نقل قول:
اینم تست دانلود2-7 برای طرح جدید
البته من فقط یه بار دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرويس ويژه رمضان-يكساله 10 گيگ حجم
Printable View
نقل قول:
اینم تست دانلود2-7 برای طرح جدید
البته من فقط یه بار دانلود کردم
سرويس ويژه رمضان-يكساله 10 گيگ حجم
اینکه خیلی خوبه، تازه 2 تا 5 اینقدر گرفتین، تا 7 فکر کنم تا 15گیگ برهنقل قول:
سرویس قبلیتون چی بوده؟سرعتش چقدر بوده؟مسی یا فیبر نوری؟منطقتون؟نقل قول:
نقل قول:
احتمال زیاد بعد از ماه رمضان این سرعت رو میزارن رو همون 128 که نوشته
ایشون اصلا مشهد نیستن ، یادمه قبلا هم سرعتاشون بهتراز ما مشهدیا بودنقل قول:
اگه هرکس بتونه سرعتو تو مرکز مخابراتی خودش بفهمه خیلی خوبه
میگم گور بابای مخابرات ...
به جای این که بیان سرعت رو ببرن بالا ما رو محدود کردند الان قبلا down stream روی 10239 بود الان کردنش 3079
ولی خوبیش اینه که لازم نیست منتشون رو بکشیم من با همون سرعت پایین هم سایت میتونم باز کنم دانلود رو هم همراه اول و ایرانسل هم هستن الان همین امشب زدم دانلود همه ی دانلود ها هم تموم شد تازه زمان هم اضافه آوردم نمیدونستم چی کار کنم[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
داداش پرفایل من رو هم آورده بودن پایین توی سایت partak crm تیکت بذار بگو پرفایل پورتت رو بذارند روی 10 برای من روز بعدش روی 10 گذاشتن دوباره.نقل قول:
سلام دوستان
من سرویس ویژه رمضان با 70 گیگ حجم و سرعت دانلود شبانه تا 10 مگ امروز خریدم اما سرعت روزانم رو طرح قبلیم ثابت هست (طرح قبلی 3 مگ بود) زنگ زدم می گم سرعتمو 10 مگ بزارین میگه الان سرعتتون ده مگ هست می گم نیست تو تنظیمات مودم 3 مگ زده ، باز میگه ارجاع می دم مشکلتونو ، می گم زنگ بزنم یا حل می کنین ، می گه ببینین هر وقت درست شد دیگه الان اینطوری فک کنم سرعت شبانه ام 1 مگ بیشتر نباشه فردا متوجه میشیم:n27:
قیمت ایتنترنت کمتر نشد؟
عذرخواهم منظورت منم؟ من این طرح رو با 70 گیگ 109 هزار خریدم.:n36:نقل قول:
کدوم طرحه؟ایرانسل شبانش بهتره یا همراه اول؟نقل قول:
سلام دوستان
کسی از شما هست که فیبرنوری داشته باشه و خطشو 10 مگ بسته باشن؟
آخه مال منو 3 مگ بستن وقتی میگم چرا 10 مگ نبستین می گن خطت نمیکشه درحالی که snr خطم خیلی خوبه و مطمئنم 10 مگ میکشه.
لطفا یکی منو روشن کنه
`بهشون بگو چرا قبل اینکه طرح رو بزارید این مورد رو بهم نگفتید! به من گفت خطت میکشه و مشکلی نداره ولی 10 مگ واقعا بدن یا نه شک دارم هنوز که نخریدم این طرح رو ! به مخابرت اعتماد ندارم از طرفیم مصرفم بالاسنقل قول:
باز خوش به حالت، مال منو رو 2مگ بستن فیبر نوری هم هست.نقل قول:
اما مال دایی م رو فیبر نوری بود ولی رو 10 مگ بسته بودن.
