مودم من Asus DSL N10 اه که فکر کنم از نظر نرمافزاری خیلی شبیه همین مدل شما باشه. برای پیدا کردن اطلاعات وضعیت خط باید داخل همون صفحه اصلی کنترل پنل مودم (192.168.1.1) از این مسیر برید:نقل قول:
کد:System Log -> ADSL Log
Printable View
مودم من Asus DSL N10 اه که فکر کنم از نظر نرمافزاری خیلی شبیه همین مدل شما باشه. برای پیدا کردن اطلاعات وضعیت خط باید داخل همون صفحه اصلی کنترل پنل مودم (192.168.1.1) از این مسیر برید:نقل قول:
کد:System Log -> ADSL Log
19 گیگ:n04:نقل قول:
حال ندارم دوباره عکس بگیرم، ساعت 6 تا 7 جا افتاد. :n02:نقل قول:
به به! چشم نخوره ایشالا.نقل قول:
ولی به نظرم گزارش نذاری این جا بهتره. دیدی فردا پس فرداش ترکیدا. من تجربهاش رو دارم. حالا دیگه اگه حتی شبی 6 گیگ هم دانلود کنم دیگه این جا عکسش رو نمیذارم. چه برسه به این اعداد و ارقام نجومی.
اگه کسی با دانلود 4 - 5 تا فایل mp3 و یکی دو تا ویدئوی آنلاین یا آفلاین 360p دانلودر حرفهای محسوب میشه، پس باید این دوستمون مگادانلودر باشه دیگه، نه.:n01:
مزیتش اینه که یک شب میذاری دانلود و دیگه در هفته تقریبا دانلود شبانه ای ندارم. اگر هم ترکید آی اس پی های منطقه ای (آی اس پی که نه همون نمایندگی یا دلال :n02:) زیادی هستن که اوضاع شبانشون خوبه.نقل قول:
راست میگی. من خودم اگه 15 - 16 گیگ بخوام لینک واسه دانلود پیدا کنم، کلی باید وقت بذارم. از یه کنار که نمیشه هر چیزیو که اومد رو نت دانلود کرد. شما کجایی؟ تهران؟ اگه تهرانی یکی دو تا از این ISPهای محلی رو به منم معرفی کن بذارم واسه وقتی که سرویس پارسآنلاینم تموم شد.نقل قول:
بچه ها دندون اره ای هنوز روشنه یا خاموشش کردن؟ بازم کسی موقع دانلود مشکل دندون اراه ای داره؟ :n13:
بله تهراننقل قول:
اوراکل هست، مناطق کمی رو پشتیبانی میکنه و توی منطقه ما هم میگن فعلا پورت خالی ندارن. پارسی رسانه هست که همسایمون داره و نه به خوبی پارس آنلاین الان من ولی در کل شبانش بد نیست و ...
این اوراکل اگه شبانش همون سرعت اسمی باشه می ارزه ساعت رایگانش 7 ساعته:n01:نقل قول: