اولش فکر کردم میخوای بترکونیانقل قول:
:18:
دنبالش بودم... اما کسی درست و حسابی انتقد نکرد آخرش که:46:
مخلص همه بروبچ بخصوص اصفهانی های گل:10:
Printable View
اولش فکر کردم میخوای بترکونیانقل قول:
:18:
دنبالش بودم... اما کسی درست و حسابی انتقد نکرد آخرش که:46:
مخلص همه بروبچ بخصوص اصفهانی های گل:10:
کمال دادا
حال هم که مردم انتقادی ازت ندارن شاکی؟
نظرته تا بیام یه طومار ازت انتقاد کنم؟
اين پست را يادت هست؟؟؟:31: هنوز هم عاشقشي؟؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=465997&postcount=8
اولين پستش را با زدن تايپيك رپيد شر هك شد آغاز كرد.
17 تا تايپيك مهم دارد كه همه در بخش موبايل و بازي است
كلا 371 تايپيك زده
در متفرقه فقط 4 تا تايپيك دارد كه اونها هم براي درخواست كمك بوده
اولين فعاليتش در انجمن موبايل فكر ميكنيد چگونه بود؟؟؟
اولين پستش در موبايل براي درخواست sms مجاني بود:31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=482910#post482910
پست بعدي اش كه موجب آشتي اش با بخش بازي شد
از اينجا به بعد ديگه رفت توي دنياي بازي و موبايلکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=486274#post486274
تو انجمنهاي ديگه فعاليت مثبتي كه به چشم بيايد نداشته.چند بار هم در قسمت مقالات خودي نشان داد كه حاصلش آموزش ويستا بود:8:
قبل از همكار شدن خيلي خاكي و عاميانه پست ميداد ولي پس از آن دقت بيشتري به خرج ميدهد و كلمات صميمانه را به راحتي خرج نميكنه:31:
با توجه به مقدمه بالا بايد بگم كه نكات + كمال خيلي بيشتر از - است
هر چقدر سعي كردم به نكته اي كه جاي نقد داشته باشد برنخوردم.
يكي از روشهاي درست مديريتي كه جديدا انجام داده تايپيك نظرسنجي تايپيكهاي مهم است
كه اين مورد و ابتكار عمل جاي تشويق دارد.
يكي از مواردي كه نه تنها به كمال بلكه به اكثر مديران و همكاران وارد است كه خيلي به ندرت پاي خود را از محدوده خود بيرون ميگذارند.
فعلا اينها تا بگردم ****
احساس نمي كنيد يك كم فضا پروانه اي شده؟ :31:
اگر هم يك كسي بخواد روم به ديفال انتقاد كنه به جاي اينكه آقا كمال بياد جواب بده بقيه ميان به انتقاد كننده گير ميدند و ميگن نگاه كن همه مديرها و همكارها از ايشون تعريف كردند اونوقت اين يارو زپرتي اومده انتقاد ميكنه:31:
يا اينكه فكر مي كنند يارو هيچي حاليش نيست
بلاخره هر كسي نقطه ضعفي داره ....
آخه نمیشه که انتقاد نداشته باشننقل قول:
اما فکر کنم دارن تعارف میکنن یکمی
:46:
پایم
اگه راس میگی بنویس(این جنبه تحریک داره:31:)
نقل قول:
woooooooooooowwww
چه باحال بود
مرسی پدرام جان:40::11:
اولین پستم که اون نبود
اما فکر کنم 2 یا سومیش بود
آخه اینجا اولین فرومی بود که توش پست میدادم
اول کاره و عشق معروف شدن دیگه:46:
آره
همون موقع بود که دیدم انجمن موبایل و مخصوصا بخش بازیهاش حرفی برای گفتن نداره و رفتم تو کار بازی موبایل
کلا انجمن موبایل خیلی جای کار داره
که خدا رو شکر، اخیرا کاربرای فعالش روز به روز داره زیاد تر میشه و به طبع پست های خوب و مطالب با ارزشش هم :46:
قبل از همكار شدن خيلي خاكي و عاميانه پست ميداد...
قبلا هم گفتم
امکان اینکه الان هم به همون شکل صحبت کنم زیاد نیست
اما توی پیغام خصوصی هنوز لحنم همونه:20:
يكي از روشهاي درست مديريتي كه جديدا انجام داده تايپيك نظرسنجي تايپيكهاي مهم است
خیلی خوشحالم که مورد قبول دوستان بوده
احتمالا واسه تک تک زیر مجموعه های کلوپ چنین تاپیکی بزنم
به دلیل نبود همکارا و مخصوصا مهران...
بعضی وقت ها نمیتونم به تصمیمات خودم اعتماد کنم و بهتره که نظر خود کاربرا رو هم در این مورد بدونم:46:
پدرام جان
خیلی خیلی خیلی لطف کردی
از اینکه وقت گزاشتی و با این دقت پست هام رو دنباا کردی، تشکر میکنم
واقعا نقد جالبی بود:11:
قربانت:10::40:
کمال
اینو قبول دارمنقل قول:
اول کار یکی 2 نفر نقد منفی هم داشتن
اما بعد از اون جو اینجوری شد....:46:
ولی...