طرح رمضان شبانه ؟سرعت روزانه شبانه چقدره؟(برای داییتون)نقل قول:
منظور من سرعت بسته شدن خط روی بستر مخابراتیه که تو تنظیمات مودم می تونی ببنی ، ربطی به طرح ندارهنقل قول:
جثارتا خونه کجاست؟نقل قول:
قبلش پرسیدم گفت تا 10 مگ باز میزاریم ، جالبه دوستم فیبر نوری داره 10 مگ هست سرعتش مال من می گن نمیشه:n22:نقل قول:
من که دیروز به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کردم امروز جوابش اومده که درخواست شما به اپراتور ارسال شد نتیجه رو هر چی شد می گم
دوست عزیز باید خودتون پیگیری کنید زنگ بزنید بگید خطتون 10 مگ ببندن قبول نکرد شکایت کنید:n09:نقل قول:
سرعت بسته شدن خط روی بستر مخابرات رو تو تنظیمات مودم چه جوری میشه تشخیص داد.
نقل قول:سرویس قبلیم کمپین رمضان یکساله بود ورو10مگ بسته شده بود-سرعتش هم هر روز متفاوت بود بیشتر اوقات روی یک مگ محدود بود و از عید به بعد برخی روزها تا10مگ باز بود-فیبر نوری هستم-منطقه هم تربت حیدریهنقل قول:
اگه بتونین از شاتل سرویس بگیرید که سرعتهاش خیلی خوبه یکی از دوستانم (بلوار شفا)داره طرح128کیلو گرفته و ماهانه5هزار تومن بیشتر رو طرحش میده تا شبانه داشته باشه وسرعت دانلودش 1مگ درثانیه هست
ما که انحصاری مخابرات هستیم از این بهتر گیرمون نمیاد
درضمن چند روزه سرعتها رو کم کردن و دیگه با اون سرعت دانلود نمیکنه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
با شماره گیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * میتونی این طرح رو فعال کنینقل قول:
الان یک طرح جدید دیگه هم زدن از ساعت 1 تا 11 صبح میتونی دانلود کنی
بستگی به خودت داره برای من همراه اول به صرفه تره من سیم کارت خودم 4g ایرانسله ولی سیم کارت دادشم رو شب ها میزارم تو گوشی چون قیمتش به صرفه تره و زمانش هم بیشتره
دانش آموز 30
از داخل مودم جلوی گزینه down stream هرچی زده بود سرعت دانلودته و جلوی upstream هم هرچی زده بود سرعت آپلودت هستنقل قول:
در ضمن اگه سرعت برات مهمه بیخیال نشو مال من رو اول 10 مگ بود کردن 3 مگ
به توصیه یکی از دوستان همین فروم تیکت زدم و همین طور از طریق تلفن تماس گرفتم الان دوباره کردن 10 مگ
خدایا شکر
لب کلام رو ایشون در بند اول صحبتشون گفتند:n39: دوستان پول بی زبون رو بجاش خرج کنین تا هر روز خدا کاسه ی چه کنم چه کنم دست نگیرین ...نقل قول:
اگر پست ایشون قانع کننده نبوده این حکایت زیر رو نگاه و پیش خودتون قضاوت کنین
این سرعت 3g ایرانسل با یک تبلت سامسونگ sm-p901 در ساعت 5 صبح هست :
و این هم سرعت 4g ایرانسل در همون مکان و زمان اما با گوشی نسبتا ارزونقیمت LG-k520 که دیروز برای یکنفر تهیه کردم:
عاقل را اشارتی کافیست ...
