بلا توام مگه توی جلسه بودی؟ اون مدالتو ننداخته بودی گردنت نشناختمت:n09:نقل قول:
Printable View
بلا توام مگه توی جلسه بودی؟ اون مدالتو ننداخته بودی گردنت نشناختمت:n09:نقل قول:
نه بابا چه کلی , شما خودت لایه بالایی دیگران باید بهت دسترسی داشته باشن با این پینگتنقل قول:
دوستان اینترنت من سایتای ملی مثل دانلود ها و پی سی دی و میهن دانلود و سافت 98 رو باز نمیکنه کسی میدونه دلیلش چیه؟
نقل قول:نقل قول:علت این مشکل به خاطر محدود بودن IPهای قابل تخصیص تو خانواده IPv4 اه. الآن چند ساله که دیگه IP جدید قابل تخصیص تو این سری از IPها نیست. بنابراین وقتی یه شرکتی مثل پارسآنلاین بخواد IPهای جدیدی در اختیار داشته باشه، مجبوره بره IPهایی رو بخره که قبلن در اختیار مالکین دیگهای بوده.نقل قول:
به نظر میآد این محدوده 37.27.125 هم از همین نوع باشن.
علت تناقض در اطلاعات هم به خاطر اینه که دیتابیسهایی که این اطلاعات رو نگه میدارن (و سایتهای مختلف از اونا استفاده میکنن برای درآوردن اطلاعات مالکیت IPها) همه به طور همزمان به روز نمیشن. به ویژه دیتابیسهای دست دوم بیشتر این تناقض اطلاعاتی رو نشون میدن. چون دیرتر بهروز میشه اطلاعاتشون.
در حالت کلی مشکلی نیست. فقط اگه یه سایت یا خدماتی به موقعیت جغرافیایی IP حساس باشه (مثل این سایتهایی که فقط اجازه دانلود از IPهای ایران رو میدن)، اون وقت با این رنج IP ممکنه یه مواقعی با مشکل مواجه بشید.
به نظر میآد شما رو صاف و مستقیم وصل کردن به اونترنت بینالملل. افتادی اون ور دیفال. دیگه این وریا رو نشونت نمیده. برو حال کن.:n02::n02::n02:نقل قول:
دوست عزیز. شما یه نرمافزار مدیریت ترافیک مثل NetWorx رو روی هر سیستمی که به اینترنتت وصله باید نصب کنی. مثلن اگه یه کامپیوتر و یه لپتاپ به اضافه یکی دو گوشی به اینترنتت وصل میشن، باید روی هر کدومشون این نرمافزارها رو داشته باشی. (NetWorx مخصوص ویندوزه، برای گوشی باید از نرمافزارهای دیگهای استفاده کنی.)نقل قول:
اینا رو هم باید جوری تنظیم کنی که فقط ترافیک اینترنت رو محاسبه کنن، نه کل ترافیک روی شبکه LAN داخلی رو.
بعد تو یه بازه زمانی مشخص (مثلن در یک روز) حساب کنی هر کدوم از این سیستمها چقدر ترافیک دانلود یا آپلود ایجاد کردن. اینا رو با هم جمع کنی. بعدش هم از تو کنترل پنل اکانتت تو سایت پارسآنلاین ببینی تو همون بازه چه مقدار ترافیک ثبت شده.
این طوری میتونی ببینی آیا حجم الکی ازت کم کرده یا نه. البته با سیستم مزخرف گزارش مصرف پارسآنلاین این خیلی سخته. چون آمارش فقط در فاصله بین روشن و خاموش کردنها یا قطع و وصلیهای مودم داده میشه.
حالا شما اگه ترافیک مصرفی واقعیت (که با استفاده از این نرمافزارها محاسبه میکنی) خیلی کمتر از ترافیک مصرف شده در کنترل پنل پارسآنلاین بشه، اون وقت میشه گفت حجمخوری داری.
اما تجربه شخصی من اینه که به طور معمول پارسآنلاین مصرف رو بین 3 تا 5 درصد بیشتر نشون میده. روزانه و شبانه هم نداره. در همه ساعتها این جوری واسه من. این مقدار اختلاف هم چیز غیرطبیعی نیست. هفته پیش اتفاقن همین جا بحثش رو داشتیم با دوستان.
راست میگی netstat جان. شناسایی هویت افراد استفاده کننده از اینترنت بدون این شناسه ملی هم امکانپذیره. اما به نظر میآد با این روش خیلی راحتتر باشه و دیگه دردسر مطابقت دادن IP با شماره تلفن از بین بره.نقل قول:
ولی خود ایده مهمه. نشون میده به اینا باشه میخوان تا فیها خالدون ملت رو در بیارن بیرون و بهش دسترسی داشته باشن. من که این خبر رو شنیدم الآن حسم اینه: :n37::n27:
متأسفانه جهتگیری حکومت تو ایران به سمتیه که آدم احساس میکنه تا چند وقت دیگه ایران هم میخواد بشه یه کره شمالی دیگه. گر چه همه چیز تو این مملکت امکانپذیره، اما من به شخصه بعید میدونم تا اون حد از انقباض رو بتونن اعمال کنن. یعنی امیدوارم که نتونن.
نقل قول:نقل قول:ezio7 جان.نقل قول:
خوب این بنده خدا داره راست میگه. من شما که تو پینگ 8.8.8.8 عدد ttlمون 50 میشه یعنی یه لایه بالاتر از Le0nard0 که عدد ttlاش 49 شده هستیم. یعنی من و شما یه پله به 8.8.8.8 نزدیکتریم دیگه.
ولی خومونیم. این پینگا رو چه ساعتی میگیرید که این قدر پایینه؟ من که هیچ وقت پینگ 8.8.8.8 ام از 120 پایینتر نیومد. یعنی لامصب تا لب مرز خوبهها پینگم 30 تا 35 اه اما یهویی می روی 150 به بالا. همهاش تقصیر این زیرساخته. شما نکنه هر دو تا تون پروفایل گیم فعال کردین؟
بچه ها به نظر من اگه دانلود شبانه رو در نظر نگیریم از نظر کیفیت الان آسیاتک و پارس آنلاین بهترین سرویس دهنده ها هستن،من خودم آسیاتک دارم،واقعا" کدوم شرکت در خارج از زمان تایم رایگان به جز آسیاتک و پارس آنلاین با سرور خارجی همچین سرعتی می ده؟
تست سرور خارجی آسیاتک خارج تایم رایگان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من چند روزی نبودم تو بحث ها یه سوال :
من الان 8 آذر نت رو یه ماه تمدید کردم،میخواستم ببینم شبانه الان دیگه حساب میشه یا فقط واسه تمدبد بعد 10 آذر هست و میشه دانلود کرد؟؟