اینجا کسی از من در مقابل نقد دیگران دفاع نمیکنه، الی خودم
پس هر انتقادی دارید همینجا عنوان کنید
مطمئن باشید خوشحال میشم:10:
یه نگاهی به پست های قبلی کردم...ببخشیدا ولی انگار واقعا تنتون میخاره!! نکنه ازون انتقادای ناجور هوس کردید؟!؟که آخرش بگین منتقدا غیر منطقیند؟هان؟ شاید هم خیلی خودتو میگیری فکر میکنی مثلا تریپ تواضع و باجنبه بازیه؟؟ تو اگه مرد بودی جا این پست های الکی و وقت تلف کنی و کارای افراطی تو انجمن موبایل ، یه کم هم تو انجمن های دیگه میتابیدی ببینی ملت چی میکشند...برات متاسفم که فقط تیتر تاپیک هارو میخونی و رد میشی...یه تاپیک رو شانسی برو توش ببین ملت چی کارا که نمیکنن!انقدر مشکلات ساده گوشه تاپیک ها پیدا میشه که کسی حلش نمیکنه و آخر هم به یه مشکل بزرگ تبدیل میشه و اختلاف بین اعضا و ... مدیر کجاست؟بچه های قدیمی کجان؟دارن به خیال خودشون تو انجمن موبایل آموزش میدن!بابا آفرین،بسه دیگه ...پاشو یه چرخی بزن ببین چه خبره!نمیدونم چرا فکر میکنی مدیری حالا نباید جواب یکی رو که برای بار دویستم یه سوال آماتور پیش پا افتاده و تکراری رو میپرسه بدی؟ ... اصلا شما کجایی وقتی هزار تا پست الکی تو انجمنت هست که جواب گرفتند و باید پاک بشن...اگه میگی بقیه استفاده میکنن که راهی به جز سرچ نسیت اونم که نیست خیلی عالیه همه به خصوص dial up ها جواب میگیرند!برا همین تاپیک زدن براشون راحت تره!چقدر هم نسبت به اجرای قوانین p30 اهمیت میدین!اگه اینجا قانون داره باید بدونی الان شده شهر بی قانون که پلیس هاش هم فاسدن! اگه فکر میکنی مدیری پیغام خصوصیاتو جواب بده که توی هر تاپیک که میریم ازت گلایه نکن که این بابا محل نمیده و فلانه و غیره.من اصلا فکر نمیکردم یه روزی این جوری بشی!تازه با بعضی از این پست های ایهام دار که میدی عمر و احساس نصف جوونای سایت رو به هدر میدی ... مثل همین پست قبلیت که کلی از من انرژی گرفت که این همه فکر کنم تا 4 تا راست و دروغ بنویسم ...آخه این انصافه که باعث شدی به خاطر یه همشهری گل اصفهانی که هورمون انتقاد خونش (!) اومده پایین مجبور بشم این همه دروغ بگم و الان هم بترسم که نکنه یکی تا ته مطلب رو نخونه و ban بشم!...بابا نکن این کارا رو ! اینقدر دنبال انتقاد نباش وقتی نمیشه! مطمئن باش اگه مشکلی بود تا الان کچلت کرده بودیم!!!:21::5::21:نقل قول:
دنبالش بودم... اما کسی درست و حسابی انتقد نکرد آخرش که
حالا راضی شدید یا نه؟:10:
راستی :
:11::11:نقل قول:
مخلص همه بروبچ بخصوص اصفهانی های گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اول از همه اینکه شما ببینید تو انجمن موبایل 4 تا مدیر و همکار داریم
Hamid110 که عملا نیستش
Alex Pk رو هم که ما سعادت دیدنشونو نداشتیم از وقتی عضو شدیم
آقا مهران هم که بنا به اخبار واصله تو درگیری اخیر چند گروه مافیایی تو همون شهر خودشون (سیسیل) به قتل رسیده ولی هنوز مفقودالجسد هستش:31:
فقط میمونه همین آقا کمال که ایشون خب کارشون خیلی عالیه، اما فکر می کنم به تنهایی نمی تونن انجمن رو نظم بدن
بهتره که درخواست بدن و بشن مدیر
بعد چندتا همکار خوب هم انتخاب کنن
( مدیونین اگه فکر کنین منظورم خودمه :31:)
مثلا بخش ملودی و فیلم یا کلوپ گوشیها رو چون خودم بیشتر پست میدم میدونم خیلی جای کار داره
مثلا به نظر من بهتره که اینجوری باشه
کلوپ گوشی ها
سونی اریکسون
گوشی های با سیستم عامل UIQ
کلوپ P990
تم
والپیپیر
و...
یعنی تم ها والپیپیر ها پچ ها دسته بندی بشه واسه هر گوشی نه اینکه همش تو یه تاپیک باشه فکر کنم اینجوری دسترسی بهش راحت تره....
دیگه...
در مورد خشانت شون هم که به اندازه کافی صحبت شده و به همه ثابت شده پس دیگه بهتره من نگم!:27:
فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه اما چون خودش انتقاد خیلی دوست داره میرم فک می کنم بازم میام...:21:
نقل قول:
خدا به خير كنه!!!
اينها همه رو خودت نوشتي!!!
جدا!!!؟!!!
ايول بابا
اونجاهايي كه رنگي كردم، يكمي تابلو بود
مخصوصا اون نارنجي
تا اون قسمتو خوندم خيالم راحت شد :31:
اون تيكه سبز هم بامزه بود:27:
در هر صورت خيلي ممنون
انتقاد به جايي بود:10::46:
:40: