من یک زمان نامحدودش رو داشتم و خوب بود. نامحدودش اینطور بود که در ساعاتی که مصرف بالا بود به سرعت اسمی می رسید و باقی ساعات مثلا در طول شب سرعت تا 8 برابر سرعت سرویست باز بود.نقل قول:
Printable View
من یک زمان نامحدودش رو داشتم و خوب بود. نامحدودش اینطور بود که در ساعاتی که مصرف بالا بود به سرعت اسمی می رسید و باقی ساعات مثلا در طول شب سرعت تا 8 برابر سرعت سرویست باز بود.نقل قول:
دوستان من پینگم با تهران 500میشه از این وی پی ان های ایرانی کسی سراغ نداره که رایگان باشه؟
نه دیگه اگه پینگ داخل زیاده وی پی ان هیچ کاری نمیکنه فایده ندارهنقل قول:
حالا باید چیکار کرد؟یعنی پینگ 500رو باید تحمل کرد؟نقل قول:
زنگ زدم مخابرات میگه سیاست جدید مخابراته که کاربرا رو دسته ای میندازه رو یه ip و دیگه مثل قبلا نیست که ipها متنوع بیاد واسه هر کاربر بخاطر همین از بس افراد زیادی رو یه ipهستن پینگ تا 900هم بالا میره وزیر هم که فقط از این شرکت های اینترنتی حمایت میکنه
من دارمنقل قول:
---------------
عجب تایم اوتی میده امروز
بچه ها باز تو این پارس آنلاین چه خبره ؟؟؟!!!
IP رو چرا آلمان نشون میده ؟؟؟!!! :n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه همینو تو what is my IP چک کن ببین چی نشون میده :نقل قول:
یا تو سایت Proxycop.com
جالبتر اینکه تو IP Tracker شهر رو نجف آباد نشون میده !!!
Whois رو چک کردم دیدم زده پارس آنلاین و ...
الان هم زنگ زدم پارس کارشناسشون گفت مشکلی نیست.:n35:
دوستان من مشکل شارژ خوری دارم. تو این 3 روز 2گیگ خریدم همه اش پریده. اصلا جای خاصی نمی رم. شیلتر شکن کلا باز نمی کنم
از یوتوب و اپارات و... هم فایلی نگاه نمی کنم. سایت هایی که می رم. هم مثل سابق هستند. نمی دونم چرا اینطوری شده. قبلا روزی 5 -6 ساعت وبگردی می کردم. 120 تا 160 مگ می شد
الان 1 ساعت و خورده ای وب گردی کردم 210 مگ اینطوریا کم کرد. دائم هم قطع و وصل میشه
کسی می دونه. مشکل از چیه. یا برای همه اینطوریه
از نرم افزار های مانیتورینگ استفاده کننقل قول:
مثل networx
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]