چه قشنگ ریپلای دوم منو به عنوان تبلیغات دلیت کردین ولی لینکشو حذف میکردین کافی نبود؟
در هر صورت ساپورت کاملا قویه مخصوصا عکاس که سریعا بعد از گزارش عکسها رو وارد کرد با تشکر....
Printable View
چه قشنگ ریپلای دوم منو به عنوان تبلیغات دلیت کردین ولی لینکشو حذف میکردین کافی نبود؟
در هر صورت ساپورت کاملا قویه مخصوصا عکاس که سریعا بعد از گزارش عکسها رو وارد کرد با تشکر....
سلام....
دست همه بروبچ درد نكنه....خيلي حال كردم ولي منم مي خوام بيام ...خوب خودتون با هم حال مي كنيدا !!! اي نامردا !!! :laughing: :laughing:
شوخي كردم
يه چيز با حال تو عكس ها و فيلم ها بود اونم اين كه بازار موبايل داغ داغ بود....انواع و اقسام مدل ها....حالا يه سوال ؟ بهترين موبايل مال كدوم يكي از بروبچ بود ؟؟ :happy: :happy:
كلا چند نفر اومده بودند؟ من از بين همه بچه ها يكي هادي بده رو شناختم(شوخي :) ) يكي هم مسيح. :cool: ....هر كي دوست داشت بگه تو عكس ها كدومشون بود . ;) :cool: :laughing: :) :rolleye: :biggrin:
مرسي
بهترين گوشي براي Reza_s بود!
من هم تو عكس 3681 لباس آبي پوشيدم با كاپشن سياه
سلام
خوب آخرين قرار 84 هم خوش گذشته مثل اينكه .... سورنا جان ممنون از تماست ... نشد بيام :sad: حال و اوضاع خرابه حسابي .... شايد يه حلوايي چيزي نصيبتون شد ;)
با سلام . خدمت دوستان عزیز
به نظرم این قرار یکی از بهترین ها بود . قرار خیلی خوبی بود .
منم توی عکسا (sr.pooyan) سمت چپ هستم
چرا گاندولف نمیاد یه پست بده خیلی مشکوک می زنه !!!!!
sr pooyan هم زیاد نموند یه سلام کرد و 1 دقیقه بعد رفت
آقاي sr.pooyan كي اومدن كه من زيارت نكردم ايشون رو :rolleye:
در هر صورت خوشبخت شديم از آشنايي با ايشون :laughing:
جا داره از سليقه و زحمات sa3er عزيز تشكر كنم كه خيلي ديگه سنگ تموم گذاشت :biggrin:
گزارش قرار هادي خان گل و لاولي هم كه ديگه بي نفص بود :blush:
آقا من قبول ندارم اين دوربين دست ساسر بود هنوز آماده نگفته از در و ديوار و آدم عكس مي گرفت منم خوب نيفتادم. ( اي خدا بگم چيكارت كنه ســـــــــــاســـــــــــ ـــــر كه همه بچه ها شاهد هستن :angry: ;) . فقط توي يك عكس خوب افتادم :sad: .)
مهران جان بـــودش :cool: ولي از بس شگفت انگيز بود همونجا گوشي رو مهدي _ بست ازم خريد.(البته تهديد كرد يا گوشي رو بده يا بن ميشي :blink: :tongue: )نقل قول:
بهترين گوشي براي Reza_s بود!
منم همينطور اصلا متوجهش نشدم.نقل قول:
آقاي sr.pooyan كي اومدن كه من زيارت نكردم ايشون رو
آقا من ميگم اين گاندولف يا سينا بود يا ميثم يا علي شليدم جاسوس گذاشته بودن:happy:
--------------------------------
منم با آقا رضا موافقم همه ي عكسا رو مخفي گرفت هنوز نگفته درست واستيم عكسو گرفت رفت!
مرسي از عكسهاي ساسر عزيز،البته حقشه كمي حرف بد نثارش كنيم چون يك عكس درست و حسابي نگرفته!
--------------------
كسي گاندلف رو كشف نكرد كه كيه؟
--------------------
مافيا شما عكس ها رو آپلود نميكني؟؟؟
--------------------
يكي من رو از آغوش اين 87 نجات بده!
دمه همتون جیز بابا
ما که میومدیم که فقط مهدی بست و پاتال بودن .
حالا که نیومدم همه اومدن !!
..........................
مهدی 87 که خاشع شده . بچم متوضع هم شده . تو خطه بسیج هم فکر کنم رفته !!.
چرا این ریختی شدی ؟.
................................................
سورنا هم که پاشده از بندر عباس بود کجا بود پاشده اومده .
راستی شیرنی به چه مناسبته ؟
...
صابر خان هم که یک سوم عکس ها رو از در و دیوار انداخته.
نصفشون هم خدا حافظ لرزش دست نیست .