگه بری ریاضی میخوای کدوم رشته بری ؟
بیشتر توی کدوم استعداد داری؟ ریاضی یا تجربی؟
با سلام خدمت دوستان عزیز.من کارشناسی ارشد 93 تو رشته برق مجاز شدم ولی حقیقتا دوست ندارم این رشته رو ادمه بدم و دوست دارم برم عمران.ایا راهی هستش ک من بتونم تو رشته عمران ادامه تحصیل بدم؟؟؟؟؟؟؟
- :n12:
بله.
راهش این هست که امسال انتخاب رشته نکنید و سال بعد مجددا رشته عمران را قبل از کنکور دادن انتخاب کرده و بعدش در همون عمران انتخاب رشته کنید.
هر رشته که امتحان دادی فقط تو همون مجموعه میتونی انتخاب رشته کنی.
مثل برق قدرت، برق مخابرات، برق کنترل و ...
اینجوری باشه که طرف میره یه رشته گلابی امتحان میده رتبه 1 میاره بعدا خفن ترین رشته رو انتخاب میکنه.:n26:
جسارتا میشه بپرسم عمران واسه چی البته اگه دوست دارید بگید ؟
و اینکه کارشناسی کجا بودید؟ و ارشد چه رتبه ای اوردید ؟
ممنون از راهنمایی تون
- :n16:
خواهش میکنم.من کارشناسی دانشگاه غیرانتفاعی پویش قم بودم و کارشناسی ارشد تو تمام گرایش های برق چه روزانه چه غیر انتفاعی مجاز شدم.ولی واقیتش دیگه دوس ندارم برقو ادامه بدم. علاقه ی شدیدی ب عمران گرایش سازه پیدا کردم
نگفتی دلایل علاقه ت چیه
اگه واسه کاره که اگه تو اشناهات کسی این کاره نیست بهت پیشنهاد نمیکنم این رشته رو
برو به این سایت تخصصی عمران بهتر راهنمایی میکنن عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییتون.راستش دلیل اصلییش کاره. من خودم ساختمان سازی کار کردم وبه نوعی ساختمان سازی شغل خانوادگیمه نمیدونم چرا از اول کارشناسی به فکر تغییر رشته نبودم ولی بهرحال الان بدجوری زده بسم که تغییر رشته بدم.
ی سوال دیگه دارم.آیا امکان داره دانشگاه آزاد بدون کنکور تو مقطع ارشد رشته عمران دانشجو برداره.اگه برداره مدرکش با اونایی ک با کنکور رفتن دانشگاه فرق خواهد داشت؟؟؟؟؟
دوستان من رشته مهندسی مکانیک - ماشین افزار تو دانشگاه علمی کاربردی دارم میخونم
بعد تموم شدن درسم ، میتونم برای ارشد ، برم رشته های مدیریت یا کامپیوتر ؟