و باز هم آی پی شهراد.... مودم خاموش روشن کردی؟نقل قول:
Printable View
و باز هم آی پی شهراد.... مودم خاموش روشن کردی؟نقل قول:
بله از رنج 86 برداشتهنقل قول:
این داستان قبلا هم بوده (مخصوصا ماه رمضون- مودم خاموش کن تا ip جدید بگیره (بجز شهراد)نقل قول:
سلامنقل قول:
میزان نویز خط رو بررسی کنید از توی تنظیمات مودم ....
اگر نویز بالا بود به پشتیبانی زنگ بزنید و دان استریم رو کم کنید .
اینم تست الان من بعد چند بار خاموش روشن کردن مودم
البته منکه عادت دارم به دیدن این تستها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه تصویر از حال و روز پینگ پارس آفلاین
البته چند روزه اینجوری شده:
پینگ پارس آنلاین همین الان یهویی:n12:
هیچ وقت تا حالا پینگ زیر 100 رو تجربه نکردم کار خاصی کردی ؟؟ ( سرویس گیم مثلا" ؟)نقل قول:
آقا بی زحمت ته پستات بنویس صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد و ارزش دیگری ندارد.... من تضمین میکنم کسی شک نکنه نیتت تبلیغ کردن نیست : ) ) اینطوری میتونی آمار تبلیغات ببخشید اشتباه شد پستهای مفیدت رو بیشتر کنینقل قول:
نه بابا! مگه نمیدونی. این Le0nard0 عزیز همسایه دیوار به دیوار پارسآنلاینه. واسه همین مثل قیمه نذری یا گوشت قربونی که اول به فک و فامیل و در و همسایه پخش میشه بعدش اگه اضافه بود به دیگران هم میدن، حق آب و گل داره واسه خودش.:n09:نقل قول:
تازه، این قدر با این پارسآنلاینیها «نداره» که فاتح جون دستور داده یه cc از ایمیلهای رده بالا رو هم برای Le0nard0 جان بفرستن.:n02:
واسه پینگم یه سیم مستقیم از پنجره پشتی کشیده تو اتاق فاتح جون، از اونجا اینترنت میگیره. واسه همین همین جوری پینگش اینه دیگه.:n06:
Le0nard0 عزیز. شما چون جنبه شوخی داری اینا رو نوشتما. نری بدی سرویس ما رو فاتح جون کن فیکون کنه. تازه رفتم یه هارد جدید خریدم. بذار این آرشیوم رو کامل کنم بعدش.:n01: