سلام
این مشکل یک باگی هست توی ویندوز که ممکنه به دلایل مختلف به وجود بیاد و در کل مربوطه به پارتیشن اصلیتون.شما PTEDIT را دان می کنین و بعد باید اونو جایگزینش کنین توی مسیرهایی مثل sys32 و dllcache
ممکنه این فایل رو مثلا برنامه ی امنیتیت پاک کرده باشه
یا به دلیل دیگه اینو هم دانلود کن و نصبش کن
کد:
http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?familyid=1C9D8E86-5B8C-401A-88B2-4443FFB9EDC3&displaylang=en
برای کپی فایل یا از ریکاوری کنسول استفاده کنین یا اگر از چند سیستم عامل استفاده می کنین از طریق اون کپی کن توی هر دو تا مسیری که بهت گفتم
MS-DOS Startup Disk را هم درست کن
ببین این مورد را اگه من بخوام ریزه کاریاشو بگم خیلی زیاد می شه به همین بسنده می کنم که شما می تونی فایل نام برده رو توی سی دی ویندوز \i386\autochk.exe پیدا کنی و بعد اوررایت کنین توی سیس سی و دو و dllcache
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش استفاده از PTEDIT
اول MS-DOS Startup Disk رو ایجاد کن ابزار PTEDIT رو هم کپی کن توی فلاپی فایل اجراییشو البته.بعد بایوس رو بکن(فرست بوتش)فلاپی بعد خط فرمان A:>
تایپ کت PTEDIT بعد صفحه ی یوتیلیتی که گفتم باز می شه توی ستون اول جدول تایپ رو می بینی بعد شماره ی 07 را برای نمایش فایلای سیستمی بزن و عملیات تعمییر رو انجام بده
تب رو بزن برو روی خونه ی تایپ بعد آلت را به همراه تی بگیر منوی Set Type باز می شه 07 را با کیبرد بزنو اینتر بعد آلت و اس رو بزن برای تغییرات بعد کنترل سی رو بزن و خلاص
ببین من وقت ندارم از طریق ریکاوری کنسولشو بگم شما همین راه رو برو