ببخشید راهی است که فونت فایلهای Sub/Idx رو تغییر داد؟
Printable View
ببخشید راهی است که فونت فایلهای Sub/Idx رو تغییر داد؟
دوست عزیز زیرنویس های sub/idx چون یک غالب گرافیکی هست نمی شه اون ها رو ویرایش کرد.اما میشه اونها رو تغییر رنگ داد و کمی هم سایز زیرنویس رو درشت کردنقل قول:
ممنون دوست عزیز ... چطور میتونم فونتش رو درشت تر کنم ؟نقل قول:
نقل قول:
1-اگر می خواهید سایز فونت رو تغییر بدین اول فایل زیرنویس idx که نسبت به فایلsub حجم کمتری داره روباز کنید
می تونید طبق عکس زیر اعداد زیر را کم کنید.مثلا عکسی که من براتون گذاشتم اول سایزش 570*720 بود که من به عدد تو عکس تغییر دادم.یادتون باشه که زیاد اعداد رو کوچیک نکنید چون زیر نویس زیاد کشیده میشه.تا جایی که نظرتون هست انجام بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین برای تغییر رنگ زیرنویس های sub/idx شما حتما باید custom colors رو باید ON کنی چون پیش فرض OFF هستش
شما باید قسمتی رو که در عکس مشخص کردم تغییر بدی.
اگه اون قسمتي كه با فلش قرمز مشخص كردم رو ON قرار بديد ميتونيد از روبه روي اون رنگ هاي كه در اين قسمت فعال وارد كرديد رو در فيلم مشاهده كنيد كه قسمت اول با رنگ آبي مشخص شده رنگ زيرنويس هست كه من براتون F قرار دادم كه همون سفيد هستش و قسمت دوم كه سايه زيرنويس هستش رو با رنگ علامت سبز مشخص كردم رو براتون 0 قرار دادم كه همون سياه هستش .
اكه بخواييد كه از تنظيمات Palette اصلي زيرنويس استفاده كنيد كه قسمتي رو كه با فلش قرمر مشخض كردم رو OFF قرار ميديد تا از حالت ديفالت زيرنويس استخراجي استفاده كنيد كه چنانچه خوشتون نيمد ميتونيد اون رو مطابق سليقه خودتون تغيير بديد كه من اونجا رو هم براتون سفيد با سايه سياه قرار دادم از قسمت هاي مشخص شده با رنگ زرد و سبز مشخص هست . بعد ذخيره كنيد و فيلم رو اجرا كنيد .
اينم تصويري از رنگ زيرنويسي كه قرار دايد براتون به حالت سفيد با سايه سياه تيديل كردم .
برای این که متوجه بشی کد رنگ های مورد نظر شما برای تغییر رنگ چی هست این پست زیر رو هم مطالعه کن.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=272422
با سلام
زیر نویس انیمیشن رزدنت اویل(Resident Evil Degeneration 2008 DVDRip) رو دانلود کردم و تو همون پوشه فیلم گذاشتمش
به شکل زیر
ولی با فیلم پخش نمیشه
چند تا کار رو انجام دادم
1. اسم هر فایل رو جدا جدا مثل اسم فیلم کردم باز هم پخش نشد
2. پسوند هر فایل رو جدا جدا به Srt تبدیل کردم که شاید توسط کا ام پلیر خونده بشه ولی باز هم پخش نکرد
به نظر شما مشکل چیه و باید چیکار کرد ؟
سلامنقل قول:
اسم هر دو فایل رو باید با فیلم یکی کنید
مثلا
Resident Evil.mp4
Resident Evil.sub
Resident Evil.idx
یا اینکه یکی از فایلها رو بگیرین بکشین و بندازین توی KMPLayer
زیر نویس فیلم های dvd رو مثل زیرنویس های گفته شده نمیشه با فیلم هماهنگ کرد؟!!!
چرا نمیشه ؟ میشه ولی زیرنویس برای فیلم های dvd سخته یه نمه از جهت یکسان بودن با fps فیلم هاش !نقل قول:
ولی در کل چیز خاصی نداره که نشه !:5:
خوب چجوری عزیز اگه میشه توضیح بده
مرسی
سلام
زیرنویس فیلم Sconosciuta, La (2006) را به صورت Srt دارم
میخوام اونو تبدیل به فرمت Sub/Idx بکنم تا بتونم تغییرات رو راحت تر انجام بدم
ممنون میشم توضیح بدین چه طوری باید این کار رو بکنم