خوشا به سعادتتون که در مناطقی که هستید ، اپراتورها بدرستی بهتون سرویس میدن.نقل قول:
من یه 3372 گرفتم و با سیمکارت 4جی ایرانسل توی یک ساعت ، کمتر از 1.5 گیگ تونستم دانلود بکنم :n28:
دیشب مخابرات برای من قاطی کرده همیشه نهایت 2 گیگ دیشب 5 گیگدان کرده کاش هر شب بود
سلام دوستان
خواستم نتیجه شکایتی که به سازمان بازرسی کردم بگم
این شرح شکایت و جوابی که مخابرات به من دادند
بعد امروز از سازمان بازرسی زنگ زد کلی شکایت کردم پیشش بنده خدا گفت واللا از نظر قانونی این ها تخلفی نکردند چون قانون میگه سرعت از 128 تا 10 مگ الانم که من 3 مگ سرعت دارم نمی تونم شکایتی کنم دست ما هم بسته است. خلاصه شکایت ما به جایی نرسید.:n03:
پ. ن : حداقل فهمیدم سازمان بازرسی تو کارشون جدی ان:n02:
اینا کارشون درست بوده ولی مخابرات زرنگ بازی در آورده و حداقل 128 رو گذاشته و البته شما پذیرفتید.نقل قول:
بچه ها دیگه کسی از سرعت شبانه سرویس جدید خبری نداره؟
سلام دوستان از کجا و چطوری بفهمیم خط روی چند مگ بسته شده؟
من پارسال طرح طلایی داشتم بعدش یک طرح دیگه گرفتم طرح 256 را که سرعت را پایین اوردند طبیعی هم بود اما الان که دوباره طرح طلایی را گرفتم دیگه اون سرعت پارسال را ندارم که هیج حتی پیج هم باز نمیشه
اینم اطلاعات خط من
سلام دوستان وقت همگی بخیر
کسی اگه تو مشهد هست و اطلاع درست داره بیاد یک اسکیرین بزاره از این طرح جدید مخابرات(طرح رمضان) ببینیم سرعت دانلواد شبانه چنده !
میخوام بگیرم دودل هستم میترسم الکی پول بدم شبانش سرعتش 16 باشه
مشخصات خط شما افتضاحه!نقل قول:
اسپلیتر وصل کردید؟
تاپیک نویز پست بذارید کمکتون میکنن نهایت ۴۰۰ کیلوبیت خط شما کشش داره.
روی شبانه ی مخابرات در هیچکدوم از طرحها و سرویسهای قدیم و جدیدش حساب باز نکننقل قول:
اینکه روی 256 کیلوبیت بسته شده. Attainable rate ملاک نیستنقل قول:
مودم رو ریبوت کنین اگر همین وضع ادامه داشت بهتره با پشتیبانی تماس بگیرین
نقل قول:
از دیشب تا الان سه چهار بار تو سامانه تیکت فرستادم الانم وضعم اینه
بابا به من میگه پروک.سی و کش مروگر و نهایتا ریست مودم کن میگم مال اینها نیست اینها کار گشا نیست
من حتی پیج معمولی باز نمی تونستم چه برسه دان کنم یا تست سرعت بگیرم واقعا که !!!
اینم تست سرعتم الان
نیم ساعت پیش از پشتیبانی(اسکول کردن مردم)بهم زنگ زد چندتا چرت و پرت گفت تا اینکه لینک مرا پراند و ...
میگه مودم را سرخط مخابرات وصل از اونجا نویز بررسی بشه از اونجا هم لینک نگرفت یکساعت الافی اخرش میگه من ثبت سیستم میکنم تا مامور از مخابرات بیاد برای چک لینک ات و هزینه ایاب ذهاب داره.منم گفتم این مشکل مخابراته مشکل من که نیست.پشتیبانی مخابرات یعنی ول معطل
الانم مودم را سر خط قبلی خانه وصل کردم وصل شد
واقعا ادم موخوره میگیره از دست اینها
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
+1 و روزانهنقل قول:
فاصله تا مرکز مخابرات منطقه چقدرهنقل قول:
این مقدار نویزی که داره نشون میده عادیه و با همین مقدار تا 8-7 مگ تونستم سرعت واقعی بگیرم پس از این نباید باشه
شکایت توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت کن تا مجبورشون کنن