راستشو بخوای من خودم هم از خودم نمیگذرم که نذاشتم 2 ساله بگیرم .:n24: فعلا یک سال که داریم اگه مثل یه سری 6 ماهه یا یه ماهه شارژ کرده بودم که کارم به خودکشی میرسید:n31:نقل قول:
Printable View
راستشو بخوای من خودم هم از خودم نمیگذرم که نذاشتم 2 ساله بگیرم .:n24: فعلا یک سال که داریم اگه مثل یه سری 6 ماهه یا یه ماهه شارژ کرده بودم که کارم به خودکشی میرسید:n31:نقل قول:
خارجی دیگه دادا داخلیا که هیچی ندارن فقط برنامه کودکه با فیلمای تلوزیوننقل قول:
حالا برای اینکه سطح علمی تاپیک یه ذره بیاد بالا: :n31:نقل قول:
ttl رو فکر کنم خود سیستم عامل ست میکنه... البته من دقیقا نمیدونم عددش رو بر چه اساسی تعیین میکنه ولی حدس میزنم از روی پینگ تعیینش کنه... یعنی مثلا پینگ کمتر = ttl کمتر
البته به جز پینگ شاید چیزای دیگه هم باشه... ولی ttl رو فرستنده تنظیم میکنه و هر چی دلش بخواد میتونه بذاره... این قسمتش رو مطمئنم :n02:
کپی پیسته ها ولی خوب گفته من راحت حالیم شد :n26:
نقل قول:
TTL یا همان Time To Live برای یک بسته 2 چیزرا نشان می دهد:
1- تعداد روترهای موجود در مسیر بین آن دو دستگاه. که آن بسته ارسالی از هر روتری که رد می شود از عددش یکی کم می شود. پیش فرض این عدد 128 هست که اگر همین عدد را برگرداند یعنی اینکه بین مبدأ و مقصد هیچ روتری نيست (مثلاً کلاینتهای یک شبکه محلی).
2- کار بعدی TTL جلوگیری از loop شدن آن بسته است. اگر یه بسته بین چندتا روتر دست به دست شود (بنا به هر دلیل) عدد TTL یکی یکی کم می شود تا به 1 برسد که اگر به 1 برسد آن بسته از مسیر حذف می شود.
TTL برای محصولات مایکروسافت 128 و محصولات سیسکو و محصولات موجود در اینترنت 256 و برای لینوکس 64 است.
حالا اگه مثلاً سایت گوگل را ping کنید و مثلاً 200 را برای TTL برگرداند یعنی اینکه (200-256=56) 56 تا روتر بین دستگاه شما و دستگاه سرور گوگل قرار گرفته كه يكى از آنها مودم شما مى تواند باشد.
دوستان چند شبه هرچی دانلود میکنم error میخوره:|
البته از هر 5 تا 2 تاش اینجوری میشه:n28:از idmهم استفاده میکنم سرور دانلودم هم عوض نشده قبلا هم از همونجا دانلود میکردم
فک کنم از وقتی شبانه رو برداشتن اینجوری شده:n28:
کسی راه حلی بلد نیست؟
نقل قول:نقل قول ezio7 درسته. اما برای تکمیل بیشتر عرض کنم که:نقل قول:
- این عدد توسط ارسال کننده بسته اطلاعاتی ست میشه. در مور پینگ، سروری که ازش پینگ گرفته میشه.
- حداکثر مقدارش 255اه اما مقدار متداولش 64اه.
- به ازای هر گره یا جهش (hop) تو مسیر بین مبداء تا مقصد یک واحد از این عدد کم میشه.
- اگه از یه IP یا دامین trace root گرفته بشه، تعداد جهشها منهای 1 نشون میده که از عدد ttl اولیه چه مقداری کم شده. مثلن برای 8.8.8.8 من تو پینگ عدد 50 رو برای ttl میگیرم و با دستور tracert ویندوز جمعن 15 تا جهش دارم. یعنی 64 منهای (15 منهای 1) که میشه همون 50.
- مقدار اولیه ttl الزامن این عددا نیست. مثلن 4.2.2.4 باید ttl اولیه رو روی 60 ست کرده باشه.
خنده داره ها تا قبل ساعت 7 سرعت 20k بعد اون 400 تا امکان داره هنوز سرعت یکسان فعال نکرده باشن ؟!:n34:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راست میگید! من فکر کردم توی پینگ ttl بسته ی ارسالی رو نشون میده (یعنی اونی که خودش ست کرده :n02:) ولی در واقع ttl بسته ی دریافتی رو نشون میده..... واسه همین اشتباه شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ttl رو سیستم عامل ست میکنه ولی خب همیشه یه عدد ثابت میزاره احتمالا همون 64 یا 128 که ezio گفته....
فقط یه سوال... چرا گفتی 4.2.2.4 رو 60 تنظیم شده؟ من الان چک کردم اونم انگار همون 64 بود.... :n13:
ولی سطح علمی تاپیکو بردم بالا...:n31:
آقا این ایمیل چی میگه؟؟ رفته رو مخم دزد آنلاین :n24: من 10 آذر یک ماهه 128 ماهیانه 5 گیگ تمدید کردم گفتم شاید شبانه داشته باشم دیشب ساعت 2 شب 10 مگ دانلود کردم 3 مگ رو کم کرد از ترافیکم :n22:
حالا توقع دارن ازشون حمایت کنیم :n13:
محتوای مخفی: [URL=http://8pic.ir/
باید نهم تمدید میکردین!نقل قول: