خوب هیچکی جواب منا نمیده واگه کسی جوابی نده مجبور میشم که فوریم را بدرود بگم.نقل قول:
من یه کاری میخواستم بکنم که برای همتون مفید بود.ولی افسوس .....:41:
اینجا کسی قدر منا نمیدونه:37:
میرم یه فوریوم باحالتر(sar....h):26:
Printable View
خوب هیچکی جواب منا نمیده واگه کسی جوابی نده مجبور میشم که فوریم را بدرود بگم.نقل قول:
من یه کاری میخواستم بکنم که برای همتون مفید بود.ولی افسوس .....:41:
اینجا کسی قدر منا نمیدونه:37:
میرم یه فوریوم باحالتر(sar....h):26:
اختیار دارید بابا. من منتظر پیشنهاد شما بودم که هیچی نگفتم تا شما اونو بگین.نقل قول:
بیصبرانه منتظر هستیم.
(لطفا همه ساکت!)
شما بفرمایید:46:
دیگه از خیرش گذشتم.:45:
من گفتم یه لیست بدید.
چیز زیادی نخواستم.:9:
میشه بیشتر توضیح بدین.
چه لیستی؟محتوی چی باشه؟ و...
گفتم که بیخیال . درضمن اگه خیل دلت میخوادبدونی بهتر به چندتا پست قبل من سر بزنی.
میگم اینجا قدر منا نمیدونن.
نه متاسفانه:41:نقل قول:
ولي چقدر قشنگن، البته قيمتش دو-سه برابر پولي بود كه همراه داشتيم!!!:31:
صنايع دستي هم داشت... يه سري بادگير كوچولو هم بود كه با چوب ساخته بودن كلا جالب بود.:20:
احتمالا به بهانه نمایشگاه میخواستن کلی گرونتر حسابتون کنن. یزد ارزونتره.نقل قول:
خب نظر خوبی دادن جناب سوناتانقل قول:
پس چی شد این برنامه؟نقل قول:
میریم پست بعدی!نقل قول:
شما بگو برنامه را شاید یه باذوقی پیدا شد:46:نقل قول:
نقل قول:خب. پیدا کردن همه یزدیها که کار آسونی نیست. چون خیلیها دوس ندارن محل زندگیشونو بگن. ولی فعلا همین چنتایی که تو فروم یزدیها هستند را داریم که البته خیلیها از شهرستانهای یزد هستند.نقل قول:
حالا شما برنامه را بگو شاید بچه ها راغب تر شدند
اولا شما به جای این که به خودت زحمت بدی و تمام پستام رو با هم جواب بدی میتونستی دونه دونه جواب بدی که خسته نشی.
دوما مدونم که زدیها تو این تاپیک هتند من اسامی شون رو خواستم.
دیدم اینجوری هر چی پیشنهاد قرار میدم کسی استقبال نمیکنه .
گفتم اسامی دوستان رو جمع کنم و در یک اقدام نمادین یک دعوتنامه همراه با یک فرم که مربوط به قرار مشه برای یکی یکیشون بفرستم تا شاید اینجوری قدر منا بدونن واز پیشنهادم استقبال کنن.
حال خود دانید اگه کسی دلش میخواد این کار رو بکنم و قدم خیری برای بچه های پی سی بردارم یا علی.
میتونه اسامی رو بده(به علت این که من وققت این کار رو ندارم.
وبعد هم قرار میزاریم تویه بعد از ظهر مطبوع تو یه رستوران یا کافی شاپ ناب البته بعد از ماه رمضون.:10::10::10::10::8:
:40:
اولا شما به جای این که به خودت زحمت بدی و تمام پستام رو با هم جواب بدی میتونستی دونه دونه جواب بدی که خسته نشی.
دوما میدونم که یزدیها تو این تاپیک هتند من اسامی شون رو خواستم.
دیدم اینجوری هر چی پیشنهاد قرار میدم کسی استقبال نمیکنه .
گفتم اسامی دوستان رو جمع کنم و در یک اقدام نمادین یک دعوتنامه همراه با یک فرم که مربوط به قرار مشه برای یکی یکیشون بفرستم تا شاید اینجوری قدر منا بدونن واز پیشنهادم استقبال کنن.
حال خود دانید اگه کسی دلش میخواد این کار رو بکنم و قدم خیری برای بچه های پی سی بردارم یا علی.
میتونه اسامی رو بده(به علت این که من وققت این کار رو ندارم.
وبعد هم قرار میزاریم تویه بعد از ظهر مطبوع تو یه رستوران یا کافی شاپ ناب البته بعد از ماه رمضون.:10::10::10::10::8:
:40: