می خوامت خیلی زیاد اما ببین یه چیز بینه خودمون بمونه این همه نوشتی بی فایده بود خیلی ها بی توجهن من گفتم نقد کاراکتر ها فقط 3 نفر بودیم که اینکارو کردیم اول و اخرشم می گم انقدر این کارتون کاراکتر داره که نقد کنیم و از نقد دیگران هم پند بگیریم و هم انتقاد کنیم ولا نقدی که حامد جان کرد از نارتو باعث شد دید من به نارتو عوض بشه و تا اون موقع زید به اون چیزا دقت نمی کردم پس ببینید نقد کاراکتر خیلی بهتره چون خیلی ها هستند شیپودن رو ندیدند خیلی ها هم هستند که کامل 220 قسمت ندیدند این بهترین فکره که من می گم دیگه نمی دونم حالا در این لابه لا به سوالات بعضی ها هم پاسخ می دیم اما ببینید در مورد دانلود دیگه اصلا صحبت نکنیم مشالله انقدر جاها هستند که می شه دانلود کرد و از اول تاپیک تا حالا 100 تا سایت معرفی شده و دیگه سعی کنیم به سوالات تکراری جواب ندیم سر جمع هم تاپیک توی تراش نمی ره هم زیاد پست داده نمی شه که یکی بعده یک هفته میاد 30 صفحه بخونه (البته تنظیمات کاربری من فرق می کنه با همتون برای من در اولین صفحه 5 پست اخر نشون می ده هر تاپیک هم 5 پست نشون می ده در هر صفحه اینطوری زود تر لود می شه) و خلاصه همنو دیگر هیچ .... مخلص همه هستیم :11: