نه مطمئنن یه رنگ بیشتر ندارهنقل قول:
و اون رنگ تیره ماله انعکاس رنگ تیره روبرو هستش
یه بار چرخش 360 این گوشی رو تو جی اس ام ارنا ببین متوجه میشی:46:
Printable View
نه مطمئنن یه رنگ بیشتر ندارهنقل قول:
و اون رنگ تیره ماله انعکاس رنگ تیره روبرو هستش
یه بار چرخش 360 این گوشی رو تو جی اس ام ارنا ببین متوجه میشی:46:
بله فقط با يه رنگ توليد شده و به نظر نمياد مدلي ديگه ازش بياد مگه همون قابش عوض شه!
معلومه دیگه دو تا رنگ داره یکی تقریبا سفید میزنه یکی رنگ تیره میزنه.نقل قول:
اره ساسان جان.من هم اول نمیدونستم داره اومدن عکس بگیرم متوجه شدم!نقل قول:
ممد جان پیداش کردم
همونطوری که گفته بودم اینفرارد رو بصورت مخفی جا سازی کردن بز خلاف k800 که خیلی معلومه
اگر دقت نکنید متوجه نمیشوید
من دیشب تست کردم از 5700 یکم بیشتر بود. بلندیش.نقل قول:
1-صداش واقعا در چ ه حدیه؟به 3250 یا 5700 میرسه یا از اونا بلندتره؟
2-کیفیت و باسش چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی از لحاظ کیفیت دقیق نمیشه گفت. صدای خوده خواننده خیلی شفافه.ولی تو بعضی اهنگها کیفیتش بیشتره 5700 هست و در بعضی موارد هم هم سطح اند!(تنظیمات همه رو دیفالت بودن)
دیفالت 5700 خودش از لحاظ کیفیت عالی تنظیم شده ولی 82 معمولی هست و باید تنظیم کنید.
از ان91 که بهتره ولی خو کیبورد 880 خیلی راحته تقریبا..در کل خوبه ..سری عادت می کنی..مشکل اصلی اینه که خیلی پایین گوشی قرار گرفته وگرنه از لحاظ فشردن نرم هست.نقل قول:
3-کیبوردش چطوره ؟آیا از دبلیو880/610و ان91 هم سخت تره؟یا از اونا بهتره؟
در حال حاضر یک رنگ بیشتر واسه فروش نیست..نقل قول:
5-کدوم رنگش خوشکلتره ؟
همشون راحتن فقط یکم کلید back چون زیرش کلید مولتی مدیا قرار گرفته میخواد که عادت کنی باهاش.نقل قول:
6-کار با کیلیدهای زیر ال سی دی چطوره؟راحته؟
تا اینجا که باهاش کار کردم نه.نقل قول:
مشکل خاصی که نداره؟
هنوز که نه قاب اومده براش نه کاور.ولی فکر می کنم عوض بشه مکانیزمش هم باید مثله همون 73 باشه.نقل قول:
آقا حالا كه شما گرفتي بگو اين قابش كلا عوض ميشه؟
راستی صحبت از ان73 اینو یادم اومد:
lcd و بدنه گوشی دقیقا در یک سطح اند.
تو هم مثله خودمی ، من هم فکر می کردم زشت باشه(هرچند که قیافش واسم مهم نبود) ولی موقعی که باهاش کار کردم دیدم اونقدرها هم زشت نیست! شاید چون نور رو منعکس می کنیم اینطور به نظرمون میاد.نقل قول:
یه لحظه اره ولی رفتم عکساش رو دیدم و باز هم قیافش رو توی ذهنم مرور کردم و اینکه احتمال خز شدنش هم هست قیمتش رو هم نگاه کردم با خودم گفتم نه بابا همون ان81 هشت گیگ رو بخرم شرف داره.
عزيزم يه رنگ بيشتر نداره:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون بابت جوابهات پس صداش از5700 بلندتره
من امروز اتفاقی رفته بودم بازار تا ببینم ان81 هست یا نه.نداشتن ولی یه ان82 بودش برای یه بار هم که شده بود گفتم بذار برم ببینم این کیبوردش چطوره.اولین چیزی که خیلی تو ذوق ادم میزنه همون کلیدی هستش که اون وسطه و تنهاست خیلی بی ریختش کرده کاش که نبود یا یه جای دیگه بود
اما وقتی دستم گرفتم از سبک بودنش خیلی حال کردم حالا شاید توش باتری نبوده نمیدونم.
کلیدهاش نرم بودند و فاصله هاشون زیاد با این حال کار کردن با اونها نسبت به کیبوردهای معمولی سخت تره و مخصوصا برای کسانی که زیاد پیام میفرستن خوب نیستش.
اما
خواهش می کنم باز سوالی بود در خدمتم
با باتری هم باز سبکه نسبت اندازش.نقل قول:
اما وقتی دستم گرفتم از سبک بودنش خیلی حال کردم حالا شاید توش باتری نبوده نمیدونم.
مشکل اصلی همانطور که قبلا گفتم اینه که خیلی در قسمت پایین گوشی قرار گرفتن و همین کارو سخت می کنه..نقل قول:
کلیدهاش نرم بودند و فاصله هاشون زیاد با این حال کار کردن با اونها نسبت به کیبوردهای معمولی سخت تره و مخصوصا برای کسانی که زیاد پیام میفرستن خوب نیستش.
نقل قول:
اقا مبارکت باشه و ایشالا خز نشه
استفاده کردیم از اطلاعاتت
اگه میشه چند تا از عکس هایی که باهاش گرفتی رو هم
واسمون بزار مرسی
اگه شما با مقایسه ای که بین5700 و ان82 کردی اگه به ن82 نمره ی ده رو بدی از لحاظ بلندی صدا به 5700 چه نمره ای میدی؟
در ضمن آیا اسپیکرهاش استریو هستش؟
هندسفریش دو تیکه هست؟
هندسفریش ریموت داره ؟
نرم افزاری هستش که نصبش کنیم صداش بلندتر بشه؟
سلام به همه دوستان عزیز
من تقریبا تازه واردم و اولین باره تو انجمن می نویسم اگه اشکالی بود به بزرگی خودتون ببخشین:13:
منم قصد خرید n82 دارم:20:
امروز با یکی تو دبی صحبت می کردم گفت قیمت n82 تو دبی حدودا 450000 تومنه:18:
یه ویژگی این گوشی چرخیدن اتوماتیک صفحه در جهتی که گرفته شده (متل آیفون) هستش که البته نمی دونم ان 95 8 گیگ هم اینو داره یا نه
یکی از دوستان راجب ان82 موزیک نوشته بود که قراره بیاد. همچین چیزی حقیقت داره؟؟