نه دوست عزیز نویسنده کتاب نیچه است و اسم کتاب چنین گفت زرتشت.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
نه دوست عزیز نویسنده کتاب نیچه است و اسم کتاب چنین گفت زرتشت.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
"پس نفس را از سينه بيرون ميدهم، كمتر از يك دقيقه صبر ميكنم، بعد باز نفس ميكشم و به آن صخره عظيم و خارقالعاده مينگرم كه چنان ناگهاني در برلين كوچك و دوپاره من ظاهر شده است. آرامش دماوند تا اين پايين محسوس است و درخشش قهوهاي- آبي دامنه پرچروك، چاكدار و ناهموارش ميان وطن جديد من قرار ميگيرد كه ديگر پير شده است."(منظور دماوند است)
کتاب "آسمان كوير، سرزمين ستارگان" نوشته ی سودابه محافظ
خواجه اي به سفر رفت. غلامي هندو در خانه داشت. چون بازآمد خاتون دو پسر سياه آورده بود، غلام يكي بر دوش نهاد و يكي در پي او ميدويد و به استقبال خواجه رفت. خواجه پسر را بديد، گفت « هذا عجيب » [ اين شگفت است ] غلام گفت:« هذا الذي خلفي اعجب » [اين كه در پشتِ سر من است شگفت تر است.]
رساله دلگشا
عادات را به سختی می توان ترک کرد و بی تردید آموختن حقه های تازه به سگ های پیر کار بیهوده ای است .
تیمبوکتو
هیچ کس در زندگی بدون وجود فردی که به او ایمان داشته باشد به جایی نمی رسد .
تیمبوکتو
وقتی این قدر از تو متنفرند ، سعی کردن چه فایده ای دارد ؟
تیمبوکتو
آنشب فرونسکی نخوابید ساعات درازی را نشسته و روبروی خود را مینگریست ولی چیزی را نمیدید !
آناکارنینا تولستوی
هر مشکل سختی خود به خود حل میشود . . .
آناکارنینا تولستوی
چرا تو از من رشادتی را میخواهی که شاید در خودت هم وجود نداشته باشد؟
جنایات و مکافات
اگر من کسی را نابود کنم آن کس فقط من هستم !
جنایات و مکافات